Neden kızına düşkünlüğünü bu kadar vurguluyor anlamadım yorumlarınız lütfen

Siz kaç yaşındasınız acaba:26:
Artı ilerleyen zamanda evliliği düşürseniz bu duruma aileniz ne diyecek.
Bende başkalarının çocuklarını kucağıma alıp seven öpen kanı kaynayan biri değilim.Ama işin içine kendi evladın girince herşey değişiyor.

19 yaşındayım onunla aramdaki yaş farkı epeyce var tecrübe de öyle.

Sanırım böyle durumlarda babanın nasıl davrandığı önemli eğer arayı iyi bulamaz teraziyi dengeleyemezse zor olabilir ben de bulamazmış gibi hissediyorum bu sevgi pıtırcığı hallerinden.

Ama o sevgi pıtırcığı olduğu kişi henüz 4 yaşında,yani bebek sayılır daha..
Kaldı ki 14 yaşında da olsa o onun evladı neticede,bu gerçek asla değişmeyecek..

Eğer teraziye koymasını beklerseniz,evlat ağır basar her zaman..
Keşke bakış açınız bu olmasa..
Resimin bütününe bakın bence..
Eğer çocuğu olan bir erkekle hayatınızı birleştirmeye karar verirseniz,onu olduğu gibi kabul etmelisiniz..
Kızıyla rakip değilsiniz..
Siz de çocuk sahibi olacaksınız ilerde,mutlaka önceliklerin ne olduğunu o vakit anlayacaksınız..

Bu sizin için kabul edilebilir bir şey değilse bu ilişkiye devam etmezsiniz..

Ben kıyaslama yapmayı sevmem ama terazinin kefeleri ayrıdır. Yani birine beni diğerine kızını koyup hangimiz daha ağır geliriz diye tartmasını istemiyorum sadece her ikimizinde onda yerinin ayrı olduğunu bilmek istiyorum. Eğer bir taraf ağır basarsa zaten benim kızına yaptığım her davranış ona batacaktır

Kefeler ayrı da olsa cinsleri aynı olur.
Ama elmayla armutları toplayamazsınız..
Teraziye 2 kadını koymayın..
1 tanesi sevgilisi diğeri kızı..
Cins ve katagorileri farklı..

O terazi şaşırır,tartmaz bence

Son düzenleme:
Aranızda 14 yaş ve bi'de çocuk ki sen daha 19 yaşındasın.
Şahsen ben senin yerinde olsam cesaret edemezdim, 23 yaşındayım şuanda da edemem.
Fikirlerin değişecektir çünkü, hayata bakışın da tabii. Bence acele etme.
İlerde bebeğin olursa istemdışı onun evladını dışlarsan, iğne ucu kadar hissettirsen mutsuz olursunuz.

Yaş farkı çok fazla.Yaşın ilerledikçe herşey değişecek.Bu yılki düşüncelerini gelecek yıl beğenmeyeceksin.Bana göre yanlış yoldasın.Adam çok olgun akıllı olabilir ama sonuçta evlenmiş ayrılmış ve bir kızı var ki sana şu aşamada kızını gözüne gözüne sokuyorsa aynı çatı altında tavrı bakışı herşeyi değişebilir.
Sen her daim iyilik meleği olmayacaksın,yeri gelecek üzülecek yeri gelecek kızgın olacak,yeri gelecek moralin bozuk olacak o anlarda kızına en ufak ters bakışın bir sözün sana ters tepki olarak dönecektir siye düşünüyorum.

Adam alttan alttan kizinin herseyden daha onemli olduğunu ve seninde buna gore davranman gerektigi mesajini vermis.kendince haklida.
Gel gor ki senin yasin cok kucuk,
Ne o yastaki bir adamin hayatina yetisebilirsin ne de o cocugun...
Yipranirsin.
Bu yasta bu kadar sorumluluk almana gerek yok, iyi düşün.

oo. yaşın 19 mu. ve beraber olduğun adam boşanmış ve çocuklu. yaşta 33.
bu sorumluluğu alacak yaş 19 değildir.senin kendi yaşıtlarınla olman gerek. çocuğu olmayan 20 lerde üniversiteli gençlerle. düşünsene 15 yaş var çocuğuyla aranda.
ben şahsen 19 yaşında bir genç kızın kendi yaşıtlarıyla olmasını doğru buluyorum. birde kenndindenn büyük ve çocuklu bir adamla değil.
en çok şaşırdığım bu adamların neden 19 luk kızlara baktığı. git yaşına uygun birini bul.

Belki de sizin bu durumunuz onu endişelendiriyor. Yarın birgün ilişkiniz ciddileşirse çocuğuna bir abla değilde üvey anne olacağınızdan korkuyordur.

Evlat herşeyin önündedir. İkinizin arası gerçekten iyi olamayacaksa, çocukla yeterli iletişimi kuramayacaksanız vazgeçeceği siz olacaksınız emin olun.

Ancak çocuklar sizinde dediğiniz gibi samimiyetle yapılmayan herşeyi anlar.

Son düzenleme:
benim babam annesi öldüğünde 3 yaşındaymış dedem üveybabannemle evlenmiş oda 18 yaşında (sizin yaşlarda) babannem babama çok kötülükler etmiş geçen yıl günah çıkarıyor bana diyorki " ben çok gençtim kucağıma 3 yaşında çocuk verdiler falan filan" senin özel hayatına karışmak istemem ama bence sen yaşına uygun çocuksuz bekar biriyle evlen bu yaşta bu sorumluluklara girme
babam üvey annesinden sevgi görmediği için bu yaşta hala mutsuz dedem öldü babannem pişman ama iş işten geçti

yaşın daha çok genç. bekar hiç evlenmemiş yaşına uygun birinle evlenmek varken.neden evlenip ayrılmış çocuklu birinle evlenmek istiyorsun.çocuğun yükünü kaldıramam diyorsan hiç kalkışma bu evlenme işine derim.önünden göreceğin çok güzel günler kişiler olacaktır.bu yaşlarının değerini bil....

nee bide o adam sizden 14 yaş büyük mü. ve birde çocuğu var. üstelik sizde soğuk birisiniz ve adam şimdiden kızım benim hayatımdaki en önemli varlık, ona göre davran sana şimdiden mesajı veriyorum pozlarına girişmiş..
sen çok çekersin kızım çoook.. yarın başını taşlara vurursun ama geç olur..
bu adam için hava hoş, hizaya gelmessen senide koyar kapının önüne, ee ha bi eksik ha bi fazla onun için..
ama sen?
yol yakınken dön , herşey için geç olmadan..

Bu 19 yasındakı kızlara ne oluyor bu aralar yaslı adamlarla ılıskıler kendı yasıtları dururken bılmıyorum
kendı hayatını mahvetmek ıstemıyorsan vazgec 33 yasında cocujlu adamla ne ortak noktan olabılır kı, daha sımdıden kızının facebook resımlerını bıle kıskanıyorsun.
Bırde kızına duskun olması dısında baska problemlerın olması lazım kucucuk kızı varken karısı bosamıs , neden ayrılmıslar asıl sorman gereken soru bu. Senın yasındakı bır kız cok kolay kandırılabılır dıkkat et

19 yaşında bekar bir kız, 33 yaşında çocuklu bir adam... ilişki baştan yanlış zaten, yarın adamın eski eşi evlenir ve o çocuk babaya kalabilir, çocukları sevmiyorsanız hiç girişmeyin bu işe...

Benim birlikte olduğum insanında çocukları var ilk evliliğinden, alıp içime sokasım geliyor, sevdiğim adamın birer parçası onlar. Ancak bu duyguya gelmek, onları önemsemek için belli bir olgunluk gerek, benim yaşım 36 !

19 yaş evliliği bile düşünmek için erkenken sen bir de hem yaşı senden büyük, hem de çocuklu biriyle berabersin. Çok açık ve net hata yapıyorsun. Ne bir çocuk sorumluluğu alabilecek yaştasın ne de evlenecek. Bu işi fazla ilerletmeden kendi yoluna dön.

Yaptığı şey kızını vurgulamak, senin gözüne sokmak değil, kızını sevmek. Şunu hiç unutma ki kadının feriştahı olsan evlattan kıymetli olamazsın. Yaşın gereği ona göre gencim, avantajlıyım kim istemez bir genç kızı diye düşünebilirsin ama o adama 10 tane genç kız ver, evladına değişmez. İlişkiniz pek de ayarı tutturabilir durumda değil, sende zarar görme o da üzülmesin, kendi hayatına bak.

Aynı şeyleri yazmaktan sıkıldım..
Ama yazmadan da geçmiyim olur ya okursun, aklını başına alırsın.
Sevaptır dedim..:26:

19 yaşındasın 33 yaşında çocuklu bir adamdan başkasını bulamadın mı kendine?
Ben anlamıyorum çok mu çekici bu adamlar, merak ediyorum açıkçası:26:
Başkasının çocuğunun sorumluluğunu almak kolay değildir.
Küçücük bir melek o, kıyamam.
Bu adamın kendine uygun biri ile evlilik yapması daha doğru olur bence.
İki tarafta bir evlilik yapmış çocuklu olduğunda bence çok güzel bir evlilik olabilir.
Taraflar empati yapar. Kendi de bir evlada sahiptir çünkü.

Bu arada soruna cevap vereyim.
Evet sana gönderme yapıyor bak kızım benim her şeyim.
Tek bana evet demiyorsun.
Bu sorumluluğu alabiliyorsan gel diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…