nişandan sonra bir kaç defa görüştük ama hep havadan sudan konuşuldu.. :)nişandan sonra bunlar hiç oturmaya gelmedilermi size, ya da siz onlara gitmediniz mi bayram geçti aradan mesela, önümüz gene bayram, evlatlarını nişanlayan iki aile ne konuşacak evlilik muhabbetinden başka, illaki konu açılır yahu
acaba yaşınızın erken olduğunu mu düşünüyorlar ki ya da iyice birbirinizi tanıyın mı istiyorlar ki ya da farklı şehirlerdesiniz diye olmaz gibi bir tereddütleri mi var
ya bunların hepsini aslında senin ailenin yaşaması lazımken erkek tarafımı yaşıyor pufffffffff önemsenmeyen şeyler ertelenir tabiki de
bazı aileler gelmeyebiliyor. nerden bileceksiniz diyeceksiniz bende nişanlıyken bir bayram geçirdim ama kayınvalidem bizimkilerden küçük olmasın rağmen gelmedi.
evime istemeye nişana kınaya bi de gelin almaya geldi o kadar . bazı aileler ince düşünceli olmayabiliyor. bizde bu çok sıkıntı yaşatmıştı inşallah konu sahibinde böyle şeyler olmaz
aynen öyle nişanlımın aileside bence ince düşünceli insanlar değiller hatta bazen hiç düşünmediklerini bile düşünüyorummesela nişanlanmayı düşünüyoruz artık bize geldiler nişandan önce. biz hazırlığımızı yaptık falan nişan konuşulur dimi ne zaman yapalım ne zaman uygundur falan bunların hiçç biri konuşulmadı. nasılsınız iyi misiniz işler nasıl falan sanki komşu oturmasına geldiler sonra kalkıp gitmişlerdi şok geçirmiştik. sonra nişan tarihini biz belirledik nişanlımla öyle nişan yapmıştık. ne değişik insanlar yaa bak yazınca gene sinirlendim
ben herşey içime sinerek olsun istiyorum ondan zaten bu kadar sıkıntı yapıyorum. dediğin gibi yapılacak bir sürü şey var. e bide ayrı şehirlerde olunca herşey daha da zor.o zaman siz emrivaki yapcaksınız canım ya da bayramda illaki görüşülür siz konuyu açacaksınız mümkünse nişanlın açsın bayan olarak sen meraklı gibi görünme dile düşersin, kafanda bi mekan varsa acele etmelisin düğün hazırlığı kolay bişey değil ha ben işimi aceleye getiririm olduğu kadar dersen bişey diyemem ama herşeyim planlı olsun diyosan başlamalısın şimdi zaman uzun gibi görünüyo ama çeyiz eksiklerini tamamlamak gelinlik seçmek/diktirmek, mekanı ayarlamak, davetiyeleri bastırmak seçmek, daha aklıma gelmeyen bi dolu detay var
ahhh güzelim hiç olmazsa sizinkiler özel şeyler haricinde gelip oturmuşlar konuşmuşlar inan bizde o da olmadı :s
ama şu ince düşünmeme mevzusuna sinir oluyorum :2: nişan tairihinizi de kendiniz belirlemişsiniz. düğün tarihi içinde birkaç alternetif sunun biz bu bu ayları düşünüyoruz size hangisi uygun olur diye konuşun baban konuşmasın ama bence nişanlın konuşsun ailesi ile
birşey sorcam seni görünce davranışları nasıl :s
Kızlar merhaba. 5 ay önce uzun bir ilişkinin ardından nişanlandım ve 2013 yazı için evlenmeyi düşünüyoruz. Ayrı şehirlerde olduğumuz için hazırlıklarımız zor olucak o yüzden yavaş yavaş bazı hazırlıklara başlamak istiyorum fakat yapamıyorum çünkü nişanın üstünden 5 ay geçmesine rağmen hala aileler evlilik ile ilgili hiçbirşey konuşmadılar!. Benim ailem 5 aydır bekliyorlar erkek tarafı konuyu açsın en azından aşağı yukarı bir tarih belirlensin diye ama onlar hiç oralı değiller!. Herkes soruyor evlilik ne zaman diye ne diceğimizi bilemiyoruzNişanlım ailesine söylemiş konuşulması lazım diye ama babası ben bilirim ne zaman konuşucağımı demiş ve kestirip atmış!. Babamda sinirleniyo artık neden konuşulmuyor diye. Bende babama söyle bir öneride bulundum bilmiyorum doğru mu olucak, eğer nişanlımın babası konuyu açmıyorsa baba sen konuyu aç ben 5 aydır bekliyorum ama siz konuyu açmıyorsunuz bunların konuşulması lazım, tarih belirleyelim hepimiz rahatça hazırlıklara başlayabilelim vb. Yani bu durum beni çok germeye başladı babamda kız tarafı böyle konuşur mu diyor ama onları beklersek bilmiyorum yani ne zaman konuşurlar. sizce babamın konuşması iyi olur mu kızlar ? kafam çok karışık
biz kendimiz belirlemiştik tarihi...
salonu fln tuttuk hatta nikahı yaptık...
sonra söyledik herkese...
milletin keyfini beklersek ohoooo..
salonu tuttunuz anladım da nikahıda mı yaptınız habersiz
gün almaya gitmiştik..
memur isterseniz hemen yaparım dedi...
bizde tamam dedik..
20 dk sonra gelin dedi...
bizde 2 tane şahit bulduk hemen kıyıldı nikah...
annemi fln da aradık biz yaptık nikahı diye...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?