Neden kızına düşkünlüğünü bu kadar vurguluyor anlamadım yorumlarınız lütfen

Yaşın gereği gibi düşünüyorsun. Evladıyla seni aynı teraziyi bırak, o teraziye konu bile olamazsın. O evlat kendi canı, kanı çünkü..
Hep evladı daha ön planda olacak. Evlilik pekde bir anlam ifade etmiyor olsa gerek ki ilki de yürümemiş...
mantıklı düşündüğünü sanıyorsun ama yanılıyorsun.

19 yaşında ki kızlar revaçta bu ara kk da. İlginç bir durum:26:

Ayrıca yaşımdan dolayı beni küçümseyebileceğini düşünüyorum çocuğu konusunda insana cesaret veren duyguları oluyor yoksa dışardan bakınca gerçekten zor görünüyor.

Tabiki öyle her zaman iyilik meleği olmak değil ben zaten pek içindeki sevgiyi şefkati gösterebilen biri değilim ve ne kadar ödün vermeye çalışsam da kendimden eğer babası bana tepki vermeye kalkarsa kızıyla ilgili ufak konulardan bu beni soğutmaya mutsuz etmeye yeter.Bunları yaşamak istemiyorum

Belki neden ilgilenmiyorsun mesajı vermiştir diye düşündüm hiç soru sormayıp konusunu açmadığım için.

İnanın 20li yaşlardaki tiplerle anlaşamıyorum konuşma tarzları,hitapları,hala aşamadıkları kompleksleri,daha genç oldukları için yaşamak istedikleri maceraları beni düşününce bile yıpratıyor.Ben çok maceracı, enerjik biri değilim bu yüzden onlarla anlaşamıyorum tabii 33 de bayaa fazla ama bilemiyorum

Ben samimiyetsiz biri değilimdir yani yapmacık davranamam ve yapmacık olamadığım için kızına sevgi gösterisi yapamam eğer büyüdüğünde saygısız ya da yaşının getirdiği asi tavırlarda bulunursa da müdahale edecek bir yapım yok babasından beklerim herşeyi babası yapmazsa asıl sorun o zaman başlar benim için.

Daha çok küçükmüş kıyamam.vekaleti babasınınmı üzerinde?

Hayır vekaleti annesinde.

Ben kötü biri değilim çocuklarla çok iyi anlaşamam soğuk tabiatımdan dolayı ama sorun yaşamam tabiki küçücük çocukla. Eğer büyükler işgüzarlık yapmazsa sorun çıkmaz

İyide annesi ben değilimki ben babasıyla birlikte olmak istiyorum sadece.

Kıskanmak değil anlatamıyorum neden kıskanayım küçücük çocuğu ben sadece bir mesaj mı var altında diye merak ettim. Ayrılan çok çift var anlaşamadıklarını söylüyor belkide dediğiniz gibi kandırılıyorum.

sanki erkek kıtlığı var.. amcan yaşında o adam yahu..

Amcam değil de abim yaşında var şimdi yalan yok. Ama gönül bu otada konuyor 33 yaşında çocuklu adamada.

Çocuk düşkünlüğüm yok ama sorun yaşamam bir garezim de yok.

Herkesin evlat sevgisine saygım sonsuz benim babamda bana çok düşkündü o yaşlarda hala belli etmese de düşkünlüğünü hissediyorum ama şöyle birşey varki kimse kimsenin çocuğuna aynı duyguları hissetmek zorunda değil ben evliliği şuan düşünmüyorum eğer düşünürsem de çocuğuyla değil babasıyla evleneceğim yani bana birşeyleri dayatamaz kimse.

Teşekkür ederim tabiki okuyorum ve hak veriyorum ben çok karamsar bir insan olduğumdan daha şimdiden bir sürü tedirginlik aldı beni ama herşey bu kadar kötüye gidemez diye de düşünüyorum çünkü yoğun duygularım var ve neden olmasın diyorum.

Evet konulardan bende farkettim 19 akımını. Kk yı keşfetmek zor değil bir sürü sıkıntı problem okuyoruz ve yapılan yorumlar çok etkili çok doğru olabiliyor. Konuya gelince evladını atsın beni tutsun ben öne geçiyim derdim yok sadece aramızda sorun yaratacak bir duruma gelsin istemem ileride.

faceindeki fotolari begen.kiskandigini anlar, ki kiskanmissin. yoksa begenir geçerdin.

faceindeki fotolari begen.kiskandigini anlar, ki kiskanmissin. yoksa begenir geçerdin.

Bu adam internete pek takılan biri değil girip kendi fotolarını paylaşırdı şimdi paylaşımlarından farklı anlamlar çıkarıyorum çünkü bariz vurguluyor. Ben pek hevesli görünmek istemediğimden çok abartılı yaklaşımlarda bulunmuyorum hani içimden gelmiyor yalan söyleyemem dediğim gibi çocuk düşkünlüğüm yok. Ay ne tatlı diyemiyorum kimseye.

ilerde seversin belki simdiden cocuk gelisimi oku. o da seni sevmeli yoksa cokk zor bu iş. yakinen tanistirdi mi sizi? o an napicann mecbuur sevimli olcan.

Seninle ciddi düşünüyorum bizi iki kişi olarak kabul et, kızım hep yanımızda ,hayatımız da olacak. Buna varsan, sorun etmeyeceksen eğer yolumuza devam edelim mesajı bence.

Kucağınıza alıp abartılı sevgi gösterilerinde bulunmanıza gerek yok ki. Aynı ortamdayken çocuğa agresif davranmayıp ,varlığından rahatsızlık duymadığınızı belki hoşnut olduğunuzu davranışlarınızla belli etmeniz, sıcak karşılamanız yeterli olacaktır.

ilerde seversin belki simdiden cocuk gelisimi oku. o da seni sevmeli yoksa cokk zor bu iş. yakinen tanistirdi mi sizi? o an napicann mecbuur sevimli olcan.

Hayır henüz hiç tanışmadık. Konusu olduğunda, yanımda annesi arattığında konuşuyor. Geçenlerde düşmüş ve canı acımış babasını aramak istemiş annesi de arayıp telefonu verdi konuştular. Telefonu kapattıktan sonra hiç soru bile sormadım kızıyla ya da konuyla ilgili normalde de bahsederse hiç bu konuda konuşmam belki o gözüne batmıştır diye düşündüm.

Tabiki agresif davranmam ama çocuk bu babasını kıskanır veya hoşlanmaz benden yani bilemezsinki seni neden sevmez bu çocuk.

şöyle birşey varki kimse kimsenin çocuğuna aynı duyguları hissetmek zorunda değil ben evliliği şuan düşünmüyorum eğer düşünürsem de çocuğuyla değil babasıyla evleneceğim yani bana birşeyleri dayatamaz kimse.

Yukarıda yazmış olduğun cümleye dayanarak; evlenme niyetine girersen kazın ayağı öyle değil anlayacaksın. Hem babasıyla hem kızıyla birlikte olacaksın. Ayrıca bence sadece davranışların değil yüreğinde soğuk. Şunu hiç bir zaman unutma, bir yanı eksik, hayatı yaralanmış bir çocuğa sevgi ve merhamet duyamıyorsan, hayatı sadece kendi hislerinden ve yaşamak istediklerinden ibaret görüyorsan, hayat sana neyin ne olduğunu anlatır. Yaşın çok genç, o yüzden çok da moralini bozmak istemem ancak çocuklu biriyle beraber olmanın getirdiklerini ancak zamanla ve yaşadıkça görebilirsin, sana şimdi ne yorum yapsak boş, olgunsun, gönül konmuş bir kere olgun bir adama diyecek bir şey yok = ) İnşallah mutlu olursun, kal sağlıcakla =)

Son düzenleme:
Sevgi pitircigi derken? Acikcasi sizi cok soguk buldum. Neredeyse keske cocuk hic var olmasaymis yazacaksiniz. Daha simdiden cocugu kucagima alamam öpemem yapamam diyorsunuz. Kimse kimsenin cocugunu sevmek zorunda degil tabi ki. Ama biryere giderken cocugun elini tutmak, babasinin yapamayacagi seyleri yapmak ( mesela disardayken tuvalete götürmek) veya istedigi sevdigi yemegi pisirmek, begendigi giysileri alip sürpriz yapmak... en azindan bunlari düsünebilirsiniz. Ben sadece babasiyla olmak istiyorum ne demek? Ne kadar bencil bir düsünce bu? Iyi adam nikah defterine imza atar atmaz cocuguna yallah desin.

4 yasinda bir kiz cocugundan bahsediyorsunuz. Hos 14 yasinda da olsa evlat evlattir. Ben kizimi bir aktiviteye götürsem babasi tutturur mutlaka resim video cek yolla bana diye. Aksam evde seyretmeyi bekleyemez. Ayni sekilde kizim aksam babasini öpmeden hayatta gitmez yatagina. Babasi gec gelecek bile olsa telefonda öperler birbirlerini. Facebook' a resimlerini koymasin, sizin yaninizdayken kizindan bahsetmesin telefonda konusmasin herseyiyle annesi ilgilensin. Oldu baska? Bence adam cok iyi yapiyor. Bastan size kartlarini acik oynuyor. Ailemiz dagildigi icin kizima karsi cok mahcubum, benim varim yogum önceligim kizim diyor. Ki bundan daha normal birsey olamaz. Siz terazi derdindesiniz daha. Bu iliskiyi ciddi boyutlara tasimak istiyorsaniz biraz daha olgunlasmayi, törpülenmeyi bekleyin. Gerci yasiniz ve karakteriniz geregi böyle bir iliski icin dogru kisi degilsiniz. Cocuklara sempati beslemiyorsunuz ve karsinizda cocuklu 33 yasinda bir adam var.

Senin 33 yaşında çocuklu adamla ne işin var be kızım ?! Git okulunu oku evlilik mevlilik düşüneceğine.

Sizin yaşınız kaç?

19

Olayı dramatik hale getirmek yaşımın vermediği birşeyse memnunum. İnsanlar her zaman yaralanmadan mükemmel hayatı yaşayamıyor benim olmayan çocuğun hayatını mükemmelleştiremediğim gibi karartacak hareketlerde de bulunmam. Ama doğru madem öyle ne işim var çocuklu adamla bir yerde haklısınız ama işte şanssızlık mı talihsizlik mi desem bilemedim şimdi.

Ben anlamıyorumki insanlar birinden etkilenmeden önce tvlerdeki evlendirme programları gibi kriterlerini sorup, söyleyip öyle mi etkilensin. Bu günlük hayatta olan birşey değil tercihim bundan yana olsa evlilik programına çıkardım. Kızıyla bir derdim de yok konu tamamen saptı. Sanırım sayfaları okumadan yorum yapma gafletinde bulundunuz çünkü babasını aramasın konuşmasınlar diye bir yorum yaptığımı bakıyorum bakıyorum ama göremiyorum. He yine de teşekkürler

Senin 33 yaşında çocuklu adamla ne işin var be kızım ?! Git okulunu oku evlilik mevlilik düşüneceğine.

Yav şu sayfaları bir okusanız ne güzel olacak üşeniyosanız böyle yıkıcı yorumlarda bulunmayan lütfen. Ben evlilik düşünmüyorum insan her tanıştığı adamla ertesi sene evleniyor mu? Yaş mevzusuna gelince aradaki fark iç açıcı değil ama bazı şeylere engel de olamıyor maalesef.

Verdigin bu cevaptan ancak su sonucu cikariyorum her ne kadar cok bilmis cevaplar versende henuz bir cocuksun. Birkac sene gecsin kendiliginden ne kadar sacma sapan bir is yaptiginin farkina varacaksin.

İyi günler arkadaşım.Şuan arkadaşlık ettigin beyle ileride evlencek olursan sadece babasıyla degil çocuguylada evlenceksin.Evlendikten sonra babası kızının velayetini almak isteyebilir yada haftanın 3 günü sizin yanınızda yaşamasını isteyebilir hal böyle olunca o çocuga evinizde bir oda hazırlamak zorundasınız ona karşı soğuk degil sıcak kanlı olmanız gerekir yoksa ilişkinizde bir çok sorunlar olur evlenceksiniz demiyorum şayet bir evlilik olursa kendi çocugunuza nasıl davranacaksanız eşinizin çocugunada aynı şekilde eşit davranmak zorundasınız örnegin kendi çocuguna bir ayakkabı alıyorsan onun kızınada ayakkabı almak zorundasın yoksa kız sizden ve babasından nefret ederek büyür bu işler ne yazıkkı göründügü gibi kolay degil yol yakınken ilişkini bitir derim çünkü hiçbir şey göründügü gibi basit degil.

aynen benim babamın da çok küçükken ölmüş. hatta öyle ki altlarını ıslattıklarında üvey annesi üstlerini değiştirmezmiş ıslak ıslak gezerlermiş. gel gör ki bize kalmaya geldiğinde babam onu el üstünde tuttu ama neden ALLAH için. sadece bu..

tebrik ediyorum

konu sahibi muhtemelen erkek arkadaşın evlenme amacıyla seninle birlikte.madem evlilik düşüncen yok,adama ümit verme de kendi önüne,hayatına baksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…