Siz kaç yaşındasınız acaba:26:
Artı ilerleyen zamanda evliliği düşürseniz bu duruma aileniz ne diyecek.
Bende başkalarının çocuklarını kucağıma alıp seven öpen kanı kaynayan biri değilim.Ama işin içine kendi evladın girince herşey değişiyor.
Sanırım böyle durumlarda babanın nasıl davrandığı önemli eğer arayı iyi bulamaz teraziyi dengeleyemezse zor olabilir ben de bulamazmış gibi hissediyorum bu sevgi pıtırcığı hallerinden.
Ama o sevgi pıtırcığı olduğu kişi henüz 4 yaşında,yani bebek sayılır daha..
Kaldı ki 14 yaşında da olsa o onun evladı neticede,bu gerçek asla değişmeyecek..
Eğer teraziye koymasını beklerseniz,evlat ağır basar her zaman..
Keşke bakış açınız bu olmasa..
Resimin bütününe bakın bence..
Eğer çocuğu olan bir erkekle hayatınızı birleştirmeye karar verirseniz,onu olduğu gibi kabul etmelisiniz..
Kızıyla rakip değilsiniz..
Siz de çocuk sahibi olacaksınız ilerde,mutlaka önceliklerin ne olduğunu o vakit anlayacaksınız..
Bu sizin için kabul edilebilir bir şey değilse bu ilişkiye devam etmezsiniz..
Ben kıyaslama yapmayı sevmem ama terazinin kefeleri ayrıdır. Yani birine beni diğerine kızını koyup hangimiz daha ağır geliriz diye tartmasını istemiyorum sadece her ikimizinde onda yerinin ayrı olduğunu bilmek istiyorum. Eğer bir taraf ağır basarsa zaten benim kızına yaptığım her davranış ona batacaktır
Daha çok başındayız yoğun duygularım var ama bir yandan işi ciddiyete süreklemeden önce durumun herkes için kötüye gitmeyeceğinden emin olmak istiyorum benim yaşım 19 henüz belki yaşımın önyargısını da yapabilir diye düşünüyorum kızıyla ilgili durumlarda
Ben ailemden birinin çocuğunu bile öyle kucağıma alıp sevebilen, çok duygulu hareketlerde bulunabilen biri değilim soğukluk oldukça mevcut bu durum beni endişelendiriyor. Samimiyetle yapamayacağım şeyler bunlar
Daha 4 yaşında kız çocuğu annesiyle 2 yaşındayken ayrılmışlar.
Arkadaşlar bir kızı olan 33 yaşında bekar bir adamla arkadaşlık ediyorum henüz flört aşamasında sayılırız aramızda kesin bir şey yok ama daha önceden kızına çok dikkat çekmeyen bu adam son zamanlarda kızına olan düşkünlüğünü sürekli vurguluyor sosyal paylaşım sitesinde çok takılmayan adam bu ara kızının resimlerini paylaşıp sürekli kızına olan sevgisiyle ilgili durum güncelliyor.Gözüme sokar gibi ya da bana öyle geliyor anlamadım sizce başka bir mesaj mı var burda benden olgun ve tecrübeli,bilgili ablaların daha iyi yorumlayacağını düşündüğüm için bu merakımı paylaşmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?