Neden,neden,neden?

succubus

Nirvana
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2009
42
1
611
37
Ankara
Neden erkekler onlara öküz gibi davranınca peşimizden koşarlar iyi davranınca sallamazlar?ve gene neden sebepsiz sorun çıkartıp gereksiz kavgalar yaratıp bide her konuda üste çıkmaya çalışırlar??

kacan kovalanir arkadasim....bunu bilir bunu söylerimmm ben...
hani derlerya insanlara iyilik yaramaz diye iste tamda böyle bisey bi erkek bi kadinin ona düskün asik pesinde divane oldugunu gördügü zman tamam nasilsa bu beni seviyo ilgileniyo birakip gidemez diye deli cesareti geliyo kolayca kiriyolar karsilarindakini..:mymeka:.sonrada hakli oldgunu anlat anlatabilirsen...
herkonuda hep onlar hakli olur...ama sen hep haksiz olursun hakli bile olsan..erkek yada kadin farketmiyo aslinda insan elindeyken karsisindakinin degerini bilemiyo hic...sonrada ah vahh...her erkek degil ama bicok erkegin yapisinda var buu.bicogu biri gider biri gelir diye düsünüyo bide karsisindaki insana karsi neler hissettiginden emin degilse cok kolay acitabiliyo karsisindakini......ama asik olmaya görsünler bu sferde mecnun olup daglari delmeye kalkiyolar...
ahhhh güzelim benim erkek bunlar napcann alttan alicann....
yüce yaradanim kullanma kilavuzuyla göndermiyoki bunlari...:1rolleyes:

SANIRIM öküz olmanın doğasında yatan şeyde bu olsa gerek. eğer böyle davranmazlarsa insan gibi görünürler,yakışık almaz:mymeka: Allah bunşarı yaratırken insanlıktan yana biraz kıt yaratmış:bbo:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
tek kelimeyle muhteşem bi anlatım

Erkeğine göre değişir.
Hiç uğraşmamak lazım laftan anlamayan cinstense.

bence yine suçlu kadın,

yetiştirirken "aman oğlum, canım oğlum, paşa oğlum, kıymetli oğlum"... diye yetiştiriyoruz.

alışıyorlar sonra ne yaparlarsa yapsınlar anneleri yanlarında, sonra karşılarındaki kadın da sevip, sevgisini dile getirince anneleriymiş gibi hata yapıp sonra hemencecik affedileceklermiş gibi düşünüyorlar.

ama karşısındaki kadın çetin ceviz çıkınca dank ediyor, bu seferde elindekini kaybetmeme korkusu başlıyor...

nedenleri niçinleri boşver canım... iyilikten maraz doğar sözü en çok erkekler için geçerli... bundan sonra buna göre davran sorunun köküne inmene gerek yok ; önemli olan çözümü uygulaman...

Sevgini çok fazla belli edersen seni çantada keklik görürler bu kız bana aşık nasıl olsa beni bırakamaz diye canlarının istediği gibi davranırlar.... ama karşı tarafın sabrı bitip gittiğinde bu seferde pişmanlıklar başlar eski sevgiliyi, face de arama yada arkadaş sitelerine üye olup arkadaşlık daveti yollarlar arkadaş olmaya çalışma gibi yöntemlere başvururlar...

bunlar böyle nedenini bende anlamış değilim :uhm:

insan istiyoki karşılıklı olsun herşey.böyle bi çıkar savaşına girmeden düzgün bi ilişki olsun.ne biliyim ben onu 3 kez aradım o beni kaç kez aradı bilmem ne sürekli bi taktik peşinde koşmalar anlamaya çalışmalar felan.zaten çoğunun aklı fikri başka yerde.uzak durursun sana kaçıncı yüzyıldayız hayatım rahat ol derler yakınlaşırsın ne kadar baya bi kız derlerr.offff anlamıyorum napsam ne etsem sorunum ne acaba!!!!sürekli de kaçamam ki dimi?:))

yaa okdr gzl yazmıssın ki arkadasım hislerime derman oldun ! sonucta biz bir iliskideyiz dimi birbirimizi sewiyoruz ki iliskiye baslamısız yok sen mi yazdın ben mi yazdım nefret ediyorum ya böyle seylerden ! ilk baslarda daha heycanlıydı heralde ondan sürekli yazardı 2 dk gec cwp wersem nerdesn ya falan derdi cok uzun bi süre gecememis olmasına ragmen bi azaldı haber wermeler cok azaldı dısarı falan cıkarken yazıyoda ewdeyse yazmıyo hayatta da en nefret ettigim sey birinin kendiliginden yapması gereken biseyi yapmadıgı icin bnm bunu ona soylemek zorunda kalmamdır we dun bna btn gun soguk dawrandıgı we msj atmadıgı icin(bna cwp wermeleri haric) ona bunu söylemek zorunda kaldım tabiki üste cıkmak icin bahaneler buldu tuwalete giderkende mi hber wercem dedi
sanki ben onu diyorum yaa iyice sinir etti beni ! arkadası gelmis ps falan oynamıslar tamam anlarım yazamamasını ama insan bi ark geldi falan der de bende yazamıyo olmasını anlarım degil mi bütün gun her gelen msjı ondan sanmam ! sıkıldın mı falan dedim buseferde ne bicim soru bu böylemi düsünüyosun falan dedi bende öyle dawranıyosunda deyince alttan aldı ama dun mesela ne bi sewglim ne bi askım lafı gecmedi offff walla anlamadım ben bunu.

e erkek iştekaydirigubbakcemile genelleme yapma doğru olmaz ama işte çoğu aynı bunlarınn.bazı şeyleri geç anlarlarr.artık bu beni çok sewio ben ilgilenmesemde benimle ilgilenir beni sewmeye dewam eder diemi düşünüolar bilmiorumm. wala çok zor iş bu erkek-kadın ilişkileri kafamçokkarıştı

cnm ben hep şuna inanmışımdır : hayatın 4 S kuralı..
Sewersen Si...sin, Si...senn Sewilirsin... :umursamaz:

cnm ben hep şuna inanmışımdır : hayatın 4 S kuralı..
Sewersen Si...sin, Si...senn Sewilirsin... :umursamaz:

bu süperdi yaasırnaşık şey acı ama gerçek canım

kısaca bi örnekleme yapıcam ;

kız arkadaşım ve ben yakın dönemlerde ilişkilerimize başladık
zamanla erkek arkadaşım ne derse yapmaya başladım,tartıştık aradım,kırmayayım diye ince fikirlilik yaptım.
arkadaşım da aksine erkek arkadaşının her hareketine bi kulp taktı,kızdı,aramadı,sormadı

sonuç mu ? evet evet bildiniz.kız arkadaşım el üstünde şuan,ben de her hareketine kızılan,hatta özgüvenimi yitirmeye başlamıştım artık ve 3 gün önce bitti

yani arkadaşın 4S kuralına şiddetle katılıyorum:lepi:

dimi yaa walla o yazmıyomu bnde yazmıcam aramıyo mu bnde aramıcam hatta acmıcam aradıgında birazda o tutussun !
ilgi sewiyolar diye ilgi gösteriyoruz busferde sımarıyolar cocukdan farksızlar ya

salcan çayıra meylam kayıra aslında bunları.
ugrasmıcan hıc peh dıycen,
nasıl ki sevmedıgın bırılerı senle habıre ılgılenır oyle yapcan mustafasandalın sarkısı var ya indır askımı daha da ındır öle yapcan da sevdıgın brıne kaçan kovalanır bıle yapamıo kı ınsan tapınıo dırek sonra malum hınduların taptıgı ınek beyımız tam tapılası hıssedıyor ulasılmaz olup yıtıp gıdıyor.

aynen öyle..bakalım dun bende onla normal bi arkadsmla knusur gibi konustum o yaznca sadece cwp werdm aksam sordu nie souk knusuosn dedi yoo falan dedm anlamamazlıga wurdum bozuldu ama ilgilenmiyorummmm artık ben kosmicam pesnde istiyosa o ugrassın sorunu anlamak cözmek icin..tbi ayrılmazsa benden bide biz uzaktayız ya cekmeyedebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…