- 4 Haziran 2014
- 767
- 202
- 83
o değil de bir İlhan İrem vardı o ne oldu?![]()
ılhan ırem kim:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o değil de bir İlhan İrem vardı o ne oldu?![]()
Daha üye olalı 1 ay olmamış,oturun site kurallarını okuyun.Üyelere yönelik konu açmak yasak.
Siz beni öldürüyonuz![]()
He ya ben de bilmiyordum.(de ayrı)
engeller, affetmez :) sayesinde forumda engellemek diye bir ozelligin oldugunu ogrendim.
Camamber dilerim Allah'tan bu sözlerinizin karşılığı size döner.
Çok çirkin.
Beni kıskanıyorlar diye bir cümle kurmadım.Bana kadın ,canısı gibi çirkin hitaplar kullanmayın.
Benim önceki konularımı okuduğunuza göre çocuklarına yemek yap lafı komik oldu.
Dünya eğer siz ve sizin gibilerden oluşacaksa yaşasın yalnızlık.
Bu arada eğer ifadelerinize dikkat etmezseniz sizin için iyi olmaz,IP nizi bulmk sizi tespit etmek çok kolay.Daha dikkatli olun her kuşun eti yenmez.
Allahım insanlara ahlak nasip et bizleride ahlaksızların şerrinden koru inşallah.
Ben dindarım dedim mi?Siz ısrarla yazdığım paragraftan cümle cımbızlayıp,hatanızı kabul etmiyorsunuz,o kadar dindarsınız madem kibir de günah değil mi sizin dinde?O dini yorumu yapmaya hakkınız yoktu,bu kadar açık ve net.Kurallara aykırı,sizin insanların dini inançlarını yargılama,sorgulama hakkınız yok.Yorum da yapamazsınız karşı taraf size bu yetkiyi vermediği sürece.Hatayı kendinizde aramalısınız biraz da,milletçek özür dileme alışkanlığımız yok ne yazık ki.
Camamber dilerim Allah'tan bu sözlerinizin karşılığı size döner.
Çok çirkin.
Beni kıskanıyorlar diye bir cümle kurmadım.Bana kadın ,canısı gibi çirkin hitaplar kullanmayın.
Bu arada eğer ifadelerinize dikkat etmezseniz sizin için iyi olmaz,IP nizi bulmk sizi tespit etmek çok kolay.Daha dikkatli olun her kuşun eti yenmez.
Allahım insanlara ahlak nasip et bizleride ahlaksızların şerrinden koru inşallah.
Ben çok yeni üye olduğum halde biliyorum,hatta üye olduğumun ilk ayı keşfettim,kendimle gurur duyuyorum.![]()
Genelleme yapmayım da ne yapayım?Bence kadınlar kulübünde tartışmayı bilmeyen insandan daha da fazla tartışmasını bilen, ne dediğinin farkında olan, gerçekten bilinçli insanlar da var.
Burda genelleme yapmayın bence.
Benim yorumlarını takip ettiğim, gayet aklı başında üyeler çoğunluktadır bu forumda.
Ip mizi bulunca ne olacak? Tehdit mi ediyorsun??Camamber dilerim Allah'tan bu sözlerinizin karşılığı size döner.
Çok çirkin.
Ben özür beklemiyorum kasma kendiniHa bir de özür dileme,hatamızı kabul etme kültürümüz yok Türk milleti olarak![]()
birisi yazarken noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmıyorsa onun okudugu üniversiteden şüphe duyarım, günde 2 kitap okudugundan da... çünkü bu ayrı bir refleks, ödev, makale yazanlar bilir...
cümle başındaki harfi büyük yazmayı örnek vereceksin belki ama ikisi farklı şeyler... benim bahsettigim tastamam bu işin turnusolü![]()
Genelleme yapmayım da ne yapayım?
Tüm üyeler için ayrı başlık mı açayım?
Ne demişim konumda ilk başta zaten bilinçli üyelerde olmasa burda durulmaz demişim değil mi?
birisi yazarken noktalama işaretlerinden sonra boşluk bırakmıyorsa onun okudugu üniversiteden şüphe duyarım, günde 2 kitap okudugundan da... çünkü bu ayrı bir refleks, ödev, makale yazanlar bilir...
cümle başındaki harfi büyük yazmayı örnek vereceksin belki ama ikisi farklı şeyler... benim bahsettigim tastamam bu işin turnusolü![]()
hep benim yazdiklarimi yaziyorsun mervecik ya, bu kadin bizi bile bir ortak noktada birlestirdi <3
Eve yeni geldim daha diğer konuda ne olmuş haberim yok yani. Ama sizin burda bunları yazmanız ve aynı zamanda üstüne alınacak olanları engellemeniz yazdıklarınızla çelişmiyor mu?