- 28 Aralık 2007
- 1.272
- 421
- 323
- 42
- Konu Sahibi papatyam_83
-
Açtım yazan olmadi
Galiba bu konuda yalnızca sizin probleminiz var. Ayrıca her çocuk kendine özeldir ve bu yüzden her anne ve baba buna uygun olarak çocuğuna eğitim vermelidir. Standartlarla bu iş yürümez
Standartlar degil de annelerle fikir alışverişi baabinda...koskoca memlekette bir tek benim sorunum olması gerçekçi mi sizce...her annenin bir fikre ihtiyacı vardır...tıpkı öteki gerekli gereksiz dertlerde fikir istenildigı gibi
EE o zaman?Açtım yazan olmadi
Cocugunuz ilkokulda degilse( oyle bile gereksiz) nasil ders calismasi gerektigini sizin dert edinip forumda tartismaniz gerekmiyor.
Nasil ders çalişilacagini, nasil daha az vakit kaybederek soru cozebilecegini, nasil hizli okuma yapilacagini, nasil daha iyi anlayacagini annelerimiz KK'de tartişip bize anlatmiyordu. Bunlar zaten okulda, dershanede ogretilen şeylerdi.
Sizi mevcut ogretmenleriniz bu konularda sizi tatmin etmiyorsa daha profesyonel yardimlar ve yonlendirmeler alabilirisiniz bu konuda, her cocugun kendine özel yatkin olduğu şeyler var.
Ben size söyleyim...kocanizla kaynanizla aldatma ile elti görümce ile varsa dersiniz top seviyesindesinizdirGeçen gün çeken perdelerimle ilgili konu açtım banlandımBenim için bir derdim var durumuydu halbuki. Sanırım bir derdim var bölümü her tür derdimizi paylaşabileceğimiz bi yer değil.Ama hangi tür uygun henüz ben de çözemedim
Dert sayfasında devamli neden kayinvalidenizle eltinizle ozellikle kocalarınızla yaşanan dertler anlatılıyor....ya hickimse çocuğunun eğitimini takmıyor mu...benzer yaş grubundan çocukları olan anneler çocuklarının nasil ders çalıştığını, nelerde zorlandıklarını zorluklari nasil aştıklarını neden tartışmıyor...tüm hayatiniz eltiniz görümceniz kaynananiz kocaniz mi bunlardan bence gözünüzü açıp çocukların egitim hayatını dert edemiyorsunuz...burda egitim bölümüne birkaç soru sordum hic yazan olmadi...kocamla olan sorunları yazsam 1000 kişi yazar...anneler devamli bunlari dert ederse tabi okuma oranimiz %10da kalır..lise sinavinda matematik çözme orani 5 adet olur....hadi kafanızda tüm savunmalarinizi ve karşı ataklarınızı hazırlayın ben hazırım açtım kollarimi...benim derdim de bu...burda cocugumla ilgili egitimi hakkinda fikir alışverişi yapacak bir insan bulamadım...konu actim sonuç alamadım
Dedim diyorum anlamıyor musunuz...yardim istedim takan olmadı....kocamla ilgili actigim konu kadar ilgi görmediEE o zaman?
Millete laf atmak yerine şu konuda yardımcı olur musunuz deseniz yeterdi diye düşünüyorum.
Formda hiç fikir alışverişi yapilamayacak tek konu cocugumuzun egitimi öyle mi....tablo tahmin ettigimden daha kötüymüş ...
Geçen günlerde bende yedim kural ihlali diyor ne ihlali yaptığımı bile anlamadım açıklama yok ban ceza yiyoruzGeçen gün çeken perdelerimle ilgili konu açtım banlandımBenim için bir derdim var durumuydu halbuki. Sanırım bir derdim var bölümü her tür derdimizi paylaşabileceğimiz bi yer değil.Ama hangi tür uygun henüz ben de çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?