Neden olabilir 😔

Rüyasında görmesi eşinizin elinde olan bir durum değil ama ismi geçtiğinde sinirlenmesi normal değil. Aldatılmadım hiç belki ondan anlayamıyor olabilirim. Acısı yıllar geçsede unutulmuyordur belki

rüyasında görmek ve sayıklamak onun elinde değil
takılmamalısın reel bir durum değil
ben eşimle eski sevgilisinden neden ayrıldığını ve gelirse benle boşanıp onunla evlenebilirsin dedim
tepkisini ölçtüm ve aldatılmak istemediğim için söylediğimi dedim
nedeni ise onunla olmazdı sonumuz yoktu demişti
o konu orda kapanmıştı

Rüyasında görmesi eşinizin elinde olan bir durum değil ama ismi geçtiğinde sinirlenmesi normal değil. Aldatılmadım hiç belki ondan anlayamıyor olabilirim. Acısı yıllar geçsede unutulmuyordur belki
yoo unutuluyor valla benim de nisanlimdan onceki sevgilim beni aldatmisti, hala da turkiyede oldugumda bazen karsilasiriz. normal bir insan yani sinirli falan degilim kendisine. gerizekali oldugunu dusunuyorum ama farkli sebeplerden, o yuzden kendisini gorunce genelde “napiyo ya bu mal hareketlere bak” derim icimden falan ama beni aldattigi icin sinirlenmem. bana ne canim kac sene gecmis.

bence unutamayan insan hala adi gecince bile sinirlenir.

İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yani

Bende görüyorum bazen insallah sayiklamam

Rüyada her zaman düşündüğümüz şeyler görmüyoruz. Bazen yıllardır görmediğim dusunmedigim biri bile girebiliyor.

Takılmayın. Ama yine de Bir daha sayiklarsa yapistirin şaplagi gitsin
Kesinlikle 1. De yapmadım ama bir daha olursa tekmelicem sonra pardon askm rüya görmüşüm dicem nasıl

Ya adı geçince değil de hani unutamasam neden seninle evleneyim vs vs seyler diyo sinirlendiği bu yani
Esiminde benden once sevgilisi olmus ayrilmislar arada bende kiskanclik yapiyorum.esim asla tinlamaz eger sinirlenseydi bahsetme deseydi demekki icinde hala biseyler var derdim.esiniz sizi seviyor ama hala ihaneti unutmamis.ben olsam amann ne hali varsa gorsun derdim.

Teşekkür ederim

İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yani
Niye böyle bişey söyleme gereği duyuyorsunuz? Çok saçma değil mi bu?

Rüya yavv bu niye takılıyorsunuzyaa kendiniz hiç görmüyonuzmu anam eski sevgilinizi
adam kalkmış gönlünü almış etmiş bide hatırlamadığına dairr yapmayın şöylerşeyler
takılmayın böyle rüya şeylere yaa kocanla çok mutluysan mutlu tamam bitti :)

Eşinizle aranızda eski sevgilini unutamamissindir diye muhabbet geçmesi, rüyada bilinçsizce onun adını sayıklamasindan daha önemli ve saçma bence.

ne duymak istiyorsunuz adama bunlari soylerken?

Bnde kıskancım dediğin gibi bnde bzn takılırım ama dozunda. Çok büyük bir tepki vermedi ama bir anda şok oldum duyunca .Kötü bir durum sonuçta hiçbir kadın istemez bu durumda olmayı.umarım bir daha olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…