Bence bu noktada malesef haklısınız sizi aptal yerine koymasına izin vermemelisinizkendimi aptal yerine konmuş hissediyorum
Kesinlikle en dogru yaklasim bu. Siz kendi cocugunuzu kendiniz birakip alin. Ustelik kimseden bir sey beklemezseniz daha mutlu olursunuzİstemiyorsaniz onun bırakıp almasına izin vermeyin zamanla anlar
Bence bu noktada malesef haklısınız sizi aptal yerine koymasına izin vermemelisiniz
Ben de eltimle aynı binada oturuyorum, çocuklarımız aynı anaokuluna gidiyor, ben çalışıyordum eltim bu yıl çalışmaya başladı ama bazı günler kaynım evde oluyor, eltim ve kaynimla konuşmuyorum kendimce hakli sebeplerim var ama öğle aramda kızımı okula bırakırken onun kızını da bırakıyorum, kimse bana birakirmisin demedi, kaynanam otomatik olarak yanıma veriyor birşey demedim çocuk sonuçta ama aksam almiyorum çünkü işten 15 de cikiyor zaten gidip alabilir bir engeli yok ama alsam getirsem çocuğu hayatta ben alırım gerek yok demez, hem konuşmaz hem de böyleDolayli olcak ama anlatayim. Ayni binada oturan 2 elti var. Cocuklari ayni yas anasinifina gidiyolar. Ayni okula ayni saatte girip ayni saatte cikiyolar. Eltilerden biri yeni dogum yapmis. Diger elti ben kendi bebemi goturup getiriyorum sen minik bebenle cikma demiyor. Oteki elti de mecbur gorevlinin cocuguna para veriyor cocugunu okuldan hergun getirsin diye. Okula giden eltiyle birlikte gorevlinin cocugu gidip o 2 cocugu okuldan alip geliyolar. Ustelik bu dogum yapan elti oteki eltiye ne iyilikler ne ablaliklar yapmis o dogurunca aylarca gidip ona bebelerine evine bakmis anlat anlat burdan koye yol olur. Elti diyorum bak kavga dovus olmayan iyi gecinilen akrabalik iliskisi bu. Sen.kaldi ki komsu diosun. Insanlar kendi menfaatine olmayinca hic bi ise yanasmaz. Vardir bi menfaati
Terbiyesizlige bak. Bu benim bahsettigim arkadasBen de eltimle aynı binada oturuyorum, çocuklarımız aynı anaokuluna gidiyor, ben çalışıyordum eltim bu yıl çalışmaya başladı ama bazı günler kaynım evde oluyor, eltim ve kaynimla konuşmuyorum kendimce hakli sebeplerim var ama öğle aramda kızımı okula bırakırken onun kızını da bırakıyorum, kimse bana birakirmisin demedi, kaynanam otomatik olarak yanıma veriyor birşey demedim çocuk sonuçta ama aksam almiyorum çünkü işten 15 de cikiyor zaten gidip alabilir bir engeli yok ama alsam getirsem çocuğu hayatta ben alırım gerek yok demez, hem konuşmaz hem de böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?