Çok haklısınız bu konuyu açtığımda kötüydüm. Şimdi daha iyiyim. Ama kadın olarak biz hep duygudaşım. Bu düşüncem devam ediyor. Ve erkeklerin daha kolay hayata devam ettiğinden şüphem yok. Maalesef. Toplumumuz böyle çünkü.Hala o benden daha mutlu mu diye takip etmeyi bıraksanız belki de mutlu olmaya başlarsınız. Biz kadınlar boşanmayı pek beceremiyoruz. Çıktıysa çıktı hayatımızdan ne yaparsa yapsın. Kendi hayatınızla onun hayatını kıyaslamayın. Onunla evlenmeden de vardınız siz. Boşanınca da bir şey değişmiyor.
AldatmaÖzel değilse boşanmayı isteme sebebiniz neydi
Haklısınız oldurmaya çalışmamak lazım. Ben ailem dağılmasın diye biraz sabredip bekledim. Ama gerek yokmuş.Bir de ilk hatada boşanacaktınız. İlk haksızlığa uğradığınızda terk edecektiniz. Çok fazla idare edip yıpranmışsınız. Erkekler bunu hak etmiyor. Zamanında ezildiğiniz için atlatamıyor olabilirsiniz.
Galiba su an birlikte yaşadığı kişiyle. Anlıyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah a dua edin. Bana kaybettiğimden ötürü gönlüme ferahlık ver, hatta beni memnun et. Ve daha hayırlısını nasip et diyin. Inşallah karşınıza daha hayırlı biri çıkar.Aldatma
Konu bu değil yorum yapan kişiye de anlatmaya çalıştım ben evlenmeden önce de evliyken de ayrıldıktan sonra da çalıştım. Konumda bahsettiğim düzenimin bozulması aslında. Kocasına bağlı yaşayan onların eline bakan kadınlardan olmadım. Öyle kadınlar da bir gün kocalarını kaybedebileceklerini unutmasınlar. Bu yorum onlara gelmeli.Bu entry nin altına imzamı atmaya geldim . Kendi ayakları üzerinde duran bir kadın kendini çok daha kolay hayata adapte edip eski haline döner . Çünkü zaten hayatla bağ halindedir çalışma hayatıyla .
Okuyun
Çalışın kızlar
Inadına boşanmayın o zaman. O zaman müstakbel eşiyle nasil evlenecekmiş gorelimYok düzenli bir ilişkisi var. Üçüncü şahıslar sağolsun bi şekilde bilgi veriyor ben özellikle araştırmıyorum ama duyuyorum maalesef sonra kendime bakıyorum
Ben de boşanmak istiyorum. Onlara da pislik yuvalarında mutsuzluklar diliyorum. Hakkımı alıp tabii. Her türlü hakkımı alacağım.Inadına boşanmayın o zaman. O zaman müstakbel eşiyle nasil evlenecekmiş gorelim
Sanırım yok. Büyük bir hayal kırıklığı. En zor dönemimi geçirdim belki de. Çok ağladığım bir dönemde buraya üye oldum ve içimden geçenlerle konularımı açmıştım. Buradaki her kadın gibi anlatacak bir dost bulamadığım için.Konu eski ama şuanda okurken istemsizce gözlerim doldu.
Duygusal dönemimdeyim. Ne yazacağımı bile unuttum. Aldatılmak kadar kadınlık gururunu incitecek daha büyük bir şey var mı bilmiyorum
Kızın ailesi biliyordu pardon kadının ailesi. Afedersiniz ama kızım kirlendi evlenmek zorundasın diye bir muhabbet attı annesi ve akrabaları. Evlendirdiler. Ailesi kıza destekti sonuna kadar. Eski eşimin maddi durumu iyi olduğundan istediler damat olarak. Tepe tepe kullanmalarını dilerim sülalece.Sizle hala evliyken (kagit ustunde de olsa) o kızla görüşüyorsa, o kızı rezil edin çevresine. Metres bu diye ifşa edin.
Merak ettiğim konu şu. Aldatıldıginizi öğrenene kadar hiç mi bir şey hissetmediniz ?Sanırım yok. Büyük bir hayal kırıklığı. En zor dönemimi geçirdim belki de. Çok ağladığım bir dönemde buraya üye oldum ve içimden geçenlerle konularımı açmıştım. Buradaki her kadın gibi anlatacak bir dost bulamadığım için.
Ben yıllardır tanıyordum hem sevgililik hem nişanlılık dönemi olsun tanıdığımı düşünmüştüm. Hiç anlamadım. Ben çok hassas ve kıskancım bir kadına baktığını bile görmedim. Burada aldatılanlar hep yazıyor ya en son aldatacak kişiydi. Ben de öyle düşünüyordum. Güvenmeyeceksin o kadar diyorum. Asla güvenmeyin. Aramız da çok iyiydi birbirimizi çok severek evlendik. Evlenmek için de çok bekledik. Bir yıl sonra aşık olduğunu söyleyerek bitirdi.Merak ettiğim konu şu. Aldatıldıginizi öğrenene kadar hiç mi bir şey hissetmediniz ?
Esinizin tavırları falan.. Ne bileyim aranız nasıldı?
Ya şuan hem sinirlendim hem gözlerim dolu. Inanamiyorum gerçekten! Şimdi o kadın bozuntusu ile ilgili açıcam ağzımı yumucam gözümü de banlanmaktan korkuyorum.Ben yıllardır tanıyordum hem sevgililik hem nişanlılık dönemi olsun tanıdığımı düşünmüştüm. Hiç anlamadım. Ben çok hassas ve kıskancım bir kadına baktığını bile görmedim. Burada aldatılanlar hep yazıyor ya en son aldatacak kişiydi. Ben de öyle düşünüyordum. Güvenmeyeceksin o kadar diyorum. Asla güvenmeyin. Aramız da çok iyiydi birbirimizi çok severek evlendik. Evlenmek için de çok bekledik. Bir yıl sonra aşık olduğunu söyleyerek bitirdi.
Cunku kadin evlenince dunya ahret evli kalacakmis gibi tuuuuuuum hayatini bir cirpida silip atiyor. Kendine bakmiyor, para biriktirmiyor, hep fedakarlik ediyor, isinden ayriliyor aman beni seven boyle sevsin deyip kilo aliyor, hayati gunlerde dugunlerde akraba ziyaretlerinde geciyor, cocuklari ve kocasi icin yasiyor,kisacasi ben kimim neyi severim neden mutlu olurum sorulari hep unutulup gidiyor. Kadin kendini sevmeyi birakiyor evlenince maalesef. Tabii ki erkek kazanir. Hangi erkek evlenince birsey kaybediyor ki ayrilinca kaybetsin.Boşanma davamız açıldı duruşma günümüz belli artık. Ağlıyorum çünkü çok emek verdim çok haksızlığa uğradım. Yıllarımı verdim anılar biriktirdim çok sevdim hayallerle evlendim. Ama iyiliklerimin karşılığı aldatılmak oldu. Bir tek dayak yemediğim kaldı. Keşke dayak yeseydim de bunları yaşamasaydım diyorum hep. Peki şöyle bir baktığımda ben sağlık problemleri yaşarken düzenimi bir türlü kuramazken rüyalarım beni rahat bırakmazken eski eş neden bu kadar mutlu ya da nasıl başarıyor parası işi eşi evi var benim ise her şeyim gitti onunla beraber adalet bu mu. Ne zaman bitecek onların mutluluğu. Boşanınca neden kadınlar daha çok şey kaybeder de erkeğe bişey olmaz?
Benim için dua ettiğiniz için teşekkür ederim. Bir yıl beddua ettim ister istemez. Bu süreçte onlardan çok haber aldım. Evimden temiz çıktım anne babamın rızasıyla evlendim. Ama bir anda tersine döndü her şey. Bana sevgiyle bakan kişi merhametsiz oldu. Beni çok zor durumlara düşürdü. Tüm çabalarıma rağmen evliliğim yürümedi. Çok ağladım. Boşananlar baba evine dönmenin zorluğunu bilir. Ama çevrem nasıl görürse görsün ben dul olsam da onlar kirli ben temizim. Geçti şükür daha da iyi olacağım. Ona kadın bile demek istemiyorum karaktersiz biri.Ya şuan hem sinirlendim hem gözlerim dolu. Inanamiyorum gerçekten! Şimdi o kadın bozuntusu ile ilgili açıcam ağzımı yumucam gözümü de banlanmaktan korkuyorum.
Be heeeey müsvedde!! Sen de hiç mi vicdan hiç mi merhamet yoook yuva üstüne yuva kurulur mu ?
Allah hepsinin belasını versin. Ahin onların üstünden hiç ayrılmasın. Inşallah o kurdukları yuva ile beraber yerle yeksan olurlar !! Karaktersiz kisiliksizler
Keşke dediklerinizi yapsaydım da aldatılma sebebimi bilseydim. Maalesef dedikleriniz olmadı. Ben hem bakımlı hem üniversite mezunu hem de çalışan bir kadınım. Evliyken de böyleydi. Hiçbir hobimden de vazgeçmedim. Fakat bir erkeğin gideceği varsa gidiyor. Benim eski eşim başka bir kadına aşık oldu. Bende bir sorun olmadan aşık oldu. Bunun kendisi de farkında. Bende sıkıntı yok yani. Onun sevgisi bitti. Aldatılan kadın her zaman bir eksiklik yaptı demek değil inanın.Cunku kadin evlenince dunya ahret evli kalacakmis gibi tuuuuuuum hayatini bir cirpida silip atiyor. Kendine bakmiyor, para biriktirmiyor, hep fedakarlik ediyor, isinden ayriliyor aman beni seven boyle sevsin deyip kilo aliyor, hayati gunlerde dugunlerde akraba ziyaretlerinde geciyor, cocuklari ve kocasi icin yasiyor,kisacasi ben kimim neyi severim neden mutlu olurum sorulari hep unutulup gidiyor. Kadin kendini sevmeyi birakiyor evlenince maalesef. Tabii ki erkek kazanir. Hangi erkek evlenince birsey kaybediyor ki ayrilinca kaybetsin.
Yanlis anlamayin genel anlamda konustum cunku. Burada okudugum konularin cogu boyle. Evlilikler hep kadinlarin fedakarligi sayesinde yuruyor. Eksiklik anlaminda da demek istememistim. Kilo almak kendine bakmamak isini birakmam vs bunlar erkek sizi istemez diye diil de kendinizi sevmeniz icin onemli olan seyler. Sizin durumunuzda boyle olmamasina sevindim. Ha bu demek degil ki kansiz erkek yok tabii ki var.Keşke dediklerinizi yapsaydım da aldatılma sebebimi bilseydim. Maalesef dedikleriniz olmadı. Ben hem bakımlı hem üniversite mezunu hem de çalışan bir kadınım. Evliyken de böyleydi. Hiçbir hobimden de vazgeçmedim. Fakat bir erkeğin gideceği varsa gidiyor. Benim eski eşim başka bir kadına aşık oldu. Bende bir sorun olmadan aşık oldu. Bunun kendisi de farkında. Bende sıkıntı yok yani. Onun sevgisi bitti. Aldatılan kadın her zaman bir eksiklik yaptı demek değil inanın.
Evet evet haklısınız. Genelde sebepler bunlar oluyor. En çok kızdığım şeyler bunlar. Kadınlar kendilerini çok düşürüyor erkekler karşısında. Ben öyle olmadım olmayacağım da. Kader diyorum durumuma.Yanlis anlamayin genel anlamda konustum cunku. Burada okudugum konularin cogu boyle. Evlilikler hep kadinlarin fedakarligi sayesinde yuruyor. Eksiklik anlaminda da demek istememistim. Kilo almak kendine bakmamak isini birakmam vs bunlar erkek sizi istemez diye diil de kendinizi sevmeniz icin onemli olan seyler. Sizin durumunuzda boyle olmamasina sevindim. Ha bu demek degil ki kansiz erkek yok tabii ki var.
Kendinizi o kazandi diye sartlamayin. Bence sirtinizdan bir kambur gitmis. Oyle dusunun. O iki serefsiz de hayatina devam etsin. Hanimefendiliginizi konussun insanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?