- 23 Aralık 2012
- 7.483
- 49.849
- 748
- Konu Sahibi poncikellazey
-
Yani şahsen ben böceğin annesini haklı buldum. Ne demek yavrumun üstüne basmak pis çemkirir üstüne zıplardım.Bende daha beterleri var. Üniverstedeki hocamın sadece kafası tepsi ile getirilip ders anlattı. Böceğin yavrusunun üstüne yanlışlıkla bastığım için annesiyle kavga ettim. Daha neler neler
Takılmayın rüya işte gerçek hayatta birşey yoksa gerek yok takmayaMerhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Adı geçince sinirleniyo dediğim sey başka bağlamda . Yanlış telaffuz etmişim soruyu güncelledimyoo unutuluyor vallabenim de nisanlimdan onceki sevgilim beni aldatmisti, hala da turkiyede oldugumda bazen karsilasiriz. normal bir insan yani sinirli falan degilim kendisine. gerizekali oldugunu dusunuyorum ama farkli sebeplerden, o yuzden kendisini gorunce genelde “napiyo ya bu mal hareketlere bak” derim icimden falan ama beni aldattigi icin sinirlenmem. bana ne canim kac sene gecmis.
bence unutamayan insan hala adi gecince bile sinirlenir.
Ya bazen böyle saçma saçma müzikler dinliyo böyle hüzünlü hüzünlü ayrılık sarkıları gibi bnde takılıyorum oda ne alakası var falan diyoRüya bu düşünme bile üstünde hiç sormasaydın eşine daha iyiydi bazı şeyleri hatırlatmamak daha iyi . Neden eşinize eski sevgilini unutamadım diye soruyosunuz neden böyle düşünüyosunuz asıl mesele bu bence
Takılmayalım mı kendinizi benim yerime koyun bir daha düşünün lütfenBenim pamuk prenses ve yedi cüceler görmüşlüğüm bile var yahu rüyalara takılmayın bu kadar.
Eşinize neden böyle müzikler dinliyorsun, eski sevgilini unutamadın mi diyorsunuz?Ya bazen böyle saçma saçma müzikler dinliyo böyle hüzünlü hüzünlü ayrılık sarkıları gibi bnde takılıyorum oda ne alakası var falan diyo
Rüya kontrolümüz altında olmayan bişey ama aynı şey size olsa eşiniz nasıl tepki verirdi acaba anlayışla karşılarmıydı benim eşim karşılamaz dı zoruma giden bu olurdu eski sevgilisinin adını sayıklamasından ziyadeMerhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Bin tane yavrusu var birini ezdiysek ne olmuş yani? O da bebelerine sahip çıksaymış.Yani şahsen ben böceğin annesini haklı buldum. Ne demek yavrumun üstüne basmak pis çemkirir üstüne zıplardım.
Koydum yine cevabım aynı. Eşim de ben de uykumuzda konuşuruz. Belki aralarda benim bilmediğim eskiden sevdiği birilerinin isimlerini bile söylüyordur. Ama benimle evli beni seviyor bundan eminim. Niye hayatı kendime zindan edeyim ki böyle düşünüp.Takılmayalım mı kendinizi benim yerime koyun bir daha düşünün lütfen
Rüya da mı görmiyekMerhaba arkadaşlar.Ben yaklaşık 2 yıllık evliyim.9 aylık bir kızım var.Bazılarımızın evliliğinde olduğu gibi bizimde olmuyo değil günlük yaşantımızda canımızı sıkan seyler.Ben gece su içmeye kalktığımda eşimin rüyasında sayıkladığını duydum,emin olmak için tekrar dinledim ve tam iki kez eski sevgilisinin ismini söyledidoğal olarak ben çok kırıldım bu duruma ve sabahı zor ettim. “sen kimi gördün rüyanda dedim”.noldu dedi gece eski sevgilinin ismini sayıkladın dedim inanmadı,ben de trip attım kalktım yanından sonra yemin etti hatırlamadığına dair ve kızdı bana ..(çünkü eski sevgilisi aldatmış ve o sekilde ayrılmışlar ve unutamamışsındır belki falan dediğimde sinir oluyo) fazla üstelemedim huzur bozulmasın diye .Bana sarıldı öptü sabah gayet normal bir şekilde işe gitti. Ama bu benim çok aklıma takıldı ve moralim çok bozuk var mı bir fikriniz bir insan neden sayıklar ki eski sevgilisinin ismini ?
Pardon da bahsettiğim kişi eşim ve sayıkladığı kişi eski sevgilisi..Bu olayda trip atmaktan doğal ne olabilir? Hayır yani doğal mı karsılayalım sormayalım mı ne gördün diye alkış mı tutalımRüya da mı görmiyek
Nereden trip atacağınızı şaşırmışsınız pes
Pardon da bahsettiğim kişi eşim ve sayıkladığı kişi eski sevgilisi..Bu olayda trip atmaktan doğal ne olabilir? Hayır yani doğal mı karsılayalım sormayalım mı ne gördün diye alkış mı tutalım
Trip yetmez bence birkaç gün hiç konuşmayin kendisiyle.Pardon da bahsettiğim kişi eşim ve sayıkladığı kişi eski sevgilisi..Bu olayda trip atmaktan doğal ne olabilir? Hayır yani doğal mı karsılayalım sormayalım mı ne gördün diye alkış mı tutalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?