aynı senin gibiyimkaç yaşındasın canım
Neden mutlu olamiyorum? Neden karsima cikanlar en olmadik tipler? Neden hayat bana bu sekilde davraniyor? Mutlu olmaya benim hakkim yok mu? Vebali miyim ben?
Siz bu kadar detaysiz yazarsaniz enfazla gelecek yorum "canim uzulme gecer.bigun sende mutlu olursun "olur.
Detayli yazsaydiniz neden mutlu olmadiginizi cozerdik.sizde mutlu olurdunuz:)
Sevmek ve sevilmek istiyorum mesela ama karsima cikan insanlar hep yanlis insanlar oldu.
Hayat neden sesimi duymuyor?
O'nu her insan istiyor.
Eğer inançlıysanız kader, nasip ve sınav dünyası derim.
Herhangi bir inanca sahip değilseniz bunun adı evrenle barışık olmamanız olur. Pozitif düşün pozitif yaşa iyiyle karşılaş durumu.
Mutsuz bi evliliktense ben bekar kalmayi tercih eder ve bu tercihimden dolayi asla mutsuz olmam,kendimle gurur duyardim..Sevmek ve sevilmek istiyorum mesela ama karsima cikan insanlar hep yanlis insanlar oldu.
Hayat neden sesimi duymuyor?
ben 25 ama yalnızlık hissi her yaşta aynıdır diye düşünüyorum34. Sen?
Gonul meselelerinde hep bir sinav halindeyim sanki.
Mutsuz bi evliliktense ben bekar kalmayi tercih eder ve bu tercihimden dolayi asla mutsuz olmam,kendimle gurur duyardim..
Tabiki bu istediklerinizi herkes istiyor..kimisi evli,mutlu oluyor..bunlar şanslilardan..kimisi evlenince hayati cehenneme dönüyor..kimisi de sizin gibi dogru biri cikana kadar bekliyor ki bu da kötü bi sey degil..illa evlilik midir hayat?bence degil
Kul en çok istediği şeyle sınanırmış. Bize düşen çabalayıp sabretmek.
Beterin beteri var ben 35 yaşındayım ve bekarım ama mutluyum.
Mutluluk sadece evlilik değil. Allah korusun kötü evlilik hiçbir şeye benzemez.
Bu saatten sonra ya düzgün biri olsun ya da hiç olmasın ve hatta olmasa da olur düşüncesindeyim.
Sizin önceki mevzu ne oldu anlaşamadınız mı?
Az önce eski konunuzu okudum da.
Evet, anlasamadik galiba. Baslamadan biten bir hikaye oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?