- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.696
- 798
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Bence boşasın adamı. aldatma sayılır çünkü buTrip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
Rüyalarına sahip çıkmayı öğrensin.
Trip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
Umarım aynı duTrip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
uTrip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
umarTrip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
Trip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
Ay sinirden yazamamış çocuk. Dur ben senin yerine yazayım. Umarım aynı duruma düşmezsinizUmarım aynı du
u
umar
Erotik rüyalarımın tamamının baş aktörü kocam. Sinir oluyorum. Tamam gerçek hayatta sadığız da rüyada bi sal adam iki biskolata herifi, kaslı maslı manken görelim di mi. Yoook.Dün gece rüyamda şükrü özyıldıznan öpüşüyoruz ama nasıl duygulu tutkulu kafaları yersinsonra suçlu psikolojisi ile ama ben evliyim dedim
Fark etti mi etmedi tabi ki devam
Sonra kocam bizi bastı
rüya işte
Öncelikle komik olan sey ne ? Gülünecek nevar bu durumda .. Espri falan mı yaptığınızı düşünüyorsunuz .aptalca seyler yazmadan önce saygıyı öğrenin ilk önce..Ayrıca aldatılmanın sakası bile hoş değil .Şuraya insan gibi birsey yazdık düzgünce cevap yazın boş yapmayın .Duyan da adamı eski sevgilisiyle bastınız sanacak
Bu kadar kıskançlıktan erken yaşlanırsınız dikkat edBence boşasın adamı. aldatma sayılır çünkü bu
Eşinize de böyle hakaret ediyor musunuz? Fazla ileri gitmeyin o hakaretleriniz sanalda kalmaz. Evlenmeden önce büyüseydiniz keşke. Çocuk çocuk evlenince böyle oluyor işteÖncelikle komik olan sey ne ? Gülünecek nevar bu durumda .. Espri falan mı yaptığınızı düşünüyorsunuz .aptalca seyler yazmadan önce saygıyı öğrenin ilk önce..Ayrıca aldatılmanın sakası bile hoş değil .Şuraya insan gibi birsey yazdık düzgünce cevap yazın boş yapmayın .
Soyle soyleyim belki vedalastiMerhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Ay sinirden yazamamış çocuk. Dur ben senin yerine yazayım. Umarım aynı duruma düşmezsiniz
Valla Şükrü'ye zaafım var adama 2 dk'dan fazla bakınca hiç iyi şeyler olmuyor bilinçaltındaErotik rüyalarımın tamamının baş aktörü kocam. Sinir oluyorum. Tamam gerçek hayatta sadığız da rüyada bi sal adam iki biskolata herifi, kaslı maslı manken görelim di mi. Yoook.
Geçen gün tam bir yabancıynan işi pişirecektim ki rüya korku filmine evrildi ölü çocuklar falan girdi işin içine. Resmen kontrol mekanizmam var bu konuda
Saygı bekleyip saygısızlığın dibine vurmakÖncelikle komik olan sey ne ? Gülünecek nevar bu durumda .. Espri falan mı yaptığınızı düşünüyorsunuz .aptalca seyler yazmadan önce saygıyı öğrenin ilk önce..Ayrıca aldatılmanın sakası bile hoş değil .Şuraya insan gibi birsey yazdık düzgünce cevap yazın boş yapmayın .
Eşim böyle rüyalar görürse benim için boşanma nedeniRüyalarımızda ne gördüğümüz kontrolümüzde değil ki. Sizi üzmek istemem ama müstehcen rüyalar da görülüyor yani. O zaman ne yapacaksınız? Buna kızmak hiç ama hiç normal değil.
Hakaret? Şu sizin verdiğiniz cevaplara bakıyorum bide kendi verdiğim cevaplara bakıyorumda arada uçurum var..Gayet yerinde ve asağılamadan küçümsemeden alay etmeden cevap yazmışım ..Hersey ortada zaten .kimin çocuk olduğu ortada zaten siz büyük oldaydınız bnm sorduğum soruya alay etmeden küçümsemeden cevap yazardınız .Ben hakaret etmem ettirmem de .Beni tehdit etmeden önce empati yeteneğinizi biraz geliştirin ondan sonra cevap verin benceEşinize de böyle hakaret ediyor musunuz? Fazla ileri gitmeyin o hakaretleriniz sanalda kalmaz. Evlenmeden önce büyüseydiniz keşke. Çocuk çocuk evlenince böyle oluyor işte
Ya bazen böyle saçma saçma müzikler dinliyo böyle hüzünlü hüzünlü ayrılık sarkıları gibi bnde takılıyorum oda ne alakası var falan diyo
Şu yorumlar karşısında iyi bile sabrettim.Alay edilicek bir konu değil bu ..birsey yazalım en azından fikir olur biriyle paylaşayım diyorum insanlar alay malzemesi yapıyo. Bu mudur yani bizim de illa böyle mi olmamız gerekiyo ?Saygı bekleyip saygısızlığın dibine vurmak
Yani bazi kadinlar gercekten sacma sapan trip atmak icin firsat ariyoMerhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?