- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi poncikellazey
-
yoo unutuluyor vallaRüyasında görmesi eşinizin elinde olan bir durum değil ama ismi geçtiğinde sinirlenmesi normal değil. Aldatılmadım hiç belki ondan anlayamıyor olabilirim. Acısı yıllar geçsede unutulmuyordur belki
Eski sevgilinin ismi neden geçer ki?
İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yaniİsmi geçince hala sinirleniyormuş. Affedemediğimiz şeyler bilinç altımızda kalmaya devam eder. Bu durumda rüyada görmesi normal. Bende eski eşimi rüyamda görüyorum bazen. Aklım mı kaldı? Hayır.
Nefret ediyorum çokca.
Bende görüyorum bazen insallah sayiklamamMerhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Kesinlikle 1. De yapmadım ama bir daha olursa tekmelicem sonra pardon askm rüya görmüşüm dicemRüyada her zaman düşündüğümüz şeyler görmüyoruz. Bazen yıllardır görmediğim dusunmedigim biri bile girebiliyor.
Takılmayın. Ama yine de Bir daha sayiklarsa yapistirin şaplagi gitsin
Ya adı geçince değil de hani unutamasam neden seninle evleneyim vs vs seyler diyo sinirlendiği bu yaniBen ruyaya degil de eski sevgilisinden bahsedince sinirlenmesine takildim.
Esiminde benden once sevgilisi olmus ayrilmislar arada bende kiskanclik yapiyorum.esim asla tinlamaz eger sinirlenseydi bahsetme deseydi demekki icinde hala biseyler var derdim.esiniz sizi seviyor ama hala ihaneti unutmamis.ben olsam amann ne hali varsa gorsun derdim.Ya adı geçince değil de hani unutamasam neden seninle evleneyim vs vs seyler diyo sinirlendiği bu yani
Teşekkür ederimEğer bu konuyu uzatırsanız hem kendinize eziyet eder hem de haksız duruma düşersiniz.
Eşinizin eski sevgilisi ile kötü bir tecrübesi olmuş, hem olmasa bile rüyasında gömesi çok normal.
Biz bir çok şeyi geçmişte bırakırız ve unuturuz ama bilinç altımız onları hala aynı şekilde aynı anda yaşıyorum sanır.
Bilinç altının zaman kavramı yoktur.
Uyurken insan tamamen bilinç altına kaldığı için bilinç altı canı ne istiyorsa onu ortaya çıkarır ve rüyamıza sokar.
O anda duyulan bir ses, bir yemek kokusu, bir karın ağrısı, bir renk bile bilinç altını alakası olmayan şeyler hatırlaması için uyarır.
Buna takılıpta kendinize boş yere yük etmeyin..
Sevgiler.
Esiminde benden once sevgilisi olmus ayrilmislar arada bende kiskanclik yapiyorum.esim asla tinlamaz eger sinirlenseydi bahsetme deseydi demekki icinde hala biseyler var derdim.esiniz sizi seviyor ama hala ihaneti unutmamis.ben olsam amann ne hali varsa gorsun derdim.
Niye böyle bişey söyleme gereği duyuyorsunuz? Çok saçma değil mi bu?İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yani
ne duymak istiyorsunuz adama bunlari soylerken?İsmi geçtiğinde yazmışım orda kastettiğim sey unutamamışssın dır falan dediğimde sinir oluyo unutamasam neden seninle evleneyim falan diyo bu sekilde.öyle çok büyük tepkiler vermiyo yani
Rüyada saçmalama konusunda üstüme tanımam. Edirneden girer taaaa uzak doğudan çıkarım.
Güzellik yarışmasında podyumda yürürken bikinim yırtıldı, ilkokul öğretmenime tokat attım, eşimin annesine kara mamba dedim neler neler görüyorum her gün.
Hayatımda güzellik yarışması izlememiş bir insanım düşünün yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?