Neden sanki elimizi attığımız her şey kuruyor ?

Şimdi burada paylaşmak doğru olmaz kendimden örnek vereyim. Çok çok kötü bir olaya yıllarca sabrettik. İsyana düşüyor insanız sonuçta. O zamanlarbir şekilde geçti düzeldi şimdi. Geçmişe dönüp baktığım zaman gerçekten hayırlısı o olayların yaşanmasıymis. Başımiza iyisiyle kotulusuyle çok olay geliyor. Sadece hayırlısını isteyin. Hangisinin hayırlı olacağını bizler bilemeyiz.
Bazen hayırlısı belki de böyledir diyorum bazen de üzülüyor insan. İnanın elimde değil. Geceleri uyanıp kendimi dua ederken buluyorum

Bazen hayırlısı belki de böyledir diyorum bazen de üzülüyor insan. İnanın elimde değil. Geceleri uyanıp kendimi dua ederken buluyorum
Merak etmeyin normal bu :) Sabretmek kolay değildir. Özellikle herseyde hayırlısını isteyin elinizden geleni yapın sabredin. Belki şu an evlilik hayırlı değildir, belki o kişi sizin için hayırlı değildir, belki belki o işler sizin için hayırlı değildir, belki çok önemli birseyler olacak ve şu an siz imtihan ediliyorsunuz. Hayat hep böyle herkes için.

Geçende elimde zikirmatik gördü arkadaşım. Ben hiç dua etmem dedi. O an çok üzüldüm. O evli, hamile, mutlu. Ben de sevdiğimle kavuşmak için dua ediyorum her gün.
[/QUOTE]
Dua etmek kadar insanı rahatlatan bir şey var mı. Arkadaşınıza şaşırdım. Dua etmek istemektir. Allah isteyin vereyim der. Ama hayırlısını istemek lazım. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır. Şuan ki zorluklarınız sizi çok güzel bir hayata hazırlıyor belki bilemezsiniz. Çeşit çeşit hayat var ve kıyas yapmak sizi mutsuz eder. O dua etmiyor ve çok mutlu her şeyi var diye düşünmeyin. Allah kimini çok şey vererek imtihan eder kimini vermeyerek.

Birşey olsun diye dua etmek çok yanlış. Allahtan hayırlısını isteyerek dua edin.
Her şerde bir hayır vardır derler.
Belki evleneceksiniz ama mutsuz olacaksınız yada başka olumsuzluklar yaşayacaksınız. Bunu kimse bilemez.
O işler hayırlı değildi belkide.
Ve sevgiliniz haklı iş güç para pul olmadan nasıl bu evlilik işine girsin? Aileniz böyle birşeye izin verirmi sanıyorsunuz?
Kesinlikle cok dogru..bunu pismanlikla ogrenmis bulundum.Bu konuyla alakali degil ama cok dua ettigim bir sehir vardi tayinimiz ciksa da gitsek diye.O kadar cok istedim ki Allahim yeterki olsun diyordum.Geldigimden beri gunyuzu gormedim maddi manevi kaybettiklerim yipranmisligim oyle cok ki.Hata etmisim hayirlisiysa olsun demeliymisim.Herkes icin hayirlisi olsun

Benim de işsiz kaldıgım dönemler oldu. En dibe battıktan sonra sonra yüzeye çıktım. Sizin de işleriniz yoluna girecektir, inanıyorum. Her şey gönlünüzce olsun.

İnsanoğlu hep sınavdan geçiyor .Bizde evlendik şimdi başka sorunlar çıktı .Sevgiliniz az çok bir işe girsin yavaş yavaş toparlanıp biriktirirsiniz .Sizde bir işe girersiniz inşalallah.Hem herşey dört dörtlük olacak diye birşey yok evlenirken .Zamanla alırsınız herşeyinizi .İnşallah iş bulursunuz bir an önce

Herşey zamanını bekliyor. Birgün iyiki diyeceksin inşallah. Sadece aynı pencereden bakınca bekleyince olmuyor

DuA müminin silahıdır .bu dünya için ettiğimiz ve kabul olmayan duaalrımız amel defterimize sevab diye yazılırmış birde Allh sevdiği kulunu yalvartırmış hayal kurmak da dua gibi vazgeçmeyin birde annein duası kabul olurmuş annenizden dua isteyin annem benim için ne istediyse oldu rabbim tüm işlerinizi kolaylaştrsın bende edicem yuva kurmanı için dua

Dua içten yapılır Bi karsılık için değil bence sadece duayla olsa şuan dünyanın en zenginleri Bill Gates mark Zuckerberg olmazdı. Sizden inançsız biri sizden daha çok çabalayıp daha ii yerlere gelebilir. Ayrıca 3 iş görüşmesi değil 30 iş görüşmesi olcak belki Bi tanesi olacak. Ben kendim iş görüşmesi yapıyorum 1 kişilik ilana 500 mühendis başvuru yapıyo hepsi dua da etse 1 kişi alınacak yani demem o ki o 3 iş görüşmesi olsa da olacağı kesin mi. Global ekonomik kriz var insanlar senelerce iş bulamıyor bu düşünceler çok yanlış

Benimde tecrübeyle sabit. Yollardır Allahım hakkımızda hayırlısını nasib eyle derim. Sağlığımız yerinde olsun gerisi zaten gelir 😀
Kesinlikle cok dogru..bunu pismanlikla ogrenmis bulundum.Bu konuyla alakali degil ama cok dua ettigim bir sehir vardi tayinimiz ciksa da gitsek diye.O kadar cok istedim ki Allahim yeterki olsun diyordum.Geldigimden beri gunyuzu gormedim maddi manevi kaybettiklerim yipranmisligim oyle cok ki.Hata etmisim hayirlisiysa olsun demeliymisim.Herkes icin hayirlisi olsun

DuA müminin silahıdır .bu dünya için ettiğimiz ve kabul olmayan duaalrımız amel defterimize sevab diye yazılırmış birde Allh sevdiği kulunu yalvartırmış hayal kurmak da dua gibi vazgeçmeyin birde annein duası kabul olurmuş annenizden dua isteyin annem benim için ne istediyse oldu rabbim tüm işlerinizi kolaylaştrsın bende edicem yuva kurmanı için dua
Allah sizden razı olsun 🙏 duadan asla vazgeçmiyorum

9 yıllık ilişkim var , aynı yollardan geçtik sizin için ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden . Şahsen ben stresten zona olmuştum o dönem .
Okullar bittikten sonra erkek arkadaşım iş için 3 sene mücadele etti
Birlikte hayal bile kuramaz hale gelmiştik artık
Bol bol dua ettim duanın gücüne çok inanırım
Ve 2 sene başvuru için kapısını aşındırdığı kurumdan olumlu dönüş aldık çok şükür . Rabbim herkese hayırlı iş nasip etsin yardımcınız olsun insallah 🙏🏼 Umudunuzu kaybetmeyin hiçbir dua karşılıksız kalmıyor

9 yıllık ilişkim var , aynı yollardan geçtik sizin için ne kadar yıpratıcı olduğunu çok iyi biliyorum o yüzden . Şahsen ben stresten zona olmuştum o dönem .
Okullar bittikten sonra erkek arkadaşım iş için 3 sene mücadele etti
Birlikte hayal bile kuramaz hale gelmiştik artık
Bol bol dua ettim duanın gücüne çok inanırım
Ve 2 sene başvuru için kapısını aşındırdığı kurumdan olumlu dönüş aldık çok şükür . Rabbim herkese hayırlı iş nasip etsin yardımcınız olsun insallah 🙏🏼 Umudunuzu kaybetmeyin hiçbir dua karşılıksız kalmıyor
Ne güzel. İnsallah cok mutlu olursunuz. Darısı basımıza 🙏

Benim de elimi attığım her şey ama her şey kuruyor. Çok nasipsizim :/
Elini attığın yani istedigin şeyler senin için hayırlı degilmis o yüzden olmamış bence böyle düşünmeliyiz öbür türlü yoksa psikolojimiz zarar görecek...kendim için de söylüyorum.

Back
X