malesef dediğim gibi iyi kayınvalide görmedimallah merhamet versin onlara evleneli 2 yıl oldu ne haldesiniz diyen yok bize aman demesinler diyorum artık onlardan gelecek hayır Allahtan gelsin
Benim kayınvalidem Beni görünce işte 1-2 haftada bir ( üstelik aynı yerde oturuyoruz aynı bahçede) yalandan öper bebeğim napıon der ama bana çok yapmacık gelir her zaman. İşte ben fatihi ne kadar seviyorsam senide o kadar seviyorum sen beni sevmiyon ama olsun.. Aynen bunları söylüyo hep birde ağlıyo bazen ama numara :))
bir insan karsisindaki ona nasil davraniyorsa oyle davranir,ic gudusel olarak..gelin , yada kisi cok cana yakin,hos sohbetli,sicak kanli,karsisindaki insana iyi davranan biri oldumu,normal hayatindada , evlilik hayatindda biri onu ne diye sevmesin!!
şekerim sana yemin ederim şuan hamileyim yalansa eger bana herşeyi diyolardı ben aman kötü olmayalım diye gıkımı çıkarmadıım...
anama babama laf söylüyorlardı gıkımıı çıkarmıyodum
ablam eşinden ayrıldı diye o...pu ilan ettiler gene gıkımı çıkarmadım
ablamın pskolojisi bozuk diye deli ne yapıyo diyolardıı gene gıkımı çıkarmadım:26::26:
ardan 1 yıl geçti kendi kızları ayrılınca anladılar sandım
gene bir ton laf ettiler aileme..
ama artık bende taştım gene de kıırmadan baba niye ögle diyonuz biz eşiimle gezmek istiyozz dediğim için
adam beni sen babann evinde ne gördün de oğlumla araba da gezecen
sen memleket mi gördün de baban sana gösterdimi dedi şok oldum
bende açtım agzımı yumdum gözümü oda şok oldu
beklemiyolardıı çünkü benden böyle bişeyi zorrrrrrrrlarına gitti :
eşimde beni savununca kudurdular çünkü ben onları iç incitmedim 5 yıldır evliyim kıırmamıştım bile
niye hep alttan aldım ..ha kaybettimmi yok kazandım..
şekerim sana yemin ederim şuan hamileyim yalansa eger bana herşeyi diyolardı ben aman kötü olmayalım diye gıkımı çıkarmadıım...
anama babama laf söylüyorlardı gıkımıı çıkarmıyodum
ablam eşinden ayrıldı diye o...pu ilan ettiler gene gıkımı çıkarmadım
ablamın pskolojisi bozuk diye deli ne yapıyo diyolardıı gene gıkımı çıkarmadım:26::26:
ardan 1 yıl geçti kendi kızları ayrılınca anladılar sandım
gene bir ton laf ettiler aileme..
ama artık bende taştım gene de kıırmadan baba niye ögle diyonuz biz eşiimle gezmek istiyozz dediğim için
adam beni sen babann evinde ne gördün de oğlumla araba da gezecen
sen memleket mi gördün de baban sana gösterdimi dedi şok oldum
bende açtım agzımı yumdum gözümü oda şok oldu
beklemiyolardıı çünkü benden böyle bişeyi zorrrrrrrrlarına gitti :
eşimde beni savununca kudurdular çünkü ben onları iç incitmedim 5 yıldır evliyim kıırmamıştım bile
niye hep alttan aldım ..ha kaybettimmi yok kazandım..
şahsen ben çok severdim k.validemi
ama beni kocamın yanında dövmeye yürüdüler ailemi aşağladılar
eşimde beni koruyup içlerinden çekip aldıığı için beni savundugu için
ben kötü oldumaman allahım bana karşı nekadarda doluymuşlar da benim haberim yokmuş
gerçi biliyodum evlenmeden önce ama
hepsini geride bıırakmıştım
yeniden bir sayfa açmıştım ama haketmediler
şimdide eşime bizi aramıyo diye zırlıyolarmış
eşimde iyi yapıyo size az bile demiş
hanımlar bunu çok defa düşündüm acaba erkek annesi yani sevgili kayınvalidelerimiz bizleri neden sevmez çoğu erkek annesi gelinini kendine düşman ilan ederken kimi rakip görüyor sebep nedir sizce ? sorun bizde mi yoksa onlarda mı ? şahsen benim kayınvalidem oğlunun parasını yiyemediği için benden hazetmiyorsizlerde durum nedir merak ettim
Ben şunu farkettim, eğer k.validelerin eşleri yaşıyorsa ve araları iyiyse yani k.valide ile ilgilenen onu seven ve onunda sevdiği biri varsa yani k.baba, o zaman gelinlerine oğullarına o kadar sarmıyorlaryoksa tüm beklentilerini oğullarının üzerine yıkıp gelinleriyle rekabete giriyorlar. Gerçi herşeyde illa istisnalar olabiliyor...
bence karşılıkoı birşey bu .birbirini çok seven gelin-kayınvalidelerde var .
Aaa Tövbeler olsun.. Bana böyle şeyler söylense katil olurum heralde. O kadar zaman susmanız hayatmış :) Açtım ağzımı yumdum gözümü derken neler yaptınız çok merak ettm onca yılın onca lafın acısı çıkarttınızmı
benim kayınvalideyi Allah düşman başına vermesin. herkesi parmağında oynatmaktan hoşlanan bir kadın o kocası dahil. erkek yeğenlerinin evliliklerine bile burnunu sokmuş kendi eltisini kocasına kendi kocasından daha iyi davranmış ahaaksız bir insan. eşim ise dik başlı başkasının onu yönlendirmesinden tiksinen ortak karardan hoşlanan biri. baktı oğlunu yönlendiremioır hep sebebi ilk bende aradı oğlum dik başlı demek yerine gelin hanım yaptırıyor dedi.
eşim asla hakıszlığa gelemez ailesi bile olsa boyunun ölçüsünü verir insana. onlar bana imada bulunduğunda bile dünyayı başlarına yıktı ne dmeke istiyorsunuz siz benim eşime diye . bunuda ben yaptırıyorum zannetti. ki eşim asker benim zaten otoriter işi yoğun öyle sürekli zırt pırt aranıp gecenin bi vakti rahatsız edilmekten hoşlanmaz kayınvalide kayınpeder gecenin 11i cep telefonu kapalı diye ev telefonunu arıyorlardı o uyurken eşimde siz ne düşüncesizsiniz ya cep telini arıyorsunbuz yetmiyor evi arıyorsunuz bu resmen art niyet derdi. çünkü aradıklarında eşime sürekli sordukları cümle ne var ne yok sesin niye yorgun mutsuz musun derlerdi yeni evliyken sürekli benim dedikodumu yaparlardı kulağım duya duya eşime eşim köpürürdü. eşimde Allah belanızı versin bu kızı sevmiyorsunuz diye şimdide beni doldurmaya çalışıyorsunuz evimizin içini öğrenmeye çalışıp kendi başınıza laf uyduracaksınız sizi tanıyorum anne ve baba deyince bunlar iyice kesin gelin yaptırıyor oldu.
ama eşimin onlardan tamamen nefret etmesinin sebebi nişanda eşimden babası mola verilen yerde gittikleri tuvalet parasını istedi eşimden geliş gidiş paramızı ver dedi. amacı elindeki parayı alıp eşimle benim düğünü geciktirmek. sonra düğünde eve eşya alıancak telefonlarını kapattılar biz eşyaları alana kadar ulaşamdı eşim . sonra eşime altın alıcaz deyip sahte altınla geldiler hep onu utandırdılar eşim bekarken yanına gidip kaldığı yere rezil ettiler .daha neler neler . doğal olarak eşim artık onlardan nefret etti. ve şimdi ne oldu kayınvalide oğlunu tanıyamadığı oğluna eziyet ettiği için oğlunu kaybetti ama suçu kendinde değil bende aradı gelin yaptırdı oldu oğlum bizi sevmiyoru kendine yakıştıramadı anlayacağınız. şimdi eşim sadece haftasonu cumartesi günleri 3dkdan fazla konuşmaz anne baba toplam kapatır telefonu asla aramaz kendininde aranmasına müsaade etmez.
benim kayınvalide daha bir çok kendi paranoyaklığı kendi uydurduğu nerelerinden çıkarıyorsa artık böyle kendi türettiği bir çok sebepten dolayı benden neefret eder. ama yapsın sorundeğil o böyle yaptıkça ben değil kendi oğlu asla evime sokmam bunları diyor . zaten uzaktayız çok da güzel oluyoor
Yıllardır benim kaynanadan çektiğimi bir ben bir allah biliyor,neyse buraya yazmaya kalksam günler sürer herhalde,hem onu anlatıpta moralimi bozmak istemiyorum...en son bizde kalırken bir ay falan kaldı,herşeyi dan dan söylüyor sürekli eleştiriyor,fırsatı gelince bende bak anne sen bana bunu yaptın, sunu yaptın diye bir iki şey söyledim,eşimin yanında hemen inkar geldi,yeminler etti..konuşmakta zor konusa konuşa anlaşılabilir ama ona nafile hiç birşey işlemiyor...neyse eşim gittikten sonra diyoki beni mecbur sevecen ben kocanın annesiyimonu sevip sevmediğimide allah biliyor...gideli 2ay oldu aynı şehirdeyiz gitmiyorum,aramıyorum, çok doluyum...Üstelik yıllardır onu savunan kocam ona gitmem uğramam için benimle kavga eden,şu anda 11yıldır ilk defa annemi ara uğra demiyor çok şaşkının beni anlıyor galiba Ben gene de kocamı her gece dua ederken ona da ayrıca dua ediyorum,sağlık sıhat ver onu koru diye Allahım bilsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?