tarihi biz belirlemiştikgittik düğün salonunu tuttuk geldik
kk yı okuyunca çok asi gördüm kendimizi
isteme yada nişan zamanı hiç konusu geçmedi mi :26:
Evliliğin e si bile konuşulmadı!çok enteresan değil mi yaaa.. bizde nişanlımla tarihimizi belirledik ama genede aile içindede o tarih konuşulmalı tamam denmeli bence bilmiyorum ben mi yanlış düşünüyorum
simdiden tarih belırlemek zor olmaz mı?
yani ayını belırleyebılırler ama tarihi icin daha erken sanırım cunku bır tarıh verlır ve o an yapılamaz falan ne bıleyım.
benım arkadasım nısanlanmıstı ama tarihi dugun ayında belırledıler.
anlatabıldım mi hani dırekt günü nasıl soyleyebılırler ki?
Belki düğün yapmak için imkanları kısıtlıdır.İmkanlarını zorlamaya çalışıyorlardır..Bütçelerini ayarlayıp,konuyu ona göre açacaklardır..
Tabiki gün belirlemek zor zaten benimde dediğim mesela 2013 ağustos yada temmuz yada hazirandır eylüldür ama en azından o civarlar olduğunu biliriz düğün mekanı aramaya başlarız düğün mü yapıcak yoksa sadece nikah mı olsun dicek konuşulmayınca bilemiyosun haliyle.
Tabiki gün belirlemek zor zaten benimde dediğim mesela 2013 ağustos yada temmuz yada hazirandır eylüldür ama en azından o civarlar olduğunu biliriz düğün mekanı aramaya başlarız düğün mü yapıcak yoksa sadece nikah mı olsun dicek konuşulmayınca bilemiyosun haliyle.
Aillerden beklemeyin bazı şeyleri.
siz halldedin.herşeyi onlardan beklerseniz ilerde kendi yapmak istedikleriniz hakkında söz sahibi olamazsınız.
sürekli danışılmak isterler.
biz eşimle gittik kendimize göre gün aldık ailelere söyledik.
gelinliktir,nikah günüdür hepsini kendimize uygun zamanda yaptık.
ailelere sadece söylemek düştü.
nişanlınla hallet bu tür şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?