- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi agresifkiz
-
Evet bulamadığım için sanırım böyle dibe batıyorum hemen artık zayıf karakterli olduğumu düşünmeye başladım. Ciddi ciddi destek mi alsam bu kadar hassas olmamalıyım diye düşünmeye başladım.
Üniversitede lisede iş hayatında hep böyle denk geldim ve canımı sıkıyor bu durum artık ciddi ciddi takmaya başladım bir kişinin lafıyla moral bozulur mu demeyin bozuluyor. Herkesin yapısı bir değil ben maalesef çabuk düşen biriyim.Kadın birbirlerine destek olsun, birlik olsun lafları bir bana mı itici geliyor acaba
Bir kişi üzerinden kadın kadın düşmanı klasiğine düşmekte yanlış.
İş arkadaşınız sizden hoşlanmamıs olabilir ona göre davranınırsınız bundan sonra. Bir kişinin lafıyla bu kadar moral bozmayı da anlamıyorum.
iş yerimde biri "sarı renk sana acayip yakışmış ya, sinir oldum, çok güzel görünüyorsun" demişti.
2 hafta aralıksız sarı renk giydim.
ve her öğlen gidip yanına oturdum.
bu kafaya ermezseniz işiniz zor olur.
Çevremdeki her insanın bir açığı vardır illaki onu bilirim.Ve benimle ilgili olumsuz bisey duyduğumda hemen yüzüne vururum ve bir daha ağızlarını açamazlar.Konunuzu okurken direk bu geldi aklıma.Onlar sizin kilonuz da dalga geçiyorsa siz de onların eksik yönleri ile dalga geçin.
Bende birkaç kez "bugün solgun gözüküyorsun, bu eşarp sana yakışmamış" diyen birine, üst üste bugün nasıl gözüküyorum senin şahane yorumlarını duymadan günüm güzel geçmiyor diye sormuştum. Bir daha da olmadı zaten.iş yerimde biri "sarı renk sana acayip yakışmış ya, sinir oldum, çok güzel görünüyorsun" demişti.
2 hafta aralıksız sarı renk giydim.
ve her öğlen gidip yanına oturdum.
bu kafaya ermezseniz işiniz zor olur.
Sorun benimle alakalı aslında. Kendimi zayıf eksik görmeye başladım iyice zaten. Bu kadar hassas olmasaydım keşke. İnanın psikolojik destek alsam rahatlar mıyım biraz diye düşünmeye başladım. Erkek arkadaşım kız kardeşim sürekli beni uyarıyorlar zaten kendine yapıyorsun başkaları için neden mahvediyorsun gününü diye ama keşke elimde olsa.
Bende birkaz kez "bugün solgun gözüküyorsun, bu eşarp sana yakışmamış" diyen birine, üst üste bugün nasıl gözüküyorum senin şahane yorumlarını duymadan günüm güzel geçmiyor diye sormuştum. Ondan sonra bıraktı her gördüğünde birşeyler söylemekten.
Evet bunun farkındayım zaten bu yüzden aslında psikolojik destek mi alsam diye düşünmeye başladıme yakın çevrenizde bunu diyorsa demek ki kendinizi bu alanda geliştirmeniz lazım.
Evet haklisin ama maalesef oyle bi kültür turkiyede yok. Calisma hayati hele tam lagim çukuru. Bi baska konu acmis bugun biri kucuk olcede yasiorum herkes rapor nedenime kadar bilmek ogrenmek istio diye. Avrupada boyle biseyi asla soramazsin zaten ise giriş egitimlerinde ozel hayati ihlale giren davranislara dair mala anlatir gibi anlatiolar. Bizimkiler de baskasinin kilosuna takar, muhabbetlerine takar, tatilde gidecegi yeri ogrenmeye calisir, izin istersin amir ne yapacan diye sorar. Para girince bi de isin icine herkesin cirkinligi besbin kat ortaya cikio. Kadin calisan gercekten zor memlekette. Oecd verilerini goruyoru zaten ülkede kadin çalışan orani %28 kimse calismak istemio bu gibi nedenlerden ötürü. O yuzden kadinlarin hırslı olanlari da ekstra hirsli oluo. Ilk girdiğim isimde senin gibi 1 yildir falan calisiorum bi kizi daha aldilar ise ben de gerek yoktu ben yapiodum nie bozuldum hatta ben daha cok çalışır ona gerek olmadigini ispat ederim moduna girdim. Sonra kizi tanidikca sevdim baya yakin olduk ortamdaki erkek arkadas cok gicikti onu dislamaya başladık. Boyle olunce genel müdür bu sonradan giren kizi isten cikardi ortami bozdu diye. Ben de sinirlendim boyle yapmalarına istifa ettim kizi haksiz yere cikardilar diyeTabi öyle galiba ben kadın kadına birlik beraberliği çok destekleyen ve hep öyle olalım isteyen biriyim ya zoruma gidiyor sanırım. Ben birlik olalım arka çıkalım birbirimize diye çalışırken böyle görünce üzülüyorum hayal kırıklığına uğruyorum biz böyle yaparsak erkekler pek tabi daha çok yaparlar.
Böyle insanlara kötü olun çünkü başka dilden anlamaz böyleleriBu sefer de acaba kötü biri mi olurum diye düşünüyorum vicdan yapar mıyım diye. Ciddi ciddi artık kendimi sorgulamaya başladık niye bu kadar zayıf karakterliyim diye
Zayıf karakter demeyelim de. Belki art niyetli düşünmüyorsunuz insanları kırmak istemiyorsunuz. Youtube bile bir sürü videolar var insanlarla baş edebilmeyle ilgili oradan başlayabilirsiniz.Evet bulamadığım için sanırım böyle dibe batıyorum hemen artık zayıf karakterli olduğumu düşünmeye başladım. Ciddi ciddi destek mi alsam bu kadar hassas olmamalıyım diye düşünmeye başladım.
Ben de bi kere zavalli idareciye patlamistim oyle. O zamanki is yerim uzakti evden. Muthis kar yagmisti Ankaraya yollarda 20 cm fln var. O kadar zor gittim ki ise bi de sileceklerim tutuldu soguktan inip cam kaziorum arada firtinada. Agzim yuzum yamuldu ellerim buz tuttu sumuklerim akmis sacim basim hardcore seksten cikmis gibi girdim ofise. Idareci kadin bana samantha iyi misin ya cok kotu gozukuosun demez mi. Sen kendi tipine bak ya su sacina basina bi bak önce diye bagiriniverdimBende birkaç kez "bugün solgun gözüküyorsun, bu eşarp sana yakışmamış" diyen birine, üst üste bugün nasıl gözüküyorum senin şahane yorumlarını duymadan günüm güzel geçmiyor diye sormuştum. Bir daha da olmadı zaten.
Sevgisiz bir ortamda büyümeniz?Woman’a katılıp bildiriyi imzalıyorum
Kocalarımız da mok gibi. Benimki kirli sepetinin kapağını açamıyor meselaSevgisiz bir ortamda büyümeniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?