Merhabalar herkese,
Benim bir derdim var, konu da şu; Mesela işyerimden vereyim örneği. Haklı olduğum konularda savunmamı yaparken bişeyler anlatmaya başladığım anda gözlerim doluyor ağlamak geliyor içimden tabi ses falan gidiyor o esnada, direkt karşıya güçsüz imajı veriyorum. Her seferinde bi konu anlatıcam mesela haksızlığa uğramışım, bikaç kere üstümün yanında ağladım. Sinir boşalması oluyor, tutamıyorum. Yani ne yapacağımı şaşırdım, konuyla ilgili durumu yaşayıp çözen oldu mu?Olduysa yorumlarınıza ihtiyacım var bayanlar. Artık diyorum herhalde çocukluktan gelen mi bişey? Çünkü aynı sorun kardeşlerimde de var. Babam beni suçladığında mesela hiç konuşturmazdı savundurmazdı kendimi, ve konuşamadıkça da ağlardım hatırlıyorum Kendimi savunmak istiyorum artık.
malesef bendede var aynı durum. ama çocukluktan gelme bişey olduğuna inanıyorum ben bu durumun. küçüklüğümden beri ailem susturdu beni sus cevap verme sus konuşma falan. şimdi bende çözümünü bulamıyorum. en son kendimi ifade edemeyip içimden konuştuğum için 31 yaşımda annemden dayak yedim o kadarını söyliyim sana.Lütfen bişeyler yazın bu durumda olan varsa?
Yok artıkmalesef bendede var aynı durum. ama çocukluktan gelme bişey olduğuna inanıyorum ben bu durumun. küçüklüğümden beri ailem susturdu beni sus cevap verme sus konuşma falan. şimdi bende çözümünü bulamıyorum. en son kendimi ifade edemeyip içimden konuştuğum için 31 yaşımda annemden dayak yedim o kadarını söyliyim sana.
Seni çok iyi anlıyorum bende öyle durumlarda gözyaşlarımk asla tutamam.Halbuki üzgün değilimdir ve ağlamak için bir sebep yoktur ancak kendiliğinden oluyor işte engel olamıyorum.Aynı durum sinirlenince de mevcut en ufak bir sinirlenmemde gözlerim doluyor hemen 27 yaşındayım hala bu sorunumu aşamadım.Merhabalar herkese,
Benim bir derdim var, konu da şu; Mesela işyerimden vereyim örneği. Haklı olduğum konularda savunmamı yaparken bişeyler anlatmaya başladığım anda gözlerim doluyor ağlamak geliyor içimden tabi ses falan gidiyor o esnada, direkt karşıya güçsüz imajı veriyorum. Her seferinde bi konu anlatıcam mesela haksızlığa uğramışım, bikaç kere üstümün yanında ağladım. Sinir boşalması oluyor, tutamıyorum. Yani ne yapacağımı şaşırdım, konuyla ilgili durumu yaşayıp çözen oldu mu?Olduysa yorumlarınıza ihtiyacım var bayanlar. Artık diyorum herhalde çocukluktan gelen mi bişey? Çünkü aynı sorun kardeşlerimde de var. Babam beni suçladığında mesela hiç konuşturmazdı savundurmazdı kendimi, ve konuşamadıkça da ağlardım hatırlıyorum Kendimi savunmak istiyorum artık.
Nasıl başardınız bunu?ben eskıden oyleydım
dırek aglardım aglamaktan konusamazdım bıle haksızlıga ugradıgımı dusunur zoruma gıderdı ve kendını ıfade edıp savunamazdım
sonra ben boyle oldugum ıcın benım basıma daha cok gelmeye basladı ve sımdı catır catır kendımı taramalı tufek gıbı konusurken buluyorum karsı taraf yutkunan taraf oluyor
zamanla aşılıyor sızın sabrınızın sonu daha gelmemıs gelsın gecer :)
ıste boyle oldugum ıcın ust uste hep bana boyle olmaya basladıgında hep bana haksızlık yapılmaya baslandıgındaNasıl başardınız bunu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?