• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden pişman değil ?

Anlıyorum canım benimde pek yok olanlar da erkek her şeyi anlatamiyorum
İnstagramda fotoğraf paylaşıyor ben göremiyorum çok merak ediyorum instagram da fotoğraf koymayı sevmeyen adama noldu ya

Kampa gitmiş ben yalvarıyordum gitmiyordu biliyor musunuz ben naptım buna

Hiç bilmiyorum benimki de her gece barda canı cehenneme diyorum artık kabullendim ben artık sende kabul et zor ama yap sevseydi bize bunları yazıyor olur muydun? Bende sana bunları yazıyor olmazdım seven sevdiğinin yanında olur ...ondan kabul et sevmedi de kafanda bitir kalbinden de koydugun yerden çıkart at onu inşallah daha iyisi çıkar karşına sırf şu cektigin azap dolu günler içind e onu allah a havale et daha da düşünme ben öyle yapıyorum

Hiç bilmiyorum benimki de her gece barda canı cehenneme diyorum artık kabullendim ben artık sende kabul et zor ama yap sevseydi bize bunları yazıyor olur muydun? Bende sana bunları yazıyor olmazdım seven sevdiğinin yanında olur ...ondan kabul et sevmedi de kafanda bitir kalbinden de koydugun yerden çıkart at onu inşallah daha iyisi çıkar karşına sırf şu cektigin azap dolu günler içind e onu allah a havale et daha da düşünme ben öyle yapıyorum
Allaha havale ediyorum ama o mutlu ben mutsuz

Bizim ne suçumuz var sizce biz naptık bizim yerimize başka kız olsaydı yine mi böylr olurdu

Bizim ne suçumuz var sizce biz naptık bizim yerimize başka kız olsaydı yine mi böylr olurdu

Senin ve benim tek suçumuz kendimizden fazla onlara değer vermemiz ve onları hayat merkezimiz yapmamız...bu ders oldu ikimizede öğrenmiş oldun artık böyle yapmam ben

hani demişsin ya, pişman olsun istiyorum diye, pişman olup ta gelmesi değil de umarım sevgisiyle gelir, aşkıyla gelir,yoksa, üşürsün çok üşürsün.

hani demişsin ya, pişman olsun istiyorum diye, pişman olup ta gelmesi değil de umarım sevgisiyle gelir, aşkıyla gelir,yoksa, üşürsün çok üşürsün.
Ben yalvarırdım kamp yapalım gezelim benimle gitmezdi sürekli soruyorum kendime neden benimle bişey yapmıyordu hep ben ev insanıyım diyordu

Başka kız hayat odağı yapmazdı
Haklısın ama çok acı çekiyorum onun öyle mutluluk fotoğraflarını görünce içim yanıyor ben yapalım dediğim herşeyi başkasıyla yapıyor nasıl biley bu

Haklısın ama çok acı çekiyorum onun öyle mutluluk fotoğraflarını görünce içim yanıyor ben yapalım dediğim herşeyi başkasıyla yapıyor nasıl biley bu
Canım sevmemiş seni. Ona üzülerek hayatını harcama. Pişman falan olmaz sana gelse de boşluk doldurmak için gelir

belliki ilişkinizde gelecek görmüyordu, ya da görmemiş, görse yanınızda olurdu, şimdi erkek tarafını da dinlemek lazım, aranızda geçen sorun neydi bilmiyoruz, her şeyi bilmediğimizden de parça parça yorum yapıyoruz, belliki er kişi sizi artık hayatında istemiyor, yoksa bunza zaman gelirdi, ha belki başka bi zaman da gelebilir, ama gelmeyebilir de, belki başka gönüller içinde bile olabilir, kendine, veya başkasına şans verebilir, yeniden başlayabilir, siz de olmadıysa, başkasında olsun diye çabalıyodur, hayat kısa, altı üstü amaç mutlu olmak, siz olamadıysanız birlikte, başkalarıyla deniyordur... ..

Back
X