Neden kızına düşkünlüğünü bu kadar vurguluyor anlamadım yorumlarınız lütfen

"Neden benimle bu konuyu acik acik konusmuyor da, böyle Facebook üzerinden fotograflarla mesaj veriyor?" diye sormussunuz ya, siz de kizinin adini agziniza almayinca, yaninizda telefonla konustugunda bile hic olmazsa bir "nasilmis iyi miymis?" diye sormayinca karsi tarafa mesaj vermis olmuyor musunuz?
Sunu merak ettim, acaba yaninizdayken örnegin bir yegeniyle veya arkadasiyla konussa, o zaman da hic bir sey sormadan, hic konusmamis gibi mi yapardiniz, yoksa bu yok sayma sadece cocukla mi alakali?
Siz belki yanlis bir sey söylememek icin cocuk hakkinda bir sey sormuyorsunuz ama karsidaki kisi bunu yok sayma olarak anlayabilir.
Soru sormak, ilgilenmek demektir cogu kez.
Belki karsinizdaki adam, asil sizin ona mesaj verdiginizi düsünüyor suskunlugunuzla? Bence bu konuyu konusmalisiniz.

Ben de o kadar hassas biri olup olmadığını anlamaya çalışıyorum eğer öyleyse gerçekten katlanamam. Ama son söylediğiniz beni düşündürdü babalık heyecanını ilk kez benimle tadacak biri. Gerçekten doğru ilk heyecanı başkasıyla yaşamış, görmüş geçirmiş biri benim duyduğum heyecanı duyamaz. Bu çok şey eksik olacak demek sanıyorum

O niyetle yaptığım bir şey kesinlikle değildi. Başkası olsa sorardım ne oldu diye çünkü evladı hassas bir nokta yanlış anlamaya en müsait olan konu bu yüzden ağzımı açmamayı tercih ettim. Eğer böyle bir düşüncesi varsa konuyu o açsın istiyorum kendi kendime gocunmuş olmamak için.

bazen öğrencilerim eşim hakkında sorular sorar, yakışıklı olduğunu falan söylerler, güler geçerim hatta hoşuma gider.(yaşları 12-13)

ama şu durumda bakıyorum ki endişe etmem gerekiyor.19 yaşında bir genç kız 34 yaşında çocuklu adama aşık olabiliyorsa,13 yaşındaki de 27 yaşındaki çocuklu adama aşık olabilir

Olabilir valla dikkatli olun. Artık 13 yaşında olduğuna inanmayacağınız görüntüde kızlar var yeni nesil fena ona göre.

kimsenin içini bilemeyiz.
Belki bir yandan seninle arkadaşlığını sürdürürken bir yandan da içinde kızına karşı fırtınalar kopuyordur bilemeyiz ki. Suçluluk duygusu olabilir. Kafasında sorular olabilir.
Acaba bu kişi kızıma annelik yapabilir mi, kızımı üzer mi, kızımı döver mi, kızımı sever mi, tabi ki kimse kimsenin kendi annesi gibi olamaz. Belki kızın psikolojisi bozulmasın diye kaygısı vardır içinde. Hiçbirini bilemeyiz ki. Sana belki psikolojik baskı yapıyordur, kızını sana empoze etmeye çalışıyordur belki.
Seni seviyordur senden yana bir sorunu yoktur ama seninle kızının nasıl bir ilişki kuracağınız da kafasını kurcalıyordur.
Gerçekten çok zor karar. Evlenmişsin boşanmışsın bu gayet normal ama bir de elinde çocuk varsa hayat gerçekten zorlaşıyor.
Geleceğini bile onun üstüne kuruyorsun. Evlat bu atsan atılmaz, satsan satılmaz, canından bir parça insan evladına nasıl kıyar ki. ama bir yandan da kuracağın yeni bir hayat, sevdiğin yeni bir kadın.
Çok zor canım bence seninle ilgisi olan konular değil bunlar Sen sakın kendi üstüne alma seni sevmese istemese seninle olmaz emin ol.
Sadece kendi içinde vicdan sorgulaması yapıyordur o. Çocuğununda seni sevmesini istiyordur. sevmemesinden korkuyordur. ikinizi birbirinize sevdirmenin değişik bir yolu olsa gerek bu.

Teşekkür ederim çok farklı bir bakış açısı ve aldığım en güzel yorumlardan biri.

Canım moralini bozmak istemem ama daha senin yaşın 19 çok gençsin bence vazgeç evlenmiş ayrılmış dul bir adamla ne işin var Allah aşkına üstelik bir de çocuğu var ileride karşına çıkan sorunları göğüsleyebilecekmisin o küçük kız hep çocuk kalmayacak büyüyecek genç kız olacak benim bir arkadaşım evlendi onunda bir kızı vardı kızın neler yaşadığını ben biliyorum adam kızıyla karısının arasında kaldı en sonunda kızını annesine verdiler de işle düzene girdi ben senin yerinde olsam çok düşünürüm bak daha şimdiden kızıyla ilgileniyor diye topik açmışsın ilerde evleneceksin ve herşey düşündüğün gibi olmayabilir karşına çok daha iyileri çıkacağından eminim ama ne olur bekar bir insanla evlen...Sevgiler.

Hiiç bir sekilde arama artık mesaj atma.hatta sil numarasını bitmiştir arkadas.gecmis olsun.turp gibidir ustelik.ahhh erkekler

Haklısınız diyecek bir şey yok ama insan böyle duygular hissedince tam anlamıyla hayal kırıklığına uğramadan vazgeçemiyor işte.

Çocuğu konusu dışındaki konularda birbirini iyi anlayan anlaşabilen bir çift iseniz sadec bu konu sebebiyle kendini sıkmamalısın bence ...haklısın ablam da aynı konu ile savaşıyor 2cocuk onada aynı şeyi söylüyoruz yaşı kücük oldugundan ötürü ona yaklasıp zaman gecirip birseyler paylaştıgında sana alısacak buyuk olsaydı bu daha zor olurdu .. Diğer endişelerinde hklısın tabi evlatlar agır basıyor ama şöyle düşün mesela onn değil sizin cocugunuz olsaydı yine evlat gır basıyor ve öncelikli oluyor

Bence soru şöyle olmalıydı
"33 yaşında bir kızı olan bekar bir adama aşığım,seviyorum,iyi anlaşıyorum hadi yaş farkını geçtim fakat çocuğu olması beni düşündürüyor ne yapmalıyım???"
Ah güzelim tamam seviyorsun,iyi de anlaşıyor olabilirsin ama ilerde evlenmeyi düşünüyorsan şayet şunu söyleyebilirim kendimce;
Evlendikten,ilk heyecan geçtikten,paylaşımlar azalmaya başladıktan sonra;
""elde var 15 yaş büyük bir eş ve sen daha çocuk sayılırken belki de babasını senden kıskanacak olan bir kız çocuğu""
Belki de karşı taraf aranızdaki farkın farkına varmıştır ve bunu ima etmeye çalışıyordur ve umarım ki öyledir canım.
Aksi halde benim açından bakılacak olursa işin gerçekten zor derim,sevgiler.

Kıyaslamak ne kadar doğru olur ki sonuçta bana karşı olan hisleri başka evladına olan sevgisi duygusu bambaşka. Evlat tabiki her zaman saygı duyarım.

Gerçekten bu kadar zor demek. Ama merak ediyorum yaşı yaşıma, herşeyi bana uygun biri olsaydı da aramızdaki paylaşımlar ve heyecan bitmeyecek miydi adam doğru adam olmadıktan sonra farketmiyor sanki.

Gerçekten bu kadar zor demek. Ama merak ediyorum yaşı yaşıma, herşeyi bana uygun biri olsaydı da aramızdaki paylaşımlar ve heyecan bitmeyecek miydi adam doğru adam olmadıktan sonra farketmiyor sanki.

Zaten burda önemli olan aranızdaki paylaşımların bitmesi değil,tabi ki yaşıtın biri de olsa bitecek.
Ama işte o paylaşımlar bittiği zaman her evlilikte olduğu gibi bazı problemler çıkacaktır mutlaka.
senin problemlerine bir de eşinin kızı dahil olduğu zaman 2 kat daha da zorlanacaksın belki.
Kastettiğim buydu canım.

Haklısınız ve çok teşekkür ederim yorumlarınız için. Hiçbir şey sormadan bitirdim ve bu konuyu kapattım sınavdan sonra da başka şehirde okumayı planlıyorum yoksa onunla karşılaşmak işleri zorlaştıracak. Herkese çok teşekkür ederim iyi kötü yorumları ve ilgilendikleri için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…