Aynen aslında bende bütce olayına kızıyorum eğer bütcen kısıtlıysa taa nişandan önce konuşulur durum budur şunları yapabılırım sunları yapamam diye. ama bizde evlilik sözü bile hiç geçmediZaten daha istemeye gelirken evliliğe atılan ilk adım olduğunu bilip ona göre az çok tahmini bir kararla gelmeleri lazımdı
Bütçeleri ksııtlıdır vs. yorumlarına katılmıyorum.. Lüks bir düğün istenmiyor ki söz - nişan atlatılmış ama düğünün tarihi bile belli değil deniliyor..
En azından bi sezon bahsi geçer ' Yaza düğünü yaparız kısmetse ' gibi..
dediklerinde haklısın arkadaşım bizim bir tanıdıgımız 7 ay öncesinden tutmuştu dügün salonunu belki bize göre erken olabilir ama tarihler doluymuş öyle demişti bize bence siz eve davet edin mesela bir akşam yemegine çagırın açık açık konuşun
konuşulmaya erken tabi tarih verirler belirlersnz aksilk olur bi 2013e girelim o zaman yavş yavş olur sıkma canını bu aceleniz ne..ayrıca ailelelr nedn belirlıyrmş tarihi herşyi benle eşim belirlrdk aslında ben belrledm herşy benm isteğim doğrultusunda gitti. tabi herksn öyle olucak diye bişy yok..hazırlık neki siz yavş yavş alın robot dantel vs..kız tarafna ne düşüyrsa siz hazır alın kalsın zararı yok yani çeyiz sonuçta.erkek tarafna fazla bişy düşmyrya onlarınki 1 hafta bile sürmz büyük eşya oldugundn kız tarafı ayrıntı o yüzden erken diye düşnyolr..tamammı cnm herşyn hayırlısı..
ne zaman konuşcağımı bilirim ne demek belki kafanda bi mekan var ve önceden rezervasyon yapman gerekicek, ben 8 ay önce gittim anlaştım ona rağmen günler doluydu pazartesi günü oldu düğünüm, tarihi siz belirleyin ve emrivaki yapın madem yoksa kukla olursunuz
canım neden bu işi ailelerden bekliyorsunuz ki.. biz de nişanlımla kendimiz karar verdik ne zaman olacağına. herkes kendi ailesine sorar danışırı uygun tarih belirlenir. onun babasının konuyu açması gibi bi durum yok yani. siz de çocuk değilsiniz, gidin bakın mekan seçin, nikah günü zaten 2013 yazı için şimdiden alamazsın. 2-3 ay önceden alınmaya başlanıyor sanırım. ama düğün mekanını bulmanız gerek eğer yapacaksanız.
8 ay önceden dolmuşmuydu ciddi misin yaaaen geç 1 aya çözmeye çalışıcam durumu sonra zaten düğün mekanı araştırmaya başlıcaz :44:
merhaba canım ben aynı sorunu yaşadım ama bekledim ve herkes gerildi ve sonunda düğün günü herkes birbirine patladı. kesinlikle bekleme baban konuşsun çünkü son dakikaya kalırsa daha kötü olacaktır. baban şey desin birgün buyrun bize gelin hem daha yakınlaşalım hem de düğünü konuşalım. düğün de bir organizasyondur görevlerimizi bilelim biz de ona göre hazırlanalım vs. diye. ben hayatımın en kötü gününü yaşadım sakın bekleme!
Benimde kayınvalidem konuşmaya gelmedi bekledik bekledik gelen giden olmadı 4 ay bekledik eşim yaza düğün yapmak istiyordu hazirana kadar kayınvalidemden gık çıkmadı.
sonra eşim olmayacak böyle dedi gitti babamla konuştu iznin varsa biz düğün salonu bakacağız vs diye babam tamam demiş biz gezdik düğün salonlarını haziran ayında eylül ayına sadece 2 yer bulabildik onlarda son anlarda iptal edilmiş ondan bulabildik yani. aklımıza yatanı kabul ettik kapora yatırdık sonra geldik biz bu tarihi aldık düğün için dedik oldu bitti =) kayınvalideye kalsaydık hiç evlenemezdik zaten daha 1 senelik evli değildim erkenden evlendiniz ben hiç istemedim bu kadar acele olmasını demişti
Hey allahım yaaa bu erkek anneleri neden böyleeeeeesinir ediyorlar beniiii
evet maalesef çok kötü şeyler yaşadım, üstelik doğrudan kızamadım çünkü görünürde hiç "kötülük" yoktu sadece ittire kaktıra evlendik. o yüzden o fırsatı verme doğrudan konuştur onları
bende işte böyle konuşulmadığı zaman acaba önemsenmiyor mu diye düşünmeden edemiyorum. önemsemediğin şeyleri ertelersin sonuçta öyle değil mi ? bende hissediyorum o ittire kaktırma evlenme durumunu hatta bizim nişanda da bu konuşulmama konusundan dolayı sıkıntı yaşanmıştı. bizde de öyle bariz bir kötü niyet göremiyoruz ama dediğin gibi ne yapıp ne edip konuşturmam lazım iki aileyi.
nişandan sonra bunlar hiç oturmaya gelmedilermi size, ya da siz onlara gitmediniz mi bayram geçti aradan mesela, önümüz gene bayram, evlatlarını nişanlayan iki aile ne konuşacak evlilik muhabbetinden başka, illaki konu açılır yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?