alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkiskacan kovalanir arkadasim....bunu bilir bunu söylerimmm ben...
hani derlerya insanlara iyilik yaramaz diye iste tamda böyle bisey bi erkek bi kadinin ona düskün asik pesinde divane oldugunu gördügü zman tamam nasilsa bu beni seviyo ilgileniyo birakip gidemez diye deli cesareti geliyo kolayca kiriyolar karsilarindakini..:mymeka:.sonrada hakli oldgunu anlat anlatabilirsen...
herkonuda hep onlar hakli olur...ama sen hep haksiz olursun hakli bile olsan..erkek yada kadin farketmiyo aslinda insan elindeyken karsisindakinin degerini bilemiyo hic...sonrada ah vahh...her erkek degil ama bicok erkegin yapisinda var buu.bicogu biri gider biri gelir diye düsünüyo bide karsisindaki insana karsi neler hissettiginden emin degilse cok kolay acitabiliyo karsisindakini......ama asik olmaya görsünler bu sferde mecnun olup daglari delmeye kalkiyolar...
ahhhh güzelim benim erkek bunlar napcann alttan alicann....
yüce yaradanim kullanma kilavuzuyla göndermiyoki bunlari...:1rolleyes:
insan istiyoki karşılıklı olsun herşey.böyle bi çıkar savaşına girmeden düzgün bi ilişki olsun.ne biliyim ben onu 3 kez aradım o beni kaç kez aradı bilmem ne sürekli bi taktik peşinde koşmalar anlamaya çalışmalar felan.zaten çoğunun aklı fikri başka yerde.uzak durursun sana kaçıncı yüzyıldayız hayatım rahat ol derler yakınlaşırsın ne kadar baya bi kız derlerr.offff anlamıyorum napsam ne etsem sorunum ne acaba!!!!sürekli de kaçamam ki dimi?:))
cnm ben hep şuna inanmışımdır : hayatın 4 S kuralı..
Sewersen Si...sin, Si...senn Sewilirsin... :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?