Hayrlısı olsun.
Biraz kendini açmak lazım sanırım.
Dua ile iyi düşünerek iyi olacağına dair ümit besleyerek.
Dilerim istediğiniz ilişkiyi yaşama şansınız olur.
sanki bunları ben yazdım sandım bir an. yaşım 26 ve bu psikoloji beni şimdiden çok yordu senin işin daha zor olmalı.Neden mutlu olamiyorum? Neden karsima cikanlar en olmadik tipler? Neden hayat bana bu sekilde davraniyor? Mutlu olmaya benim hakkim yok mu? Vebali miyim ben?
Hayatinda yalnizca sevmek sevilmekle mutlu olmayi endekslediyse zaten mutlu olamaz.her nasip vaktinin esiridir.buna inanmasi ve olabildigince iyi seyleri gorup mutlu olmasi gerekAnladığım kadarıyla konu sahibi düzgün bir ilişki istiyor sonu evliliğe giden.
Mutluluk= evlilik şartlanması.
Olmayınca da üzülüyor haliyle.
Sen detayli yazmayinca öyle zannettimIlla evlilik demiyorum ama guzel bir iliskim olsun istiyorum.
sanki bunları ben yazdım sandım bir an. yaşım 26 ve bu psikoloji beni şimdiden çok yordu senin işin daha zor olmalı.
aslında bir aşkın olmasını mutluluk şartı olarak görmüyorum, geç kalmak olarak da bakmıyorum olaya ama bir şeylere niyetlenmek çabalamak ve hüsran yaşamak başarısız ve talihsiz hissettiriyor insana. o yüzden artık akışına bıraktım insanların ne düşündüğünü de umursamıyorum.
bence sen de bu psikolojiden kurtul. inan beklentilerinin gerçekleşip gerçekleşmemesinin senin iyi ya da kötü olmanla hiç ilgisi yok bu hayatta. hakkın da hayırlısı olsun inşallah.
seni anlıyorum canım. ayrıca yaş itibariyle de bilmiyorum sen de yaşıyormusun ama ben çocuk konusunu dert ediyorum. hadi ilişki yaşarsak bir gün elbet olur ama bedensel saat beklemiyor işte. ben de bunu çok dert ediyorum. çünkü otuz yaşını geçince sıkıntı başlıyorIlla evlilik demiyorum ama guzel bir iliskim olsun istiyorum.
çok normalInsallah.
Hani bazen kendinizi yapayalniz hissedersiniz ya o psikolojideyim su an. Cok yalnizim.
Sabah gunaydin mesajiyla uyandiracak, gun icinde eksikligini hissettirmeyecek, ruhumu oksayacak, varligiyla hayatima renk katacak ve huzur verecek birinin eksikligini yasiyorum.
Kisacasi, ilgi istiyorum.
seni anlıyorum canım. ayrıca yaş itibariyle de bilmiyorum sen de yaşıyormusun ama ben çocuk konusunu dert ediyorum. hadi ilişki yaşarsak bir gün elbet olur ama bedensel saat beklemiyor işte. ben de bunu çok dert ediyorum. çünkü otuz yaşını geçince sıkıntı başlıyor
çok normal
Allah dualarını kabul etsin.
Neden mutlu olamiyorum? Neden karsima cikanlar en olmadik tipler? Neden hayat bana bu sekilde davraniyor? Mutlu olmaya benim hakkim yok mu? Vebali miyim ben?
yaşın henüz gençtir belki o yüzden olabilirKonu sahibi yorumlarını okudum . Ben de evlenmedim . Sonunda bana da böyle bir konu açtıracaksınız bende mi problem var ben neden evlenme hayali kurmuyorum diye .
Konu sahibi yorumlarını okudum . Ben de evlenmedim . Sonunda bana da böyle bir konu açtıracaksınız bende mi problem var ben neden evlenme hayali kurmuyorum diye .
yaşın henüz gençtir belki o yüzden olabilir
Evlenmek degil asik olmak istiyorum ben. :/
Hiç aşık olmadın mı .
peki canım sen çocuk konusunda ne düşünüyorsun. yani geç oldu mu acaba bizler için?Yok konu sahibi ile yakın yaşlarımız
peki canım sen çocuk konusunda ne düşünüyorsun. yani geç oldu mu acaba bizler için?
asıl size çok daha vahim birşey anlatmak istiorum.
geçen gün işyerinde bir bayanla sohbet ederken kadın dedi ki, artık 30 dan sonra evlenmek de çok zor bir an önce elini çabuk tut. sonuçta 35 yaşındaki adam neden gidip 32-33 yaşında bir kadın alsın ki gider 25 alır 27 alır dedi. ben de dedim sonuçta gönül bu kısmet işleri fln diye geçiştirdim ama kadın resmen ezdi geçti ya bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?