Neden konuşulmuyor :S

nişandan sonra bir kaç defa görüştük ama hep havadan sudan konuşuldu.. :)

yaşımız erken değil ben okulu bitireli iki sene oldu çalışıyorum nişanlımda 29 yaşında bence gayet normal bi yaş evlilik için inşallah bu konuşmamanın altından bi şey çıkmaz

aynen öyle nişanlımın aileside bence ince düşünceli insanlar değiller hatta bazen hiç düşünmediklerini bile düşünüyorum mesela nişanlanmayı düşünüyoruz artık bize geldiler nişandan önce. biz hazırlığımızı yaptık falan nişan konuşulur dimi ne zaman yapalım ne zaman uygundur falan bunların hiçç biri konuşulmadı. nasılsınız iyi misiniz işler nasıl falan sanki komşu oturmasına geldiler sonra kalkıp gitmişlerdi şok geçirmiştik. sonra nişan tarihini biz belirledik nişanlımla öyle nişan yapmıştık. ne değişik insanlar yaa bak yazınca gene sinirlendim

o zaman siz emrivaki yapcaksınız canım ya da bayramda illaki görüşülür siz konuyu açacaksınız mümkünse nişanlın açsın bayan olarak sen meraklı gibi görünme dile düşersin, kafanda bi mekan varsa acele etmelisin düğün hazırlığı kolay bişey değil ha ben işimi aceleye getiririm olduğu kadar dersen bişey diyemem ama herşeyim planlı olsun diyosan başlamalısın şimdi zaman uzun gibi görünüyo ama çeyiz eksiklerini tamamlamak gelinlik seçmek/diktirmek, mekanı ayarlamak, davetiyeleri bastırmak seçmek, daha aklıma gelmeyen bi dolu detay var

ahhh güzelim hiç olmazsa sizinkiler özel şeyler haricinde gelip oturmuşlar konuşmuşlar inan bizde o da olmadı :s
ama şu ince düşünmeme mevzusuna sinir oluyorum :2: nişan tairihinizi de kendiniz belirlemişsiniz. düğün tarihi içinde birkaç alternetif sunun biz bu bu ayları düşünüyoruz size hangisi uygun olur diye konuşun baban konuşmasın ama bence nişanlın konuşsun ailesi ile
birşey sorcam seni görünce davranışları nasıl :s

ben herşey içime sinerek olsun istiyorum ondan zaten bu kadar sıkıntı yapıyorum. dediğin gibi yapılacak bir sürü şey var. e bide ayrı şehirlerde olunca herşey daha da zor.

bana karşı iyiler negatif birşey hissetmedim hiç.. nişanlım babası ile pek anlaşamıyor birbirlerini hep yanlış anlıyorlar o yüzden en iyisi babamın babasıyla konuşması bence :44:

bayramda gelecekler mi ? geldiklerinde havadan sudan konuşulurken nişanlınız bir araya gelmişken düğün gününü de konuşalım desin ondan sonrasında da babanız konuya dahil olsun daha iyi olur sankji
hakkınızda hayırlısı herşey istediğiniz gibi olması dileğiyle

konuşulanları üstünkörü okudum.. bende yenı evlendım.ok.. . bızdede bu rahatlıklar vardı.. baktım olacagı yok. nerde oturcaz bellı degıl.. dugun ne zaman bellı degıl.. esımın aılesı gıbı benım aılemde cok rahattı.. kötü bişe duusunmedım hıc ama... aldım nısanlımı koluma.. dugun salonlarını gezdım. salonu tuttuk.. tarıhını kendımıze işimize gore belırledık.. geldık.. dedıkkı bız su tarıhte evlenmeyı dusunuoz.. tabıı ıkı tarfıda kırmadan hafıf sıyasetlee herkez kabul ettı sorun kalmadı. kendını neden yıyosun kı canım.. nısanlınla uzun surelı bı ılıskınız varmıs zaten.. yenı tanıdıgın bırı olsa derım kı ne tepkı verecegını bılmıosun konusmadan bekle.. ama tanıosundurr onunda nabzına gore serbet ver.. hallet bu ısı...

tarihi kendinizin belirlemesi daha dogru olur. Biz de kendimiz belirlemistik.

biz kendimiz belirlemiştik tarihi...
salonu fln tuttuk hatta nikahı yaptık...
sonra söyledik herkese...
milletin keyfini beklersek ohoooo..

Son düzenleme:
salonu tuttunuz anladım da nikahıda mı yaptınız habersiz

gün almaya gitmiştik..
memur isterseniz hemen yaparım dedi...
bizde tamam dedik..
20 dk sonra gelin dedi...
bizde 2 tane şahit bulduk hemen kıyıldı nikah...
annemi fln da aradık biz yaptık nikahı diye...

gün almaya gitmiştik..
memur isterseniz hemen yaparım dedi...
bizde tamam dedik..
20 dk sonra gelin dedi...
bizde 2 tane şahit bulduk hemen kıyıldı nikah...
annemi fln da aradık biz yaptık nikahı diye...

Aileleriniz ne tepki verdi ? sonrasında düğün yaptınız sanırım öyle mi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…