Neden olabilir 😔

Dün gece rüyamda şükrü özyıldıznan öpüşüyoruz ama nasıl duygulu tutkulu kafaları yersin sonra suçlu psikolojisi ile ama ben evliyim dedim
Fark etti mi etmedi tabi ki devam
Sonra kocam bizi bastı
rüya işte

Trip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.
Rüyalarına sahip çıkmayı öğrensin.
Umarım aynı du
u
umar

Erotik rüyalarımın tamamının baş aktörü kocam. Sinir oluyorum. Tamam gerçek hayatta sadığız da rüyada bi sal adam iki biskolata herifi, kaslı maslı manken görelim di mi. Yoook.

Geçen gün tam bir yabancıynan işi pişirecektim ki rüya korku filmine evrildi ölü çocuklar falan girdi işin içine. Resmen kontrol mekanizmam var bu konuda

Duyan da adamı eski sevgilisiyle bastınız sanacak

Bu kadar kıskançlıktan erken yaşlanırsınız dikkat ed
Bence boşasın adamı. aldatma sayılır çünkü bu
Öncelikle komik olan sey ne ? Gülünecek nevar bu durumda .. Espri falan mı yaptığınızı düşünüyorsunuz .aptalca seyler yazmadan önce saygıyı öğrenin ilk önce..Ayrıca aldatılmanın sakası bile hoş değil .Şuraya insan gibi birsey yazdık düzgünce cevap yazın boş yapmayın .

Eşinize de böyle hakaret ediyor musunuz? Fazla ileri gitmeyin o hakaretleriniz sanalda kalmaz. Evlenmeden önce büyüseydiniz keşke. Çocuk çocuk evlenince böyle oluyor işte

Soyle soyleyim belki vedalasti
Yada intikamini aldi ruyasinda
Sonucta bilinc alti

Valla Şükrü'ye zaafım var adama 2 dk'dan fazla bakınca hiç iyi şeyler olmuyor bilinçaltında

Senin rüyalar baya baya ilginç ama.
Tepsiyle gelen kafaya ders anlattirmak

Rüyalarımızda ne gördüğümüz kontrolümüzde değil ki. Sizi üzmek istemem ama müstehcen rüyalar da görülüyor yani. O zaman ne yapacaksınız? Buna kızmak hiç ama hiç normal değil.

Saygı bekleyip saygısızlığın dibine vurmak

Rüyalarımızda ne gördüğümüz kontrolümüzde değil ki. Sizi üzmek istemem ama müstehcen rüyalar da görülüyor yani. O zaman ne yapacaksınız? Buna kızmak hiç ama hiç normal değil.
Eşim böyle rüyalar görürse benim için boşanma nedeni

Eşinize de böyle hakaret ediyor musunuz? Fazla ileri gitmeyin o hakaretleriniz sanalda kalmaz. Evlenmeden önce büyüseydiniz keşke. Çocuk çocuk evlenince böyle oluyor işte
Hakaret? Şu sizin verdiğiniz cevaplara bakıyorum bide kendi verdiğim cevaplara bakıyorumda arada uçurum var..Gayet yerinde ve asağılamadan küçümsemeden alay etmeden cevap yazmışım ..Hersey ortada zaten .kimin çocuk olduğu ortada zaten siz büyük oldaydınız bnm sorduğum soruya alay etmeden küçümsemeden cevap yazardınız .Ben hakaret etmem ettirmem de .Beni tehdit etmeden önce empati yeteneğinizi biraz geliştirin ondan sonra cevap verin bence

Ya bazen böyle saçma saçma müzikler dinliyo böyle hüzünlü hüzünlü ayrılık sarkıları gibi bnde takılıyorum oda ne alakası var falan diyo

Eşin eskileri unutamadiğina dair fikirlerin varsa, niye evlendin? Niye hemen ilk yil cocuk?

Cocuk olursa onu unutur, ben kazanmiş olurummu diye düşündün?

Bu eski sevgili olayi ne zaman olmuş?

Ne olursa olsun, sürekli senin gibi bu konu üzeinde laf sokan biri ile evli olsaydim, bende artik sinirlenirdim.

Saygı bekleyip saygısızlığın dibine vurmak
Şu yorumlar karşısında iyi bile sabrettim.Alay edilicek bir konu değil bu ..birsey yazalım en azından fikir olur biriyle paylaşayım diyorum insanlar alay malzemesi yapıyo. Bu mudur yani bizim de illa böyle mi olmamız gerekiyo ?

Yani bazi kadinlar gercekten sacma sapan trip atmak icin firsat ariyo
Gercekten cok sacma
Hanimefendi siz ruyalarinizi kontrol edebiliyomusunuz
Kusurabakmayinda ben gece osursam esim osurdum diye tripmi atsin yani
Ben gayet ruyamda hic alakasiz gecmiste tanimadigim bir insanin ismini sayiklasam adam killansinmi
Ya birakin ergen ergen isleri ya

Rüyamızda ne yapacağımızı, kimi görebileceğimizi seçebiliyoruz da benim mi haberim yok?
Ben de zaman zaman görüyorum eski sevgililerimi.
Bir rüya için şöyle garip triplere maruz kalsam ciddiye bile almam. Eşinizi bir salın bence.

E yarın gece sizin eski sevgiliniz rüyanızda girse ne yapacaksınız? Gerçekten benim eski sevgilim rüyama girmez diye bir garanti verebilir misiniz?

Ya söylüyoruz da anlamıyorsunuz ki. Gerçekten eşinizi rüyadan nasıl kıskanıyorsunuz yaa. Belki de eski sevgilisini tekme tokat dövdü rüyasında ne biliyorsunuz.

Yaptığınız şey fazlasıyla anormal.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…