Aranızda 14 yaş ve bi'de çocuk ki sen daha 19 yaşındasın.
Şahsen ben senin yerinde olsam cesaret edemezdim, 23 yaşındayım şuanda da edemem.
Fikirlerin değişecektir çünkü, hayata bakışın da tabii. Bence acele etme.
İlerde bebeğin olursa istemdışı onun evladını dışlarsan, iğne ucu kadar hissettirsen mutsuz olursunuz.
Yaş farkı çok fazla.Yaşın ilerledikçe herşey değişecek.Bu yılki düşüncelerini gelecek yıl beğenmeyeceksin.Bana göre yanlış yoldasın.Adam çok olgun akıllı olabilir ama sonuçta evlenmiş ayrılmış ve bir kızı var ki sana şu aşamada kızını gözüne gözüne sokuyorsa aynı çatı altında tavrı bakışı herşeyi değişebilir.
Sen her daim iyilik meleği olmayacaksın,yeri gelecek üzülecek yeri gelecek kızgın olacak,yeri gelecek moralin bozuk olacak o anlarda kızına en ufak ters bakışın bir sözün sana ters tepki olarak dönecektir siye düşünüyorum.
Adam alttan alttan kizinin herseyden daha onemli olduğunu ve seninde buna gore davranman gerektigi mesajini vermis.kendince haklida.
Gel gor ki senin yasin cok kucuk,
Ne o yastaki bir adamin hayatina yetisebilirsin ne de o cocugun...
Yipranirsin.
Bu yasta bu kadar sorumluluk almana gerek yok, iyi düşün.
oo. yaşın 19 mu. ve beraber olduğun adam boşanmış ve çocuklu. yaşta 33.
bu sorumluluğu alacak yaş 19 değildir.senin kendi yaşıtlarınla olman gerek. çocuğu olmayan 20 lerde üniversiteli gençlerle. düşünsene 15 yaş var çocuğuyla aranda.
ben şahsen 19 yaşında bir genç kızın kendi yaşıtlarıyla olmasını doğru buluyorum. birde kenndindenn büyük ve çocuklu bir adamla değil.
en çok şaşırdığım bu adamların neden 19 luk kızlara baktığı. git yaşına uygun birini bul.
Belki de sizin bu durumunuz onu endişelendiriyor. Yarın birgün ilişkiniz ciddileşirse çocuğuna bir abla değilde üvey anne olacağınızdan korkuyordur.
Evlat herşeyin önündedir. İkinizin arası gerçekten iyi olamayacaksa, çocukla yeterli iletişimi kuramayacaksanız vazgeçeceği siz olacaksınız emin olun.
Ancak çocuklar sizinde dediğiniz gibi samimiyetle yapılmayan herşeyi anlar.
Daha çok küçükmüş kıyamam.vekaleti babasınınmı üzerinde?
benim babam annesi öldüğünde 3 yaşındaymış dedem üveybabannemle evlenmiş oda 18 yaşında (sizin yaşlarda) babannem babama çok kötülükler etmiş geçen yıl günah çıkarıyor bana diyorki " ben çok gençtim kucağıma 3 yaşında çocuk verdiler falan filan" senin özel hayatına karışmak istemem ama bence sen yaşına uygun çocuksuz bekar biriyle evlen bu yaşta bu sorumluluklara girme
babam üvey annesinden sevgi görmediği için bu yaşta hala mutsuz dedem öldü babannem pişman ama iş işten geçti
yaşın daha çok genç. bekar hiç evlenmemiş yaşına uygun birinle evlenmek varken.neden evlenip ayrılmış çocuklu birinle evlenmek istiyorsun.çocuğun yükünü kaldıramam diyorsan hiç kalkışma bu evlenme işine derim.önünden göreceğin çok güzel günler kişiler olacaktır.bu yaşlarının değerini bil....
Bu 19 yasındakı kızlara ne oluyor bu aralar yaslı adamlarla ılıskıler kendı yasıtları dururken bılmıyorum
kendı hayatını mahvetmek ıstemıyorsan vazgec 33 yasında cocujlu adamla ne ortak noktan olabılır kı, daha sımdıden kızının facebook resımlerını bıle kıskanıyorsun.
Bırde kızına duskun olması dısında baska problemlerın olması lazım kucucuk kızı varken karısı bosamıs , neden ayrılmıslar asıl sorman gereken soru bu. Senın yasındakı bır kız cok kolay kandırılabılır dıkkat et
sanki erkek kıtlığı var.. amcan yaşında o adam yahu..
19 yaşında bekar bir kız, 33 yaşında çocuklu bir adam... ilişki baştan yanlış zaten, yarın adamın eski eşi evlenir ve o çocuk babaya kalabilir, çocukları sevmiyorsanız hiç girişmeyin bu işe...
Benim birlikte olduğum insanında çocukları var ilk evliliğinden, alıp içime sokasım geliyor, sevdiğim adamın birer parçası onlar. Ancak bu duyguya gelmek, onları önemsemek için belli bir olgunluk gerek, benim yaşım 36 !
19 yaş evliliği bile düşünmek için erkenken sen bir de hem yaşı senden büyük, hem de çocuklu biriyle berabersin. Çok açık ve net hata yapıyorsun. Ne bir çocuk sorumluluğu alabilecek yaştasın ne de evlenecek. Bu işi fazla ilerletmeden kendi yoluna dön.
Yaptığı şey kızını vurgulamak, senin gözüne sokmak değil, kızını sevmek. Şunu hiç unutma ki kadının feriştahı olsan evlattan kıymetli olamazsın. Yaşın gereği ona göre gencim, avantajlıyım kim istemez bir genç kızı diye düşünebilirsin ama o adama 10 tane genç kız ver, evladına değişmez. İlişkiniz pek de ayarı tutturabilir durumda değil, sende zarar görme o da üzülmesin, kendi hayatına bak.
Aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım..
Ama yazmadan da geçmiyim olur ya okursun, aklını başına alırsın.
Sevaptır dedim..:26:
19 yaşındasın 33 yaşında çocuklu bir adamdan başkasını bulamadın mı kendine?
Ben anlamıyorum çok mu çekici bu adamlar, merak ediyorum açıkçası:26:
Başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak kolay değildir.
Küçücük bir melek o, kıyamam.
Bu adamın kendine uygun biri ile evlilik yapması daha doğru olur bence.
İki tarafta bir evlilik yapmış çocuklu olduğunda bence çok güzel bir evlilik olabilir.
Taraflar empati yapar. Kendi de bir evlada sahiptir çünkü.
Bu arada soruna cevap vereyim.
Evet sana gönderme yapıyor bak kızım benim her şeyim.
Tek bana evet demiyorsun.
Bu sorumluluğu alabiliyorsan gel diye..
Yaşın gereği gibi düşünüyorsun. Evladıyla seni aynı teraziyi bırak, o teraziye konu bile olamazsın. O evlat kendi canı, kanı çünkü..
Hep evladı daha ön planda olacak. Evlilik pekde bir anlam ifade etmiyor olsa gerek ki ilki de yürümemiş...
mantıklı düşündüğünü sanıyorsun ama yanılıyorsun.
19 yaşında ki kızlar revaçta bu ara kk da. İlginç bir durum:26:
faceindeki fotolari begen.kiskandigini anlar, ki kiskanmissin. yoksa begenir geçerdin.
Bu adam internete pek takılan biri değil girip kendi fotolarını paylaşırdı şimdi paylaşımlarından farklı anlamlar çıkarıyorum çünkü bariz vurguluyor. Ben pek hevesli görünmek istemediğimden çok abartılı yaklaşımlarda bulunmuyorum hani içimden gelmiyor yalan söyleyemem dediğim gibi çocuk düşkünlüğüm yok. Ay ne tatlı diyemiyorum kimseye.
ilerde seversin belki simdiden cocuk gelisimi oku. o da seni sevmeli yoksa cokk zor bu iş. yakinen tanistirdi mi sizi? o an napicann mecbuur sevimli olcan.
Seninle ciddi düşünüyorum bizi iki kişi olarak kabul et, kızım hep yanımızda ,hayatımız da olacak. Buna varsan, sorun etmeyeceksen eğer yolumuza devam edelim mesajı bence.
Kucağınıza alıp abartılı sevgi gösterilerinde bulunmanıza gerek yok ki. Aynı ortamdayken çocuğa agresif davranmayıp ,varlığından rahatsızlık duymadığınızı belki hoşnut olduğunuzu davranışlarınızla belli etmeniz, sıcak karşılamanız yeterli olacaktır.
Sizin yaşınız kaç?
şöyle birşey varki kimse kimsenin çocuğuna aynı duyguları hissetmek zorunda değil ben evliliği şuan düşünmüyorum eğer düşünürsem de çocuğuyla değil babasıyla evleneceğim yani bana birşeyleri dayatamaz kimse.
Yukarıda yazmış olduğun cümleye dayanarak; evlenme niyetine girersen kazın ayağı öyle değil anlayacaksın. Hem babasıyla hem kızıyla birlikte olacaksın. Ayrıca bence sadece davranışların değil yüreğinde soğuk. Şunu hiç bir zaman unutma, bir yanı eksik, hayatı yaralanmış bir çocuğa sevgi ve merhamet duyamıyorsan, hayatı sadece kendi hislerinden ve yaşamak istediklerinden ibaret görüyorsan, hayat sana neyin ne olduğunu anlatır. Yaşın çok genç, o yüzden çok da moralini bozmak istemem ancak çocuklu biriyle beraber olmanın getirdiklerini ancak zamanla ve yaşadıkça görebilirsin, sana şimdi ne yorum yapsak boş, olgunsun, gönül konmuş bir kere olgun bir adama diyecek bir şey yok = ) İnşallah mutlu olursun, kal sağlıcakla =)
Sevgi pitircigi derken? Acikcasi sizi cok soguk buldum. Neredeyse keske cocuk hic var olmasaymis yazacaksiniz. Daha simdiden cocugu kucagima alamam öpemem yapamam diyorsunuz. Kimse kimsenin cocugunu sevmek zorunda degil tabi ki. Ama biryere giderken cocugun elini tutmak, babasinin yapamayacagi seyleri yapmak ( mesela disardayken tuvalete götürmek) veya istedigi sevdigi yemegi pisirmek, begendigi giysileri alip sürpriz yapmak... en azindan bunlari düsünebilirsiniz. Ben sadece babasiyla olmak istiyorum ne demek? Ne kadar bencil bir düsünce bu? Iyi adam nikah defterine imza atar atmaz cocuguna yallah desin.
4 yasinda bir kiz cocugundan bahsediyorsunuz. Hos 14 yasinda da olsa evlat evlattir. Ben kizimi bir aktiviteye götürsem babasi tutturur mutlaka resim video cek yolla bana diye. Aksam evde seyretmeyi bekleyemez. Ayni sekilde kizim aksam babasini öpmeden hayatta gitmez yatagina. Babasi gec gelecek bile olsa telefonda öperler birbirlerini. Facebook' a resimlerini koymasin, sizin yaninizdayken kizindan bahsetmesin telefonda konusmasin herseyiyle annesi ilgilensin. Oldu baska? Bence adam cok iyi yapiyor. Bastan size kartlarini acik oynuyor. Ailemiz dagildigi icin kizima karsi cok mahcubum, benim varim yogum önceligim kizim diyor. Ki bundan daha normal birsey olamaz. Siz terazi derdindesiniz daha. Bu iliskiyi ciddi boyutlara tasimak istiyorsaniz biraz daha olgunlasmayi, törpülenmeyi bekleyin. Gerci yasiniz ve karakteriniz geregi böyle bir iliski icin dogru kisi degilsiniz. Cocuklara sempati beslemiyorsunuz ve karsinizda cocuklu 33 yasinda bir adam var.
Senin 33 yaşında çocuklu adamla ne işin var be kızım ?! Git okulunu oku evlilik mevlilik düşüneceğine.
Yav şu sayfaları bir okusanız ne güzel olacak üşeniyosanız böyle yıkıcı yorumlarda bulunmayan lütfen. Ben evlilik düşünmüyorum insan her tanıştığı adamla ertesi sene evleniyor mu? Yaş mevzusuna gelince aradaki fark iç açıcı değil ama bazı şeylere engel de olamıyor maalesef.
Çocuk düşkünlüğüm yok ama sorun yaşamam bir garezim de yok.
Herkesin evlat sevgisine saygım sonsuz benim babamda bana çok düşkündü o yaşlarda hala belli etmese de düşkünlüğünü hissediyorum ama şöyle birşey varki kimse kimsenin çocuğuna aynı duyguları hissetmek zorunda değil ben evliliği şuan düşünmüyorum eğer düşünürsem de çocuğuyla değil babasıyla evleneceğim yani bana birşeyleri dayatamaz kimse.
Teşekkür ederim tabiki okuyorum ve hak veriyorum ben çok karamsar bir insan olduğumdan daha şimdiden bir sürü tedirginlik aldı beni ama herşey bu kadar kötüye gidemez diye de düşünüyorum çünkü yoğun duygularım var ve neden olmasın diyorum.
Evet konulardan bende farkettim 19 akımını. Kk yı keşfetmek zor değil bir sürü sıkıntı problem okuyoruz ve yapılan yorumlar çok etkili çok doğru olabiliyor. Konuya gelince evladını atsın beni tutsun ben öne geçiyim derdim yok sadece aramızda sorun yaratacak bir duruma gelsin istemem ileride.
benim babam annesi öldüğünde 3 yaşındaymış dedem üveybabannemle evlenmiş oda 18 yaşında (sizin yaşlarda) babannem babama çok kötülükler etmiş geçen yıl günah çıkarıyor bana diyorki " ben çok gençtim kucağıma 3 yaşında çocuk verdiler falan filan" senin özel hayatına karışmak istemem ama bence sen yaşına uygun çocuksuz bekar biriyle evlen bu yaşta bu sorumluluklara girme
babam üvey annesinden sevgi görmediği için bu yaşta hala mutsuz dedem öldü babannem pişman ama iş işten geçti
Benim birlikte olduğum insanında çocukları var ilk evliliğinden, alıp içime sokasım geliyor, sevdiğim adamın birer parçası onlar. Ancak bu duyguya gelmek, onları önemsemek için belli bir olgunluk gerek, benim yaşım 36 !
19 yaş evliliği bile düşünmek için erkenken sen bir de hem yaşı senden büyük, hem de çocuklu biriyle berabersin. Çok açık ve net hata yapıyorsun. Ne bir çocuk sorumluluğu alabilecek yaştasın ne de evlenecek. Bu işi fazla ilerletmeden kendi yoluna dön.
Yaptığı şey kızını vurgulamak, senin gözüne sokmak değil, kızını sevmek. Şunu hiç unutma ki kadının feriştahı olsan evlattan kıymetli olamazsın. Yaşın gereği ona göre gencim, avantajlıyım kim istemez bir genç kızı diye düşünebilirsin ama o adama 10 tane genç kız ver, evladına değişmez. İlişkiniz pek de ayarı tutturabilir durumda değil, sende zarar görme o da üzülmesin, kendi hayatına bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?