6 yıllık evliyiz eşimle sürekli aynı problemleri yaşıyoruz. Mesela ben istediğim veya istemediğim her şeyi açıkca söyleyen bir insanım ama eşim kesinlikle benim ne düşündüğüme ne istediğime değer vermiyor. Artık o kdr sinirimi bozuyor ki ona saldırmaya başlıyorum. Size en basit örnek mesela alkol içer arada sırada sürkeli alkol tüketen biri değil aama üst üste içince rahatsız oluyorum alışır korkusuyla.2 gün eve alkollü geldi bir daha bu şekilde eve gelme istemiyorum dedim bugün yine alkollü geldi.. neden sonunun kavga olduğunun,onun burnundan getirceğimi bildiği halde aynı şeyleri yapıyor?
Geçen günde kredi vardı yatırdın mı dedim yatırdım dedi makbuz at dedim atıcam dedi o gün mesaideydi gece 12 ye kdr atıcam bekle diyip durdu 12 de eve geldi yatıramadım dedi
beni sürekli böyle çıldırtıyor.
kaç kere beni oyalama diye kavga etmişliğim var hemde çok büyük kavgalar.
Ben baskıcı ve çok sinirli bir insanım böyle yaptıkça beni yok sayıyor Diye iyice deliriyorum.
Tavsiye ya da akıl istiyorum sevgili ablalarım
Geçen günde kredi vardı yatırdın mı dedim yatırdım dedi makbuz at dedim atıcam dedi o gün mesaideydi gece 12 ye kdr atıcam bekle diyip durdu 12 de eve geldi yatıramadım dedi

kaç kere beni oyalama diye kavga etmişliğim var hemde çok büyük kavgalar.
Ben baskıcı ve çok sinirli bir insanım böyle yaptıkça beni yok sayıyor Diye iyice deliriyorum.
Tavsiye ya da akıl istiyorum sevgili ablalarım