• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden pişman değil ?

Sevmiyor canım işte sevse yapamaz böyle döner merak etme ama bir kere gitmiş gene gider

Belki gururludur. Acı çeker ağlar üzülür ama gururundan vazgeçmez, var böyle insanlar.

Edit: pişman olduğunu bilemezsiniz, arayıp sormadığı pişman olmadığı ya da sevmediği anlamına gelmez. Sevda yolları zordur. Sevdayı çeken bilir, kimse bilmez. Değerini bilmek gerekir aşkın, yoksa o bekler öyle, siz beklerseniz böyle.
Ne yapayım yani yazayım mu

Zaten hemen olmasın. Biraz zaman geçsin, senin. Acıların dinsin biraz, o da bir kendine gelsin.
İçin soğuduktan sonra gelirse daha tatlı olur.
Şimdi olayın sıcaklığıyla kabul edersin sonra gene sar başa.

Zaten hemen olmasın. Biraz zaman geçsin, senin. Acıların dinsin biraz, o da bir kendine gelsin.
İçin soğuduktan sonra gelirse daha tatlı olur.
Şimdi olayın sıcaklığıyla kabul edersin sonra gene sar başa.
Bir ay olacak ama ayrılalı

Yok yazmam kendimi tutuyorum keşke o yazsa iki senenin hatrıda mı yok erkeklerim hiç mi aklına anılar gelmez
Gelmez canım bizim gibi değiller bence o mutlu şu anda oh kurtuldum diyordur sen bir şey yapma zamanla dank eder ona yazar

Gelmez canım bizim gibi değiller bence o mutlu şu anda oh kurtuldum diyordur sen bir şey yapma zamanla dank eder ona yazar
Benim aklımdan anılar çıkmıyor sürekli düşünürken erkekler nasıl böyle rahat oluyor ya

Back
X