Avukata vekalet vermiş. Sürünen o mu olacak ben mi avukat mı.Çekişmeli boşanın siz de. Süründürün.
Evlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadarKadın erkekle tanışmadan önce kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurup bunun üstüne evlendiyse erkekle aynı şartlara sahip olacağını düşünüyorum. Bunun için kadınların özgüvenli ve iş sahibi olmak icin adam gibi okumaları gerektiğini düşünüyorum. Boşandıktan sonraki mutluluk ise erkeğin ve kadının yaşadıklarına kişiliklerine göre değişir ona bisey diyemem.
Tazminat almayacak mısınız?Avukata vekalet vermiş. Sürünen o mu olacak ben mi avukat mı.
Kadın erkekle tanışmadan önce kendi ayakları üzerinde durup kendi hayatını kurup bunun üstüne evlendiyse erkekle aynı şartlara sahip olacağını düşünüyorum. Bunun için kadınların özgüvenli ve iş sahibi olmak icin adam gibi okumaları gerektiğini düşünüyorum. Boşandıktan sonraki mutluluk ise erkeğin ve kadının yaşadıklarına kişiliklerine göre değişir ona bisey diyemem.
Bosanmadan nasil aile kurdu? Gecici iliskiler yasiyordurEvlendiğimde de çalıştım şimdi de çalışıyorum biraz sil baştan başladım ama yine de tekrar başladım. Ama o yeniden bir aile kurdu kendine yeni bir eş de buldu. Fakat ben mutlu olamıyorum onun kadar
Almak istiyorum ama üzerine kayıtlı doğru düzgün maaşı bile yok nasıl olacak bilmiyorumTazminat almayacak mısınız?
Yok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorumBence sana mutlu gibi görünüyor. Daldan dala konacak, her cicekten bal alacak. Bu mu mutluluk? 1 kişiyle duzenli sabit sadik bir iliskisi olacak mi?? Bence hayir. Sen su an bunalimda oldugun icin onun iyi oldugunu saniyorsun bence.
Cunku biz kadınlar ayrılınca bittim tukendim öldümmm psikolojine girip yas tutuyoruz adamlar onlerine bakip hayatlarına devam ediyorlar.halbuki tam tersi olmasi lazımdı.kadinlar güçlüdür.kendilerine yeterler.ama olayı dramatize ettigimiz icin onlar yasarken biz hayatı kaçırıyoruz
Yeni bir eve geçti. Kızı ailesinden istediler hemen evlendiler işte. Böyle bir evlilik. Birlikte yaşıyorlar mutlular herkes de onları aile olarak gelini olarak vs. Görüyor böyleBosanmadan nasil aile kurdu? Gecici iliskiler yasiyordur
Unutmak benim için kolay değil. Her gündüz olmasa da gece rüyamdalar. Eski eşi istemek değil haksızlıkğa uğradım ve yanlarına kar kaldı her şey sıkıntım bu+1000 aynen öyle. Konu sahibi kafasinda hala eski esi ile ugrasiyor. Nasil mutlu olsun ki
Haber getirenlere duymak istemiyorum deyin.siz boyle bunalimli takılarsanız size haber getirenler onada götürür.adam bu şekilde kazanan taraf olmus olur zaten.siz suan cok mutlusunuz dünya sizin etrafınız da dönüyor.kurtuldunuz o adamdan ve hayatınızda biri var...adam direk nakavttYok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?