Merhaba arkadaşlar. Suan ağlayarak yazıyorum bunları. Çünkü artık dayanacak gücüm kalmadı. Bu sefer olacak dediğimiz an, kapılar yüzümüze kapandı. Etrafımda da baskılar var. Ölecek gibi hissediyorum.. Uzun süredir bir iliskim var. Onu gerçekten seviyorum. Ama ben çalıştığım için ailem evlenmemize hiç bir şekilde izin vermedi. Sevgilimin isi yok diye. Geçen sene sınava girdi mülakattan sonra yedeğe kaldı ama olmadı. O kadar dua ettim ki anlatamam. Bu sene yine aynı şey.. etmediğim dua kalmadı ama kpssden 70 üzeri alsa en azından düz bir memurluğu kazanır dedik o da olmadı.. Onu da alamayacak kadar düşük net yapmış. Suan çok kötüyüm , o benden beter durumda. Yaşımız 29. Ailem sürekli evlen artık diyor. Ama ben sevdiğim kişiden başkasını da istemiyorum. Bu şekilde ne kadar bekliceğimizi de bilmiyorum.
Bazen etrafıma bakıyorum, çoğu kişi sevdiğiyle evli.. Neden bizimki bu kadar zor oluyor. Belki aranızda bırak yoluna bak diyen olacak. Benim için o kadar çabaladı ki, bırakma fikri bile içimi acıtıyor. Neden her şey bu kadar zor. Ne olur dua edin bizim için.