Evde kaldığımızı düşünenlere itimat etmeyelim kızlar elbet bir gün yollarımız kesişecek '' onunla''...Ben yazicaktim ya
Neyse bende şurda durayim bende kaldım![]()

O yüzden bunu düşünmemek en iyisi sanırım. Olacağı varsa olur diye düşünüyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde kaldığımızı düşünenlere itimat etmeyelim kızlar elbet bir gün yollarımız kesişecek '' onunla''...Ben yazicaktim ya
Neyse bende şurda durayim bende kaldım![]()
Benim ümidim kalmadı ama inşallah diyelimEvde kaldığımızı düşünenlere itimat etmeyelim kızlar elbet bir gün yollarımız kesişecek '' onunla''...
O yüzden bunu düşünmemek en iyisi sanırım. Olacağı varsa olur diye düşünüyorum![]()
Ümidinizi kaybetmeyin derim ben...Benim ümidim kalmadı ama inşallah diyelim
Birini bulmak imkansız değilde doğru kişiyi bulmak zor be
İnanın çaba içerisine girmedim yani mantığına yatanlardan birkaçıyla görüştüm, onlarla da olmadı zaten..ya niye illa biri olmalı hayatınızda niye yani bu arayış kendi kendinize yetmiyormusunuz doğru Zaman ve doğru kişi Bir gün nasibinde varsa gelecek karşına zaten bu çaba niye bide daha 24 yaşındasın gez toz hayatını yaşa ne evlenmesi evde kalmak nedir ayrıca ya elde kalan ihraç fazlası maldan bahşeder gibi biraz kendinize saygınız olsun. Bu kafayla size hiç kimse saygı duymaz. O evde kaldın diyenlere de sizin ilgilenmeniz gereken daha önemli işler yok mu de geç yani takmak nedir ben valla anlamıyorum bu arkadan gelen jenerasyonu
En güzelini yaparsın cnm inan bana etrafı da takma hiç bak daha kpss iş planların var sana evde kaldın diyenlere işimi hayatımı yoluna koymadan evlenmeyi düşünmüyorum de geç. Hiç etkilemelerine izin verme bu baskılarla yanlış bir evlilik yapsan bu seferde ah bahtsızım der konuşurlar. İnsanlar böyle malesef.İnanın çaba içerisine girmedim yani mantığına yatanlardan birkaçıyla görüştüm, onlarla da olmadı zaten..
Elbet yapılacak daha mühim işlerim var(kpss) Çevre faktörü insanın psikolojisini çok etkiliyor. Şimdi bunlara kulak astım diye cehaletle suçlandım.Gelin görün ki yakın çevremdeki insanlar bu tipteki insanlar. Yani malesef evde kaldığımı her fırsatta ima eden cinsten...
24 yaşındayım evet ama bu yaşıma kadar evliliği hiç düşünmedim. Birileri çıktıı karşıma ama olmadı. Artık bunları boşverip işime kpss ye odaklanacağım.
Ee hayrlisi deilmis uzulme bence cokta gencsin![]()
İnsanlar acımasız oluyor bazen malesef...En güzelini yaparsın cnm inan bana etrafı da takma hiç bak daha kpss iş planların var sana evde kaldın diyenlere işimi hayatımı yoluna koymadan evlenmeyi düşünmüyorum de geç. Hiç etkilemelerine izin verme bu baskılarla yanlış bir evlilik yapsan bu seferde ah bahtsızım der konuşurlar. İnsanlar böyle malesef.
Yaa canım benim bende senin için edicem inşallah sende en kisa surede gönlüne göre birini bulursunÜmidinizi kaybetmeyin derim ben...
Birileri çıkıyor evet ama en başta bana göre uygun olmayan bir sesini bulup post alıyoruz sanırım. Buna iyi gözle bakmak gerekir bazen değil mi? Üzülüp yıpratmaktan sıyrılıyoruz en azından ben öyle yapıyorum.
Olumsuz düşünmeyin sizin gözünüze, gönlünüze hitap eden birileri vardır elbet...
Size dua edeceğim S sarisinprenses![]()
Yaa canım benim bende senin için edicem inşallah sende en kisa surede gönlüne göre birini bulursun
Birileri olunca konusmayi ilerlet(e)medigimi farkediyorum aynı senin gibi.Belki bana uymadiklarindan diceksin.Ama uyanlarinda en ufak puruzunde siliyorum.Zaten devami gelmicek zaten guvenilmezler diye alt metin geciyo bende biriyle konusurken adamlar dalga geciyorum diye uzaklasiyor sanirim.Aslinda bunu savunma mekanizması olarak kullanıyorum istem dışı
Mesela saçma sapan kızları takip eden gayet yakışıklı biriyle sirf bu yuzden konuşmayı kestim en son![]()
Şaka yaptım şaka.Kaç yaşındasınız? Yok est. ama insan mutlu olmakta istiyor, sevmek ve sevilmek güzel şey. Tabii hayırlı bir insansa...
Merhabalar,
Hayatımda birileri oldu ama ilişkilerim bir şekilde bitti.
İki sene önce hayatımda biri vardı. Bir yıl olmuştu boş bir sebepten ayrıldı. Bir ay önce faceden engelledi. Engellerken de bana da söyledi seni engelliyorum diye sebebini sorduğumda fotolarını görüyorum unutmak istiyorum dedi. İyi tamam sen bilirsin dedim. İki gün önce de engeli kaldırmış.Sizce neden bunu yapmış olabilir?
Bu iki sene içinde çıkmak isteyenler oldu çoğunu kabul etmedim. Görüşmek ve tanımak istediklerim oldu ama sevgili olmadım.
Biriyle görüştüm ilk buluşma gayet iyiydi. Sonra aramadı. Beğenmemiştir diye düşündüm ama sebebini birine o üni ben lise mezunuyum, beni beğenmedi herhalde aramadı demiş. Halbuki bunu takmamıştım sonuçta güzel bir işi vardı. Sadece buluşmadan sonra ilk o arasın istemiştim.
Sonra biri görüşmek istedi. Aklı başında, olgun iyi birisiydi. Görüştük fakat ona söylemedim ama biraz tipinden dolayı kabul etmedim. (onun da sevilmeye hakkı var diye düşündüm) ama bu kişi yakında evleniyor. Duyduğum da üzüldümnedenini bilmiyorum.
İki gün önce de biriyle görüştüm. Benden bir yaş büyük. Yaklaşık 5 yıldır peşimdeydi. Bu kez tamam dedim ve buluştuk. Herşey güzeldi eve dönünce mesaj attı birbirimize teşekkür ettik. Sonra biz neyiz diye sordu. Ben de bilmiyorum ama zaman gösterecek dedim. O da aslında ben de kararsızım dedi. Ben de benim kararsız olmadığımı tanımak için zamanın gerektiğini söyledim. Sonra düşündüm mesaj attım''bir insan seçenekler arasında kararsız kalır. Ben doğru insan olduğumu düşünüyorum. Kaldı ki seçenek olacak kadar basit değilim'' yazdım. Hiç cevap vermedi. Ben de facebooktan, Instagramdan sildim. Dün gece mesaj attı ne yapıyorsun, uyudun mu diye. Uyumadım yazdım. Rahatsız ettim mi dedi. Ben de yok, yanlış mesaj attın sandım dedim. O da yok yanlış değil dedi. Bir daha da mesaj atmadım.
Böyle işte kızlar bir yandan da kpss ye çalışıyorum. Bir de kız kardeşim benden önce evledi. Bunu sorun etmedim sonuçta kısmet meselesi bunlar. Fakat çevremdeki insanlar evde kalmış muamelesi yapıyor hatta annem bile! Bu gün komşumuz yaş geçiyor bak senden sonra yetişen güzel gençleri tercih ederler dedi, üzüldüm.
Güzel olduğum söylenir. Ben aslında bakımlı, etliye sütlüye karışmayan ve iyi olmaya çalışan bir insanım. Ama çevreden bunları duyunca ister istemez üzülüyorum. Sizce evde mi kaldım? Yanlış mı yapıyorum hemen en kestirip atmakla? Var mı benim gibi düşünüp aradığını bulup evlenip mutlu olan?![]()
bence kısmetiniz açık :) baksanıza maşallah görüştüğünüz insanlar var ama olmamış sizin de düşündüğünüz gibi demek doğru insan değilmiş sizin için.
Bence zamana bırakın ve çok düşünmeyin bunu. elbet karşınıza çıkacak gönlünüze göre biri.