- 2 Eylül 2021
- 325
- 280
- 23
- 27
- Konu Sahibi poncikellazey
-
İsmi geçince hala sinirleniyormuş. Affedemediğimiz şeyler bilinç altımızda kalmaya devam eder. Bu durumda rüyada görmesi normal. Bende eski eşimi rüyamda görüyorum bazen. Aklım mı kaldı? Hayır.Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
eskiler bazen akla gelir ama bu onları unutamadığız yada çok sevdigimiz için değil, anı oldukları için. çok takılmayın.Merhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Katılıyorum umrunda olmaması lazım. Ama belki konu sahibini inandırmak için demistirRuyayi bir kenara birakirsak hala ismi gectiginde sinir olmasina takilirdim ben yerinizde olsam. İnsanen cok sevdigine sinirlenir, öfke duyar. Evlenmiş barklanmid adam hala ofkesini bu kadar taze tutuyorsa bir sey vardir icinde diye dusunurdum.
Katılıyorum umrunda olmaması lazım. Ama belki konu sahibini inandırmak için demistir
Bende daha beterleri var. Üniverstedeki hocamın sadece kafası tepsi ile getirilip ders anlattı. Böceğin yavrusunun üstüne yanlışlıkla bastığım için annesiyle kavga ettim. Daha neler nelerRüyada saçmalama konusunda üstüme tanımam. Edirneden girer taaaa uzak doğudan çıkarım.
Güzellik yarışmasında podyumda yürürken bikinim yırtıldı, ilkokul öğretmenime tokat attım, eşimin annesine kara mamba dedim neler neler görüyorum her gün.
Hayatımda güzellik yarışması izlememiş bir insanım düşünün yani
Eski sevgilinin ismi neden geçer ki?Adam bu mevzunun uzerine "ismi gecince sinir oluyorum" dememiş ki konu sahibi soyluyor ismi gecince sinir oluyor diye. Asagida yazmiş. Daha once gozlemlemiş yani bu durumu.
"çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve ismi geçtiğinde bile sinir oluyo."
Bende daha beterleri var. Üniverstedeki hocamın sadece kafası tepsi ile getirilip ders anlattı. Böceğin yavrusunun üstüne yanlışlıkla bastığım için annesiyle kavga ettim. Daha neler neler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?