EvetTeklifi kabul etmis miydiniz?
Yiğido...Daha Cuma günü sevgilim Yok diye konu açmışsınız , Cumartesi gökten zembillemi indi bu yiğido
Biraz öyle oldu konuşmayi kesmiştik onceden yazinca basladik ama sonu böyle olduDaha Cuma günü sevgilim Yok diye konu açmışsınız , Cumartesi gökten zembillemi indi bu yiğido
O zaman aldatılsan, terk edilsen ne hissedeceksin bilemedim. Dakikalar süren bir ilişki neticesinde kimse sevmeyecek mi demek ilgünçççİki gün önce cikma teklifi etti şimdi sebep yokken engellemis neden olabilir. yalan miydi herşey ve kimsenin beni sevecegine inanmıyorum artik
İki gün önce çıkma teklif etti sonra engelledi ve siz de artık kimsenin sizi sevebilecegini düşünmüyorsunuz.İki gün önce cikma teklifi etti şimdi sebep yokken engellemis neden olabilir. yalan miydi herşey ve kimsenin beni sevecegine inanmıyorum artik
Yiğido...
23 yaşındayım benden birkaç yaş küçükÇıkma teklifi ne yaw
Yaşlar kaç?
Ben o dediklerimızı hiç kaldıramamO zaman aldatılsan, terk edilsen ne hissedeceksin bilemedim. Dakikalar süren bir ilişki neticesinde kimse sevmeyecek mi demek ilgünççç
Ozgüven sorunum var onun dışında bir kusurum olmadı normal konusuyorduk mesajıma cevap vermeyip engellemisİki gün önce çıkma teklif etti sonra engelledi ve siz de artık kimsenin sizi sevebilecegini düşünmüyorsunuz.
Kusura bakmayın ama öz guveninizi kaybetmek için bahane ararsanız böylesini bulamazsınız Allah aşkına size değer vermeyen birinin yanında asla bulunmayın ve evet empati kurun ama bu durumda nerde kendinizde kusur buldunuz anlamadım
Peki niye sizi kimsenin sevmeyeceğini düşünüyosunuzOzgüven sorunum var onun dışında bir kusurum olmadı normal konusuyorduk mesajıma cevap vermeyip engellemis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?