neden kıyafetlere bu kadar karışırlarki ?

narkosis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
652
2
96
42
Kilis
Kötü Kazenkendi yanlarındaki dekolte giyinmesin, açılıp saçılmasın... ama başka kadınlar giyerse giysin onlara da bakmasını bilirsiniz değil mi erkekler ?? neden bu kadar sorun olur sevgililer için bu kıyafetimiz giyimimiz ? yakışanı giymek suç mu ??

canımcım fıkrıne saygım var ama katılmıyorum.ben son derece ılerı goruslu bı bayanım orumcek kafalı fılan da degılım.ama bı bayan bıraz saklamalı kendını, dekolte yerınde ve zamanında olursa belkı ama gunluk yasamda bana cok ıtıcı gelıyor.bana gore egosu olan kendıne guvenı olmayan bayanlar acılıp sacılıyorlar,yanı bı erkek benım yuzume bakmalı baska yerlerıme deıl!! yada benden hoslanacksa fıkırlerım hayat gorusum on planda olmalı baska yerlerım degıl!!! sevgiler..

Canım yerine göre dekolte olabilir ama günlük hayatta olur olmaz zamanda dekolte giyilmesinin bir erkeği rahatsız etmesi bence normaldir. Dekolte giyen bayan çevredeki erkeklerin dikkatini çeker ve ne yazık ki erkeklerin çoğu aa ne kadar hoş,zarif bir bayan diye değil de kadına başka bir gözle ya da arzuyla bakarlar,sinir bozucu laf atarlar. Ben de mesela rahat rahat istediğimi giyebilmek isterdim ama Türk toplumunda imkansız bu,erkek arkadaşımdan önce ben rahatsız oluyorum zaten

evet canım katılıyorum saana dıyorum ya yerı ve zamanına gore ama ınsanların beynını degıstıremıyosun yanı nerede olursan ol bakıslar yanı olur kızlar ben erkek olsam sevgılımın baska erkekelr gozunde farklı gorunmesını yada farklı yorum yapılmasını ıstemezdım. o yuzden gerek yok yaaa normalde spor gıyınen bı ınsan oldugum halde sokakta salak sapık bakıslara maruz kalıyorum hemde nısanlımın yanında bıde dekolte gıyınırsemm... dusunmek bıle ıstemıyorum

ya çok abartmadığımız halde çok karışabiliyorlar bazen,örneğin bi bluz giymişim şık,nişantaşındayız,aızıcık göğüs çatalım gözüküyormuş,bluzum önünü çektirip duruyordu.yani mekan uygun,bütün kadınlar bele kadar dekolte giyiyor yaptığı mantıklı değildi pek.bazen aşabiliyorlar yani hadllerini gerçekten,çok sıkılıyorum ozaman ben yaa...:1closedeyes:

adamlar seviyolar başkaları bakmasın istiyolar..ben hak veriyorum aşkıma valla gerçekten de afedersiniz ama öküz gibi bakıyolar yolda yürürken açık giyinmesem de bi de süslenip özenle hazırlandığında daha da bakıyolar aşkımın yanında da bakıyolar o da bu durumdan çok rahatsız oluyo erkek sonuçta sevdiği kıza baksınlar kötü şeyler düşünsünler istemez asla

valla ben gayet kendime yakıştığı gibi giyiyorum ben nasıl giyinceğimi iyi bilirim ama sevgilim yine de kıskanıyo çok güzel olma diyo..dekolteye falan ben de karşıyım göğüsünü neden açıp erkeklere gösterir ki bi insan..

valla ben pek açık giyinmediğim için sevgilim bana bu konularda uyarı yapma gereği duymaz a.s gerçi giysem de çok karışacağını düşünmüyorum insan yerine göre giyinmeli bencea.s

nedeni belli açık giyinen bayanlara kendileri sürekli baktıkları için sende açık giyinince başkalarının sana bakacağını düşünüyorlar bi nevi kıskançlık

ya bana ozel olan bişeyı neden cumle aleme sergıleyım kı guzelım kendıme guvenım varrrr.kımsenın uzrımde fantazı kuramsına ızın veremem sapıkca hayallerının basrolu olamam!!!!

ooof of en dertli olduğum konulardan birisi bu.her zaman kıyafetlerim sorun olur.hep kavga çıkar bu yüzden bir yere giderken.ama ben ne yapar eder giyerim istediğim kıyafeti.bu seferde dışarda yok yakanı kapat yok ne biçim giyindin millet sana bakıyo.halbuki çoğu kişi dekolte giyiyor dışarda millet alıştı bu duruma bir benimki alışamıyor.ben seviyorum açık giyinmeyi ama evlenmeden önce annem bırakmıyordu Kötü Kazenşimdide sevgili kocam rahat bırakmıyorKötü Kazen

bende rahat bırakmayan sadece sevgilim:) ama bunaltıyor ne yani boğazıma kadar kapalı mı giyineceğim ben bu sıcakta ? ben izmir kızıyım olmuyor işte...hep sorun oluyor hep tartışma çıkıyor...

Ben istediğim gibi giyinirim açıkçası.. Gerekirse çok açık saçık gerekirse kapalı hanım hanımcık olurum. Yerine göre ne giyeceğimi çok iyi bilirim yani. Benimki de kızardı açık giymeme. Ama baktı ki nerede, ne giyeceğimi biliyorum ve ona kendimi karıştırmıyorum bir şey diyemez oldu... Hala çok kıskanır, söylenir ama ben bildiğimi okurum. Benim 2 dedem de hacı bugüne kadar anam-babam bir kere bile karışmadı bana, kocama da müsade etmem açıkçası...

Bu konuları baştan konuşun kızlar...Mutlaka bir karara varın. İleride üzülürsünüz.. Ya sen ona uyacaksın ya da o sana uyacak!!!

Hiç kimse vücudunu sergilemek için dekolte giymez.Ben de dekolte giymem ama sevgilim karışır kot pantolonlarıma bile offfff offffff

fazla abartılı giiynmek bana da hoş gelmiyor yolda yürürken insnalar bakınca çok rahatsız oluyorum.. nişanlım giyinişimle her zaman gurur duyar ..yerine göre dekolte giydiğim zaman taşımasını da bilirim çünküyerimseniben

yaa ben delırırdım kıyafetlerıme karıstıgı zaman hala da sınırlenıyorum ama artık onu daha ıyı anlamaya basladım .. bazen dıyorum dıgerlerınden ne eksıgım var benımde hakkım degıl mı kı zaten ben hıc bı zaman oramı buramı acıp sacıp gıynmem hersey kararıncadır ama yınede kızar bana der cok kıskanıyorum anlamıyo msn benden baskası bakmasın begenmesın der annesı bıle dıyodu bırak gıysın gencken heewesını alsın ama nerdee dınler mı hıc nuh dedı peygamber demedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…