Neden sevmedi

Bu yeni model erk*kler hep böyle. Her şey ucuz, her şey basit. Hamile kalırsak aldırırız, hevesimiz geçerse ayrılırız. Kadın mı yok ama onlara değil mi? Bi tinder indir şak cebinde, pat evinde. Darı ambarına girmiş aç tavuklar gibiler. Kadınlara da kabahat bulamıyorum. İlişkinin en başındaki adamla sonundaki adam iki farklı insan olabiliyor. Tabi ki yaptıklarımızın sorumluluğunu alabilmeliyiz. Ancak olmuşla ölmüşe çare yok. Olması gereken o zırtapozun kadının yanında durmasıydı.
Naçizane tavsiyem toparlanmaya bakın ve erkeklerden uzak durun. Bakın iyi seçin demiyorum, topundan uzak durun. Zira iyisi yok.

Suçu başkasına atamazsın. Suç ne biliyor musun. Değmeyecek insana ömrünü vermek. Sen Bi kalk Bi silkelen Bi kendine gel. Önce o asalak sevgilinden kurtul.

Hatadır yapılır hersey insan için. Ayrıca annene de yazıktır. Bu yaşta hayatını yaşaman lazımdı. Hayatını zindana çevirme

Hamileyim demedim bu konuda hamileydim dedim pazar günü düşük yaptım
Çocuk istemiyorum dediyse korunmaliydiniz ikinizde. Demediyse de guvenmemeliydiniz madem böyle biri kendini belli eder zaten.
Hem seks yapip hem aile ile yaşayıp hem korunmuyorsaniz kendinizi düşünmediniz demektir. Kendini dusunmeyeni adam hiç düşünmez.
Ya da en azından arkasında duracak kisiler bulun ya da durmuyor diye uzulmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…