Beni böyle kabul et demek bence.
Kızımla beraber yani...
Aynen "kızım benim herşeyim, beni böyle kabul et, kızımın benim için ne kadar önemli olduğu bil" demek istiyo gibi. İlerde evlilik olursa ona göre davran vs.
Ben ailemden birinin çocuğunu bile öyle kucağıma alıp sevebilen, çok duygulu hareketlerde bulunabilen biri değilim soğukluk oldukça mevcut bu durum beni endişelendiriyor. Samimiyetle yapamayacağım şeyler bunlar
O zaman ciddi düşünmeyin.Çünkü karşınızda ki insanı HEP BU TARZ BİR İNSAN OLDUGUNUZA ikna edemezsiniz.
yani sevgisini belli edemeyen.Birde kendi çocugunuz olunca böyle kalmazsınız.Arada ki ikilem çok can sıkar(((
verilen mesaj çok net.ben bir babayım.kızım benim için çok önemli....
Ben ailemden birinin çocuğunu bile öyle kucağıma alıp sevebilen, çok duygulu hareketlerde bulunabilen biri değilim soğukluk oldukça mevcut bu durum beni endişelendiriyor. Samimiyetle yapamayacağım şeyler bunlar
Bu arada çocuk kaç yaşında ki :44:
Daha 4 yaşında kız çocuğu annesiyle 2 yaşındayken ayrılmışlar.
İlişkiniz yeni değilse senin huyunu suyunu az çok biliyodur zaten. Hem çocuğu öyle kucağa alıp, öpüp koklamana gerek yok ki sevgini güler yüzünle, içtenliğinle de belli edebilirsin
Ürkmene hiç gerek yok ozaman
Zaten o sana kendini sevdirmenin yolunu bulur. İnsanın öz annesi bile sevmeyi, sevdirmeyi sevmeye biliyo o durumda bile yavrusu anlıyo annesinin onu ne çok sevdiğini... Benim arkadaşımın annesi soğuk bi'kadındı kızına öptürmezmiş bile, sevmezmiş öyle şeyiAma kız bilirdi.
Sevgilinin korkusu evlilik olursa neticede üvey olacaksın ve biriciğini yeri gelicek sana emanet edecek, önceliği odur sonuçta ve üzülmesini istemez. Hem küçük bi'çocuk nekadar buz gibi durabilirsin ki?
İçtenliğinle, ilginle hallolur
Sanırım böyle durumlarda babanın nasıl davrandığı önemli eğer arayı iyi bulamaz teraziyi dengeleyemezse zor olabilir ben de bulamazmış gibi hissediyorum bu sevgi pıtırcığı hallerinden.
Bence gözünde büyütüyosun ikiniz zaten terazide aynı yerde değilsiniz. Sen aşık olduğu kadınsın o ise yavrusu. Her şeyden önce kim gelir evlat gelir. Senin de ilerde bebeğin olduğunda dersin önce can sonra canan diye
Çocuğunun üstüne titrediğinde sana soğuk davranmış olmaz ki...
İlişkiniz ne boyutta bilmiyorum ama evlilik varsa planlar arasında bu korkunu uygun dille, içtenlikle dile getirmelisin bence
Kendinizi şartlamayın..
Kendim için genelleme yapacak olursam benim de çocuklarla aram pek iyi değildir,pek beceremem çocuk sevmeyi,onlarla oynamayı,
ve haliyle kendimi sevdirmeyi..
Yapı olarak da mesafeli bir insanım,değil çocuklar yetişkinlerle de temas ederek ilişki kurmam ancak çevrem çok sıcak kanlı olduğumu da düşünür..
İnsanlarla iletişim kurarken doğal ve içten olduğunuz sürece olduğunuz gibi algılanıyorsunuz ancak çocuklar elbette kendilerini seveni sevmeyeni daha farklı algılıyorlar..
Kendinizi şartlarsanız,iletişim kurmanız da mümkün olmayacaktır..
Kaldı ki; gelecekte o çocuğa karşı adil olamayacaksanız kesinlikle ilişkiyi devam ettirmemelisiniz.
Arkadaşınız da bazı endişeler taşıyor olacak ki,bunu vurgulamak için onları paylaşmış..
Onun yerine kendinizi koyun;sizin 4 yaşında bir çocuğunuz var ve çocuğunuza bir baba aramasanız da iyi anlaşmasını ister ve çocuğunuzun kesinlikle mutsuz olmasını istemezsiniz..
Hele ki o kişiden de çocuğunuz olduğunda,diğer çocuğunuza adil davranamamasından endişe edersiniz..
Çocuğun ufak olması şuan avantaj olmalı.
Zira genç kız olsaydı o zaman da babasının evlenmesine karşı çıkardı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?