- 31 Aralık 2017
- 6.463
- 22.153
- 348
- 28
- Konu Sahibi showingnoemotions
-
Benim balerin arkadaşımın başına benzer bir şey gelmişti ve işin kötüsü de danstaki partnerini hiç sevmezdiBakirelikten dolayı değil nefret ettiği adam sebep olduğu için çok morali bozulmuştu. Sonra Allahtan sevdiği adamı buldu da atlattı. ☺
Bacım bu sinir, bu hırs,bu öfke..@fionawoody, aslında tam da senin kafa yapında olan kadınlardan bahsetmiştim. Açtığım konuyu beğenmeme sebebin de bu olmalı. O damgayı yemekten korkuyorsan yapma o zaman, sabret. İradeli ol. Rabbin bunla ilgili de eminim güzel şeyler söylemiştir. Kafaya bak, yalanları söylememize gerek yok. O zaman kocanız sizi 20 yıl aldatabilir. Bu da sorun olmamalı.
Siz de olan kızlık zarı bizde de var. Benim ailem tutucu, ben yapmadım. Yaparsam da gidip ameliyat olarak hayatımı bu yalan üstüne kurmam. İyi rol yapamam zaten. Etrafımda tutmadığım arkadaşlarım sizin kafa yapısında olanlar. Birden fazla erkekle beraber olabilirsiniz, karşınızdakini ona göre seçersiniz, size bu soruyu sormaz bile.
Bu konu için erkeklere üzülen hangi toplumda yaşıyor acaba, ne yiyor ne içiyorda bu kafa yapısına geliyor diye düşünürüm sadece.
Zavallı erkekler istedikleri bekar hayatını yaşayıp, bakire kızla evlenme derdine düşüp kandırılıyorlar demek, ne acı.
Yani çarşaf olayına üzülmuyon, birsuru ile yatıp bakire isteyen kandırmış olmuyor da buna uzuluyon.. üstte saydıklarım devam ettiği sürece zar diktirme de devam edecektir.. kadınları buna iten sebeplere bak birde.. birde erkeksin galiba..Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Aslında çok komik bir olay ama o an gülemedim tabii de içimde patladı orası ayrı.Ay güldüm bir an, gerçekten çok sinir bozucu bir şey, bir de nefret ettiği insanlatrajikomik gerçekten. Benim arkadaşlarım da dalga geçmişti anlattığımda. "Bekaretini elle kaybetti" diye
Edit: Bir de yaşanabilecek en kötü şeylerden biri ya anlık çok keskin bir acı olmuştu. İlişkiye hazırlık, ıslaklık vs yoktu sonuçta
Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
Banlanırım belki ama umrumda değil. Karşı tarafı aldatmak bu. Eskide kaldığını düşünmüştüm hala yaptıranların olduğunu ve bu kadar popüler olduğunu görünce sormak istedim.
Böyle bir konu başlığına kimse cevap vermek zorunda değil...Bir kadın olarak bu tarz operasyonları gördükçe erkeklere üzlüyorum. İstenmeyen durumlarla karşılaşan kadınları bunun dışında tutuyorum ama neden birisiyle beraberlik yaşayıp kendinizi sonraki ilişkilerinizde bakire olarak tanıtıyorsunuz? Belki o operasyona bile gerek kalmayacak anlayışlı birini bulursanız. Anlayışlı değilse ve anlarsa zaten sizi ilk gün bırakmayacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?