Neden sürekli yanlış anlaşılıyorum bende mi problem var

Okul mu bu iş yeri ? Öğretmen mis

Dışardan da çok sesiz sakin görünüyorum bu davranışlara maruz kalma sebebim bu olabilir kendimi nasil değiştirebilirim

Dışardan da çok sesiz sakin görünüyorum bu davranışlara maruz kalma sebebim bu olabilir kendimi nasil değiştirebilirim
Kendini bir anda değiştirebilir misin bilmiyorum dediğim gibi zamanla yaşayarak öğreniyorsun böyle şeyleri sizde çekingen ve hassas bir karaktere sahipsiniz anladığım kadarıyla. Kendini kötü hissettiren insanlar her zaman olacak yalnız okulda, işte, sokakta... Bunu sorun etmenize gerek yok bence. Siz sadece hayır demek istiyorsanız net bi şekilde hayır deyin sitem ettiklerinde de açıklamasını çekinmeden yapın.

Sakin sessiz bi insansın demekki bunları bana yapamazlar mesela akıllarını alırım, saf sakin özgüvensiz olursan ezerler dediğim dedik kararlarında net ve biraz ters bi insan olcaksınki sözün dinlensin
Siz nasıl bir yıl izliyorsunuz böyle kişilerle karşılaşınca

Kendi kendine nasıl karar alıyorlar iki gün gelmeyeyim diye? İşverenin haberi var mı? Madem tek kişi işi yapabilir sizi niye işi aldilar?

Kendi kendine nasıl karar alıyorlar iki gün gelmeyeyim diye? İşverenin haberi var mı? Madem tek kişi işi yapabilir sizi niye işi aldilar?
Canım sağlık sektörü iki bölüm var herkesin işi ayrı ama izin dönemlerinde birbirimizi idare etmesek maaş kesiliyor bende şimdi yeni olduğum için tek başıma kalmak istemiyorum

Karakter olarak sessiz olduğunuz için öyle sanılıyor. Bir de onlar eski arkadaş tabi birbirlerini tutuyorlar siz yenisiniz. Böyle olması normal sizdeki bir sorunu göstermez ancak sessiz sakinseniz üzerinize gelmeye devam ederler.
Ben herkesle muhabbet eden biri değilim herkesle samimiyeti sevmiyorum. Bu yüzden beni de sessiz sakin sanırlar ama sessizlik başka hakkını aramak başkadır insanlar bunu anlayamiyor nedense çok muhabbet etmiyorsan hemen böyle düşünüyorlar hakkında. Yeri gelince hakkımı savunurum şaşırırlar sessiz sakin birisin aslında diye. Bende derim ki herkesle muhabbet etmek zorunda değilim bu beni sakin biri de yapmaz. Yeni ortama girmiş kişiye ilgi gösterilir ayrıca siz kendi kendinize birden samimi olamazsınız zaten kimseyle de. Ama yeri gelince hakkınızı savunun bırakın öyle düşünsünler mesela bu sizden ne eksiltecek ki? Yeri gelince hayir diyebiliyorsaniz kendinizi ezdirmiyorsaniz ne düşünduklerinin önemi yok. Ben öyle bakıyordum meseleye. Evet biraz yalnız kalmış olunuyor ama şu yaştan sonra da kimseye yaranamam.

Keşke brnde yapabilsem ama çoğu zamna hayır demeyi beceremiyorum. Mağdur olsam bile karşıdaki kişi ne düşünür diye aklımdan geçiyor. Herkese herşey için açıklama yapma zorunluluğu hissediyorum. Direkt hayır diyemiyorum. Bunu yapabilsem gerisi gelecek biliyorum ama yapamıyorum. Keşke bende sizin gibi davranabilaem

Cok çok doğru söylüyorsun.nerede çirkef iki yüzlü var el üstüne.bu devirde sakin ağırbaşlı olunmaz

Sessiz olanın bu devirde kıymeti yok ve yalnız. Bu yüzden insanları anlayamıyorum mağdurun yanında değilde çenesi güçlü olanın yanında duruyorlar

Senden korkmuyorlar

Aciklama en tehlikelisi deger verdiğim insanlara yaparım. Yanlış anlaşılma olmaması için durum hakkında da konuşulur ama sanki onlar anlasin diye konuşmam ben kendimi açıklarım. Isteyen istediğini düşünür. Çok iş yeri degistirdim ondan mi bu umarsizlik bilmiyorum ama kimseyle samimi olma gereği de duymuyorum zaten. Bir kere hayır demeye başlayın devamı gelecektir elbette her şeye hayır demek için de hayır denmez ama gerçekten istemiyorsanız da demeniz gerekir.

Evet içindem yapmak gelmediği halde hayır diyemiyorum. Hayır dediğim zamanda genelde yine sıkıntı çıkıyor

2 gün sen gel 2 gün ben geleyim demiş
Bu mantıklı geldi bana da
Ortamı ilk çalıştığında kimse bilmez
Zamanla öğrenirsiniz
Tek kala kala üstesinden gelirsiniz.

Siz nasıl bir yıl izliyorsunuz böyle kişilerle karşılaşınca
Çekinmeden cevap veriyorum isterlerse küssünler bide kimseye bişey danışıp edip onlara kendilerini önemli hissettirmiyorum yani benim heran insanı silebilceğimi bildikleri için çok cesaret edemiyolar

Söylediğim gibi ise başlayalı daha on gün oldu işi daha bilmiyorum ve bazen çok yoğun oluyor dönüşümlü gelince ben tek basima kalmis olacam bir problem çıkarsa sonradan ceremesini ben cekecem
problemli bi konu gelirse telefon eder, sorarsınız. Problemli bi konu gelmez diye düşünürseniz, gelmez. Zamanında onlar nasıl çözdüyse ben de çözerim, derseniz, çözersiniz. Biraz pirensez misiniz acaba? Dönüşümlü gelelim teklifi son derece yerinde ve normal bir teklif.

Dönüşümlü gelmek ne oluyor ki herkesin geleceği gün belli değil mi? Kim hangi gün gelmesi gerekiyorsa gelsin böyle durumlar karışıklığa sebep olur. Resmiyette o gün sizin gelmeniz gerekirken başka biri gelirse ve hata yaparsa o hata size kalabilir. İş yerinde ufak tefek idare etmeler olur ama mesai gününü değiştirmek çok saçma geldi bana. Üstlerinizin haberi var mı?

Sağlık sektorundeyim. Yani hata kabul etmeyen bir sektör sonuçta insan hayatıyla uğraşıyoruz o yüzden dönüşü yok tâbi ortamı iyice öğrendikten sonra dönüşümlü gelmek benimde işime gelir

Sürekli yapmıyoruz zaten arkadaşın o hafta işi olacağı için dönüşümlü olsun diyor ama ben daha ortama tam adapte olamadim

Sürekli yapmıyoruz zaten arkadaşın o hafta işi olacağı için dönüşümlü olsun diyor ama ben daha ortama tam adapte olamadim
Sektör farklılığından mı bilmiyorum ama bana yine de saçma geldi. O hafta işi varsa yine üstlerine söyler ona göre ayarlanır diye biliyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…