Eski eşin doğrusunu yaptığına emin misiniz. Bu kadar kolay silmek normal miMutlu olnayan sizsiniz
Kendinizle alakali bir durum bu
Bende bosandiktan sonra gayet mutlu mesut hayatima devam ettim
Esiniz dogrusunu yapiyor
Bosandiniz diye hayat bitmedi , devam edip etmemek sizin elinizde
Elimden geleni yapıyorum inanın ama bir süre sonra tıkanıyorum ve hayatımın yolunda gitmemesi yaşadığım sağlık problemleri maddi manevi sıkıntı üstüne eklenince tükendim artıkOncelikle o adami birakin. Zihninizde birakin. Evlenmis mi isi mi varmis asla dusunmeyin sizin hic umrunuzda olmasin. Kendi keyfinize bakin, inanin siz kendi hayatiniza sahip cikmazsaniz kimse bir sey yapamaz. Sevdikleriniz sadece uzulur sizin icin o kadar.
Siz guclusunuz, bi yerden tutup baslayin. Kim bilir onunuze ne firsatlar cikacak,yeter ki gecmisi dusunmeyin.
Ay yuh. Resmi bosanmasi gerceklesmemis adama kiz mi vermisler?Yeni bir eve geçti. Kızı ailesinden istediler hemen evlendiler işte. Böyle bir evlilik. Birlikte yaşıyorlar mutlular herkes de onları aile olarak gelini olarak vs. Görüyor böyle
Evet eminimEski eşin doğrusunu yaptığına emin misiniz. Bu kadar kolay silmek normal mi
Geçen bir yazı okudum.kizlarinizin eline dantel verip temizlik yemek öğretip kayınvalidesinin gozune girsin hizmet etsin diye yetistirip köle yapacağınıza kitap okutun meslek sahibi yapın sultan olsun yaziyordu.dedikleriniz cok dogruSizdeki durumu bilemem ama genel gordugum ev, araba, meslek genelde erkekten bekleniyor.
Hic olmazsa ev mutlaka erkegin daha once aldigi mulk oluyor. Kadin nasil olsa evlenecegim diyip tencere tavadan baska bisey yapmiyor. Aileler erkek cocuga ev alirken misal kiz nasilsa evlenecek diyip kiza yatirim yapmiyor.
Benim ailem sagolsun. Erkek cocuga yapilacak seyleri bana yapiyorlar simdi ve yaptiklari da oldu.
Bosaninca o tencere tavayla birlikte baba evine yollaniyor cunku adamsa var olan imkanlariyla rahatca devam ediyor. Calisiyor olsan bile bir kuru maasla sifirdan duzen kurmak kolay degil.
Bosaninca ortada kalmam diyecegin biseyler olmali calissanda calismasanda.
Ne zamanki kadinda evlenmeden once kendini guvenceye alir ozaman kazanir.
Kocanizin evlenmeden once var olan imkanlari sadece evliyken sizindir.
Elimden geleni yapıyorum inanın ama bir süre sonra tıkanıyorum ve hayatımın yolunda gitmemesi yaşadığım sağlık problemleri maddi manevi sıkıntı üstüne eklenince tükendim artık
Adam bana nafaka veremez falan derseniz bosanmayin.vermeyin nikahi surunsunlerYeni bir eve geçti. Kızı ailesinden istediler hemen evlendiler işte. Böyle bir evlilik. Birlikte yaşıyorlar mutlular herkes de onları aile olarak gelini olarak vs. Görüyor böyle
Ay yuh. Resmi bosanmasi gerceklesmemis adama kiz mi vermisler?
Hem o yeni kadini da aldatmayacak mi?
Aldatmaz çok seviyormuşAy yuh. Resmi bosanmasi gerceklesmemis adama kiz mi vermisler?
Hem o yeni kadini da aldatmayacak mi?
Ya he he de geçAldatmaz çok seviyormuş
Ben de öyle düşünüyorum ama eski eşin yaptığı da normal değilEvet eminim
Bende aynisini yaptim cunku
Bir iliski bitmisse uzatmanin , aglamanin sizlamanin , hayata kusmenin ne faydasi var ki?
Yasanmis ve bitmis , yola devam etmek gerektigini dusunuyorum
Yabancılar canım rahatlaro şekilde kızını veren aileyide... herneyse. aynen şok. Allah ıslah etsin. ne nikahı yapmışlar acaba.
mahkemeye bunu sunsanız konu sahibi ne biliym zina mina bişey öyle dava açsanız bişey olmuyo mu.
ama bi yandan boşverin.....
İnşallah öyle olur ama atlar geçiyor fark yokçünkü kadınlar hassas. ama şunu da unutmayın; ayrılığın ilk zamanlarında kadın üzülüyo sonra yavaş yavaş toparlıyo.
erkeklerde tam tersi; sanıyolar ki mutlular fln ama sonrasında mutsuzluğu tadıyolar:) niye hep erkekler geri geliyo sanıyosunuz?
önünüze bakın.
Yeni bir eve geçti. Kızı ailesinden istediler hemen evlendiler işte. Böyle bir evlilik. Birlikte yaşıyorlar mutlular herkes de onları aile olarak gelini olarak vs. Görüyor böyle
Ben de üniversite okudum mesleğim elimde para kazanıyorum konu okumak para kazanmak değil bunlar güç veriyor ama benimkinde konu bu değilGeçen bir yazı okudum.kizlarinizin eline dantel verip temizlik yemek öğretip kayınvalidesinin gozune girsin hizmet etsin diye yetistirip köle yapacağınıza kitap okutun meslek sahibi yapın sultan olsun yaziyordu.dedikleriniz cok dogru
Kiraya geçiyor üzerine bişey hiç almıyor ailesi alıyor her şeyi üzerine maaşı bile 500 tl görünüyor bütün yarın avukat tutcam net bilgi alcamboşanmadan mı yaptılar bunu? valla iyi bi avukat bulursanız tazminat alırsınız iki taraftan da. evi var demişsiniz.
Eski konunu okudum da. Kiz rusmuş. Senin evine yerlesmis filan... bu iliski ömürlük mü Allah askina bi düşün. Ilk yorumumda dedigim gibi, o adam daldan dala konacak, her cicekten bal alacak. Sen turkiyedesin, aranizda bu kadar mesafe var düşünmemen ve unutman icin. Cocugun yok. Is de bulmussun. Suslenip puslenip gezip tozup eglenmektense, hormonlarinin etkisini sevgi zanneden adami mi düşünüyorsun? Sen eger kendini toparlarsan ömürlük bir sevgi bulabilirsin yuva kurabilirsin? Ya o?Aldatmaz çok seviyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?