neden sevdiğimiz adamı ailesi yüzünden kaybediyoruz :((

sevgiliniz şimdilik sizinle evlenmek için sizi savunuyor olabilir ama evlendikten sonra sırf ailesine yaranmak için sizden mesleğinizi yapmamanızı evde oturup onların istediği gibi bir gelin olmanızı isterse ne yaparsınız?
mesleğinizi mi yoksa evde oturup seviyorum ama demeyi mi tercih edersiniz?

sevgiliniz şimdilik sizinle evlenmek için sizi savunuyor olabilir ama evlendikten sonra sırf ailesine yaranmak için sizden mesleğinizi yapmamanızı evde oturup onların istediği gibi bir gelin olmanızı isterse ne yaparsınız?
mesleğinizi mi yoksa evde oturup seviyorum ama demeyi mi tercih edersiniz?
kafam çok karışık

makine mühendisi

bu konuda eksik bir şey var konu sahibi.. sevgilinin ailesi eğitime karşı çıkacak kadar kara cahil olsa kendi çocuklarını okutmazlardı.. kaldı ki dediğin kadar cahil bir aile gelininin doktor olmasını ister, oğluna yakıştıramaz falan falan..

seni istememelerinin kesin başka bir nedeni var, ya sen bilmiyorsun ya da sana haber getiren bunu bahane ediyor..

okuduğun için seni ezemeyeceklerini mi düşünüyorlar?
kendi kalıplarındaki gelin mi değilsin,yada eskilerin değimiyle çok şey bilip ogullarını mı begenmeyeceksin
bence bunları düşünüyor olabilirler

onlara kendini ispatlamak zorunda değilsin...kimseye

bu konuda eksik bir şey var konu sahibi.. sevgilinin ailesi eğitime karşı çıkacak kadar kara cahil olsa kendi çocuklarını okutmazlardı.. kaldı ki dediğin kadar cahil bir aile gelininin doktor olmasını ister, oğluna yakıştıramaz falan falan..

seni istememelerinin kesin başka bir nedeni var, ya sen bilmiyorsun ya da sana haber getiren bunu bahane ediyor..
eksik yok sevgilinimin ablasını ilkokula bile gndermemişler tek erkek çocuk diye oktmşlar

okuyorum diye istemiyolar okumanın neresi ktü anlamadım ki

Okumanın neresi kötü biliyor musun?

Okuyan kadının mesleği olur, mesleğine güvenir, hakkını sonuna kadar arar.

Hakkını arayan gelin de sevilmez, istenmez.

Para sevilir ama bak..
Para getireceksin, oğulcukları az yorulacak.
Ama dilini tutmayı da bileceksin şekerim..:KK14:

peki sevdiğin adamın ailesini kabüllenmeyi denedin mi hi...kolay değil ama kabüllenip onları sevdiğinin bir parçası olarak görmeyi..

peki sevdiğin adamın ailesini kabüllenmeyi denedin mi hi...kolay değil ama kabüllenip onları sevdiğinin bir parçası olarak görmeyi..

şakamı bu?
elin yobazı kıza sırf okuyor diye kötü kadın muamelesi yapacak bu kız da onları kabullenecek söylenecek lafmı bu hanımefendi?

böylelelerinin çocuğundan da hayır gelmez ya neyse.

Ah cnm ah seni cok iyi anliyorum beni istemeyenler benim yuvami dagitti o geri zekalida eski esim'de onlarin lafina uyup omurluk hatasini yapti simdi yasasin ogluyla birlikte umrumda degil umarim esin anne kuzusu degildir ! Allah'a sigin bol bol dua et onun adaleti cok buyuk kiskancliklarindan fesatliklarindan sinsiliklerinden iki insanin arasini bozuyorlar !

Sen çok yanlış gelmişsin bacım:KK53:
Bu konuda kız aileyi değil aile kızı kabullenmiyo :cool:

Back
X