Memlekette bir tane var yakınHiç yakın arkadaş yok mu senin ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Memlekette bir tane var yakınHiç yakın arkadaş yok mu senin ?
Üniversitede yokHiç yakın arkadaş yok mu senin ?
Üniversitede yok
Ben tek gezmeyi sevmiyorum arada ailemle geziyorum o kadar
Çok zor yalnızlık kafa dengim kimse yokAnlıyorum canım benimde pek yok olanlar da erkek her şeyi anlatamiyorum
İnstagramda fotoğraf paylaşıyor ben göremiyorum çok merak ediyorum instagram da fotoğraf koymayı sevmeyen adama noldu yaAnlıyorum canım benimde pek yok olanlar da erkek her şeyi anlatamiyorum
İnstagramda fotoğraf paylaşıyor ben göremiyorum çok merak ediyorum instagram da fotoğraf koymayı sevmeyen adama noldu ya
Kampa gitmiş ben yalvarıyordum gitmiyordu biliyor musunuz ben naptım bunaEe yeni kişiler bulmak için niçin anlamadin:)
Kampa gitmiş ben yalvarıyordum gitmiyordu biliyor musunuz ben naptım buna
Hiç bilmiyorum benimki de her gece barda canı cehenneme diyorum artık kabullendim ben artık sende kabul et zor ama yap sevseydi bize bunları yazıyor olur muydun? Bende sana bunları yazıyor olmazdım seven sevdiğinin yanında olur ...ondan kabul et sevmedi de kafanda bitir kalbinden de koydugun yerden çıkart at onu inşallah daha iyisi çıkar karşına sırf şu cektigin azap dolu günler içind e onu allah a havale et daha da düşünme ben öyle yapıyorum
Allaha havale ediyorum ama o mutlu ben mutsuzHiç bilmiyorum benimki de her gece barda canı cehenneme diyorum artık kabullendim ben artık sende kabul et zor ama yap sevseydi bize bunları yazıyor olur muydun? Bende sana bunları yazıyor olmazdım seven sevdiğinin yanında olur ...ondan kabul et sevmedi de kafanda bitir kalbinden de koydugun yerden çıkart at onu inşallah daha iyisi çıkar karşına sırf şu cektigin azap dolu günler içind e onu allah a havale et daha da düşünme ben öyle yapıyorum
Bizim ne suçumuz var sizce biz naptık bizim yerimize başka kız olsaydı yine mi böylr olurduHiç bilmiyorum benimki de her gece barda canı cehenneme diyorum artık kabullendim ben artık sende kabul et zor ama yap sevseydi bize bunları yazıyor olur muydun? Bende sana bunları yazıyor olmazdım seven sevdiğinin yanında olur ...ondan kabul et sevmedi de kafanda bitir kalbinden de koydugun yerden çıkart at onu inşallah daha iyisi çıkar karşına sırf şu cektigin azap dolu günler içind e onu allah a havale et daha da düşünme ben öyle yapıyorum
Bizim ne suçumuz var sizce biz naptık bizim yerimize başka kız olsaydı yine mi böylr olurdu
Bizim ne suçumuz var sizce biz naptık bizim yerimize başka kız olsaydı yine mi böylr olurdu
Neden o zaman suç bizde mi yaniHayır başka kız olsaydı böyle olmazdı
Neden o zaman suç bizde mi yani
Ben yalvarırdım kamp yapalım gezelim benimle gitmezdi sürekli soruyorum kendime neden benimle bişey yapmıyordu hep ben ev insanıyım diyorduhani demişsin ya, pişman olsun istiyorum diye, pişman olup ta gelmesi değil de umarım sevgisiyle gelir, aşkıyla gelir,yoksa, üşürsün çok üşürsün.
Haklısın ama çok acı çekiyorum onun öyle mutluluk fotoğraflarını görünce içim yanıyor ben yapalım dediğim herşeyi başkasıyla yapıyor nasıl biley buBaşka kız hayat odağı yapmazdı
Canım sevmemiş seni. Ona üzülerek hayatını harcama. Pişman falan olmaz sana gelse de boşluk doldurmak için gelirHaklısın ama çok acı çekiyorum onun öyle mutluluk fotoğraflarını görünce içim yanıyor ben yapalım dediğim herşeyi başkasıyla yapıyor nasıl biley bu
Haklısın ama çok acı çekiyorum onun öyle mutluluk fotoğraflarını görünce içim yanıyor ben yapalım dediğim herşeyi başkasıyla yapıyor nasıl biley bu