Neden kendimi savunurken ağlayasım geliyor?

Belki o an içinde bulunduğunuz duruma acıyorsunuz.Bu acıma da kendini bu şekilde gösteriyor.Kendinize acımanızın değil arkasında durup desteklemenin önemini kavrayabilirsiniz.Dik durursanız ancak,kendinize yardım edebilirsiniz.Tabii çocuklukta yaşananların alışkanlık durumuna dönüşmesi de normal.O çocuğun dik durduğu ve kendini ifade ettiği hayaller kurmaya çalışın.İnşaAllah zamanla geçer.

iş yerinde hiç öyle olmuyorum ama

dün kızımla kocama karşı öyle oldum aslında şaka yapıyorlardı bana ama ben hemen başladım ağlamaya

Ben de bazen acaba çok mu alınganım şeklinde yorumluyorum kendimi sorguluyorum

Evet ve bu yaşıma geldim hâlâ çok çekiniyorum babamdan, o yanımdayken konuşamıyorum sanki kekeliyorum hatta

Bende de var o, ama bi yutkunmak iyi geliyo, keşke ben söyleyebilsem de yutkunsam

Kitaplar okuyorum genelde, kişisel gelişim tarzı ama onlarda anlık gaz veriyor sonra yine aynıyım..

Teşekkür ederim yorumunuza, yaklaşımınıza da. Aynen öyle genel itibariyle otorite figüründeki insanların karşısında kendimi anlatırken aslında o esnada kendime acıyorum, neden böyle bir duruma maruz kaldım diye. Sonrası malum yaşlar başlıyor gözlerden inmeye..

Ozguvenle alakali bir durum bu.
Bilemiyorum, normal bir konu hakkında konuşurken full özgüvenim ingilizce konuşurum telde vs. Fikir veririm. Ama iş savunma ve haksızlıkla ilgili kendimi savunma kısmı olursa yada kavgaya dönebilecek bir konuysa ağlayasım geliyor..

bende hep ağlarım ve sesim gittiği için konuşamam bir de elim ayağım titrer bayılacam diye de aklım çıkar.. çözümü nedir ne değildir bende bilmiyorum
Aynennn, daha konuşmadan yaş akıyor ağzım burnum büzülüyor nefret ediyorum o durumdan..

Dayak mııııı nasıl yaa????
Aynen benim ailem de öyle, aman kızım saygısızlık etme kimseye, aman kimseyle kavga etme iyi geçin, kuzenlerimle ilgili bi durum olurduboşver kızım az alttan alıver diye diye bıgünlere geldik..

Ağlamayı güçsüzlük olarak görmeyin.
Ağlasanız da hakkınızı savunmaya devam edin.
Sonuna kadar gidin..
Zamanla daha iyi hissedeceğinizi ve aşacağınızı düşünüyorum.
İnşallah ama olmuyor, 5 senedir iş hayatındayım üniversitede de insanlarlaydım eskiden kendimi daha savunan biriydim şimdi yoruldum mu nedir, yada annelik mi desem. Mesela kavga çıkacak gibi işyerinde diyelim, aklıma kızım geliyor ve ağlayasım geliyor, aslında daha dik durmam gerekirken.

Ayyy evet ama kıymet bilinen hiç bir ortamda olmadım daha keşke biraz gamsız olsaydım dabide uyanık da değilim ben, iş hayatına uygun bir yapım yok galiba

Valla çözümü olsa keşke ama mizaçtan herhalde:/
İnsanlara bakıyorum çatır çatır nasıl söylüyorlar, ben hep sineye çekiyorum.

Bende boyleydim. Şimdi kim gelse ezerim, hiç birşeye aglayamıyorum. iş hayatı ve toplumdan gördüklerim yüreğimi taşa çevirdi. Bazen şöyle içimi çekeçeke ağlamak istiyorum ama olmuyor.
İş hayatında da değişemiyorum yeni mezun tıfıl olsam hadi neyse anlamadım, keşke sizin gibi olsam

Ben de haksızlığa uğramışsam önce karşıdakinin hakkından gelir, cevabını verir sonra da sinirimden ağlarım.Yani ağlama kısmı daha küçükken öyleydi şimdi 29 yaşındayim yaş ilerledikçe geçiyor.Olur herkeste.

Ben de bazen acaba çok mu alınganım şeklinde yorumluyorum kendimi sorguluyorum
Belkide canm bu seni yıpratır alingan olmamaya caliş olaylari içinde büyütme he de geç bunu hep kendine söyle diyorumya banada bi titreme gelir inanilmaz ama kendimi durduruyorum az çok çok üzerinde durmuyorum ama kendi içinde halledemeyecegini düşünüyorsan yardim al pskologdan onlar seni güzel yönlendirir

Bence tamamen kişilikle alakalı bir durum babam ya da annemle hiç böyle şeyler yaşamadım ama ben de haksızlığa uğradığımda bir tur ağlamadan kendime gelemiyorum kimle tartışırsam tartışayım ama ardından çok sakin anlatabiliyorum :)

Ayyy berbat bir durum bende ayni öyleyim haksızlığa uğramışım tam ağzımı Açıcam savunacam kendimi bir ağlamak bir ses değişikliği bi el titremesi alır gider konuşamam çok zor durum üstesinden gelen varsa banada bi el atsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…