Neden sürekli yanlış anlaşılıyorum bende mi problem var

Ne iş yapıyorsunuz çok merak ettim bu kadar geri dönülmez hatalar yapılacak kadar. Valla benim gördüğüm uyumsuzsunuz sizinde ihtiyacınız olduğu zaman onlarda size sırtını dönecek yardım etmeyecek sonrada vah bana kimse yardım etmiyor dersiniz

İki cümlemden mi anladiniz uyumsuz olduğumu hasta bakıyoruz aşı filan

Bana biraz tuhaf geldi 1 olur 2 olur 3 olur ama sürekli aynı sorunla karşılaşıyorsanız birazda kendinizde bir problem aramalısınız diye düşnüüyorum

İki cümlemden mi anladiniz uyumsuz olduğumu hasta bakıyoruz aşı filan
Aynen öyle 2 cümleden anladım. Hiç tarzım olan bir durum değil bende ciddi ön yargı oluşurdu. İşle alakalı hiç bir durumunuzla ilgilenmedim ben olsam

Aynen öyle 2 cümleden anladım. Hiç tarzım olan bir durum değil bende ciddi ön yargı oluşurdu. İşle alakalı hiç bir durumunuzla ilgilenmedim ben olsam
Konumu baştan sona okudunuz mu ortamda yeniyim diyorum. İdare etmek istemediğinden degil de yanlış yapacağım bir işlemden sıkıntı yaşayacağım için kabul etmek istemiyorum

Bana biraz tuhaf geldi 1 olur 2 olur 3 olur ama sürekli aynı sorunla karşılaşıyorsanız birazda kendinizde bir problem aramalısınız diye düşnüüyorum
Bilmiyorum ki sesiz gözüktüğüm için insanlar vur sırtına al ekmeğini gözüyle bakıyorlar herhalde

Konumu baştan sona okudunuz mu ortamda yeniyim diyorum. İdare etmek istemediğinden degil de yanlış yapacağım bir işlemden sıkıntı yaşayacağım için kabul etmek istemiyorum
Okumasam yorum yapmam zaten. Herkes ilk zamanlar sıkıntı çekiyor, öğreneceksiniz böyle böyle işi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…