Neden kazanan hep erkekler?

Konuyu avukatiniza havale ettikten sonra sizin yapacağınız bir şey yok zaten. Herhangi bir nedenle de aldatildiginizi düşünmüyorum sonuçta Hülya Avşar gibi güzel ve güçlü bir kadını o çirkin kocası aldattı...
Çekişmeli davadan vazgeçmeyin paranın yarısını avukat alacak olsa bile onun da canını sıkan ve imam nikahlı karısıyla evlenmesine engel olan bir süreç yaşansın. Size maddi olarak avantajlı olacağınız bir sözleşmeyle gelirse anlaşmalı ancak o şekilde bosanin bence. Belki süreçten sıkılıp size hakkınız olanı anlaşmayla verir.
Bu süreci ancak bir terapist yardimiyla güçlü bir şekilde atlatabilirsiniz bence psikolojik yardım alın.

Psikoloğa gittim ama memnun kalmadım devam etmedim. Daha iyi olmaya çalışıyorum. Dediklerinizi yapmaya çalışıyorum dava konusunda. Bakalım nasıl ilerleyecek süreç. Benim acelem yok çünkü boşanmak için. Teşekkür ederim.

Çok canın acıyor şuanda ama inanki çok güldüm. Neden güldüm aklıma babam geldi. Annemle babam boşandı. Annemin herşeyi gitti . 15 yilik emeği, onun için vatandaşlığıni bırakması, evi ocağı herşeyi gitti. Tek başına; bütün akrabalar uzakta. Elde avucta yok. İki çocuk. Baba baba değil. Babam sefada ; boşanmada mal paylaşıma hacize gönderirim diye; üstüne para verip almayı teklif eden babam dediğim dedem. Babamı zengin etti. Ne oldu soyliyim mi?. Annemin toparlanması 3 yılını aldı .depresyon para derdi , borc. Ama Daha güçlü kalktı ayağa. Sonra bir gün babamla karşılaştı . Babamda saçlar derten agirmis beli bükük. Çünkü kimsesi kalmadı . Babamla ben konuşurken yanıma geldi. Ki babamla 10 yıl hiç bir araya gelmediler :). Taniyamamis babamı. Benimde erkekle knsmiycagimi bildiğinden rahatsız ediyor diye düşünmüş. Babam da gözler doldu. Ben gideyim dedi. O gaddar adam oldu mu sana çocuk. Boşandı babam bizim verdiğimiz parayi ; boşandım diye zevk sefaya, kumara,içkiye ve son olarak 60 bin TL ki kaç sene öncesi borsada batırdı. Kredi kartlarından kırmız çizgi yedi. Şuanda kıt kanaat idare ediyor. Ona ,buna değmeyen kadinlara salça oldu. Sonuç para yok kim alsin diyor?. Biri resimlerle anlatmış bu durumu. Ayrılınca kadın 1 ay ağlar olur . Ama ayağa kalkar ve biter. Ki düşen yoktur zaten. Erkek ilk günden itibaren yer içer, gezer ,alyansini bozdurur. Her gün bir alemdedir.ancak 1 ay sonra gitme kal diyemedim der. Herşey zamanla düzelir. Allah'a havale et. Er ya da gec o hayırlısı neyse verir

Ayy allah belâlarını versin serefsizler com zor bir durum

Çünkü kadınlar erkekleri hayatının merkezi yapıyolar sonra hayatları başına yıkılıyor falan, ama adam için kendinden değerlisi yoktur

Sağol anlattığın için. Dilerim herkes hak ettiğini yaşar. Zaman her şeyi çözer. Allah hayırlısını verir. Ne diyeyim beklemeyi bıraktım. Hakkımda hayırlısı ne ise o olsun yaşayacağım varmış

Merkez değil de insan eşiyle bir ömür paylaşmayı düşünerek evleniyor
Erkekler de bunu düşünerek evleniyor, ama bir insanla ömür geçirmek kendinizi unutmak değildir yada kendinizden daha değerli hale getirmek değildir dediğim gibi erkekler bu konuda daha realist ve mantıklı davranıyor

Tabiki değildir. Erkekler bu süreci daha kolay atlatıyor sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…