Neden?neden? neden? Ihanet×ihanet

Size attığı iftiralar ve hayatınızdan çaldıkları zaman daha fazlasını hakediyor. Aslında onların hayatı sizin elinizde ama boşverin içinize sinmeyen hiçbirşeyi yapmayın tabi.

Neyin videosu bu sevisme aninin mi nasil buldunuz onu? Sansurleyerek de gonderebilirsiniz.

Ben unuttuysam her kez unutur.konularıma bal7n.3 yıldır çekişmeli dava devam ediyor.rabbim yardımcın olsun.geçecek.aynı cümleyi sende söylüyorsun.ONU DEĞİL YUVAMI ÖZLÜYORUM.bende

Size attığı iftiralar ve hayatınızdan çaldıkları zaman daha fazlasını hakediyor. Aslında onların hayatı sizin elinizde ama boşverin içinize sinmeyen hiçbirşeyi yapmayın tabi.
Cok haklisiniz. Ama ozel hayati ihlali yasasi onlari koruyor. Bir sekilde oyle seyler yapiyorlar ki elimde cok sey var ama hicbirsey yok gibi

Başka bir pencereden bakıyorum! Nişanlandıysa evlenmek için davadan vazgeçebilir çünkü karşısındaki insan çok beklemez bu durum daki adamı. Ya sabır. Rabbim elinden alınan ne varsa bin misliyle geri versin sana inşallah. Hayatta insanlar evlatlarını toprağa veriyor bumu geçemeyecek boşver. Şerefsizin birinden kurtuldum de.

Neyin videosu bu sevisme aninin mi nasil buldunuz onu? Sansurleyerek de gonderebilirsiniz.
Aslinda cok detay yazdim ama hepsi cevaplarda.
Eve telefonumu birakip goruntu aldim. Kayidi da sadece o is yapilirken aldim. Hersey birbirine karisik butununu sansurlemem gerek ki o zamanda yuzleri falan secilmez. Hem ben o goruntuleri unutmak istiyorum. Bir kadinin kocasini o halde gormesi. Suan bile tuylerim diken diken oluyor.

Evet ben de verdim topraga biliyorum. O da gecmiyor bu da gecmiyor. Davadan vazgecegini sanmiyorum cunku ailesi izin vermez. Ama keske pes etseler. Ama malsiz mulksuz de kiza ne vaadedecekler ki?Sanirim imam nikahi falan takilirlar.

Canım ben de boşanma aşamasındayim. Ben hiç bir şey istemeden sadece kendi emeğimle alınan arabayı istemişken. Ben de iftiralara maruz kaldım. Hem de beni eski eşiyle aldattı. Emin ol geçecek Mahkeme kimin olduğuna karar verecek. Hakkini alacaksın. Bunları düşün yalan beyanları ortaya çıkacak. Öyle ki yeri gelecek o adam Mahkemede kendi yalanlarını ağzıyla itiraf edecek. Özleme konusuna gelince normal bir şey sonuçta kocandı ailendi. Ben de çok özledim. Uykulardan ağlayarak uyandım. Yeri geldi annem dr kaldigimda uykudan uyanıp benim ne işim var. Evime gideyim dedim. Normal bir süreç yakında duyguların da bitecek. Bu süreçleri yaşaman özlemen çok doğal. Açısını yaşa ki içinde tüket ve bitsin. Rabbim seni de beni de bizim durumumuzda olan tüm kadınları feraha çıkarsın. Maddi olarak haklarımızı fazlasıyla almayı tez zamanda nasip etsin İNŞAALLAH

Rabbim yardìmcıníz olsun.Yaşadıklarıníz kolay şeyler deģil.Ama bir gùn her şey gececek bunlarda kőtù birer anı olarak kalacak.Insallah çok çok mutlu olursunuz.

Evet ben de verdim topraga biliyorum. O da gecmiyor bu da gecmiyor. Davadan vazgecegini sanmiyorum cunku ailesi izin vermez. Ama keske pes etseler. Ama malsiz mulksuz de kiza ne vaadedecekler ki?Sanirim imam nikahi falan takilirlar.
Eğer imam nikahıyla oturacak kadın bulduysa vah ki ne vah!! Asla vaz geçme. Bir sınav bu rabbim sınavını kolaylaştırsın tez zaman da rahata kavuşursun inşallah...

Cocuk yok. Ama dava ya da hayata da gucum yok.
Çok sevindim.güçlü ol ve pes etme.komşum ikinci kez evlendi hamile haliyle eski eşinin açtıgı hakaret davasına yeni kocasıyla gidiyor:) ve cok mutlu.oda senin gibiydi öldüm bittim ben derdi.Allah elinden tutuyor emin ol.sen affetsende Allah onu affetmeyecek.gör daha neler görecek o sen yeterki odağını dışarıya cevir ve yeni hayatına yeniden bak.Belki komşum gibi ilkinde degil ama ikincisinde dünyalar senin olur

ne dedi de üste çıktı çok merak ettim
sen de ilgilenseydin kocanla falan mı dedi
anlamıyorum siz neden susuyorsunuz bunca şeye karşın siz de anlatın herkes bilsin

varsın versinler ceza böyle iğrenç bi şeyde gözüm hiç bi şeyi görmezdi

Yaaa çok üzüldüm sana bu yüzden artık kimseyi evime almak istemiyorum komşuluk oynamak istemiyorum devir cok kötü erkekte kadında suclu amaaa bir insan dostum dediği birinin kocasını nasıl midesi alır

Imsallah. Acaba onlarda bu srkilde sıkıntilar cekiyorlar midir? Ben 3 yildir uykusuzum desem yeridir. Ama o uyuyor, sevgilisiyle takiliyordur. Onun yaptiklari benim vicdanimi rahatsiz ediyor ama onlara kismet yagiyor.

Eğer imam nikahıyla oturacak kadın bulduysa vah ki ne vah!! Asla vaz geçme. Bir sınav bu rabbim sınavını kolaylaştırsın tez zaman da rahata kavuşursun inşallah...
Onu da sanmiyorum. Kiz yuksek lisans yapmis kariyerli biri. Neyle kandirildi hicbir fikrim yok acikcasi. Cokta onemsemiyorum. Insallah pes ederler davadan da beni azad eder artik

* sicilimi bozarsam nasil calisir ne yer ne icerim? Gelecegimi yakamam ki onun icin.
Yoruldum ben yoruldum. Allah a havale ediyorum.

Hepsine yukarda cevap verdim ama tam beceremedim. Yarisi yukarda kaldi yarisi asagida. * la baslayanlar iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…