Aslında haklısınız belkide doğru insan çıkmamıştır. Aslında sosyal olmayan arkadailarımın da karşısına öıktı birileri. Bilemiyorum. Belkide ileride kaderimde daha güzel şeyler vardır.Doğru insan çıkmamıştır karşınıza yoksa niye beğenmesinler.
Uygun ortam olmamıştır.
Zaten dışarıdan görüp beğendim diyen insandan kaçın. Dış görüntünüze bakarak gelecek insandan ne hayır gelir ki?
Ortak bir arkadaş ortamı olur, birisi sizi tanıma fırsatı yakalar, hoşlanırsa açılır size zaten.
Dediğiniz gibi okul ev arası mekik dokuyorsanız, fazla insanla tanışmıyorsanız, o kişini karşınıza çıkma ihtimali azalır.
Aslında haklısınız belkide doğru insan çıkmamıştır. Aslında sosyal olmayan arkadailarımın da karşısına öıktı birileri. Bilemiyorum. Belkide ileride kaderimde daha güzel şeyler vardır.Doğru insan çıkmamıştır karşınıza yoksa niye beğenmesinler.
Uygun ortam olmamıştır.
Zaten dışarıdan görüp beğendim diyen insandan kaçın. Dış görüntünüze bakarak gelecek insandan ne hayır gelir ki?
Ortak bir arkadaş ortamı olur, birisi sizi tanıma fırsatı yakalar, hoşlanırsa açılır size zaten.
Dediğiniz gibi okul ev arası mekik dokuyorsanız, fazla insanla tanışmıyorsanız, o kişini karşınıza çıkma ihtimali azalır.
belkide hem karakterime hem de görünüşüme özen göstermeliyim. Bende pek bilemiyorum.Kendinize biraz daha mı özen göstermelisiniz, bilemedim.
Belki de zamanı vardır.
10 12 yaşımdan beri kendimi sevmiyorum.
Nedense makyaj bana hiç yakışmıyor. Suratım kusuyor.Kendine bakmaktan baslamalisin bence, mesela biraz makyajin kime zarari var ? veya daha guzel giyinmeye gayret gostersen ? Baskalari icin degil illa ama kendin icin yapabilirsin bunu, yani kendi ozguvenin icin
Aslında değişmememin sebebi ben buyum beni böyle kabul etsinler diye. Ama böyle olmakta ama dezavantaj. İşte böyle araftayım. Bu yaşıma kadar kimse için değişmedim. Bilemiyorum belki de değişmek şazımŞimdi şöyle oluyor. İnsanlar dışını begenmedikleri birinin içini merak etmiyor. Senin huyun güzeldir kalbin güzeldir vs ama tercih edilmek istiyorsan önce dışını da guzellestirmelisin. Kendi ağzınla söylüyorsun makyaj yapmam saçımı sadece açarım şekil vermem gösterişli giyinmem diye. Eee yapılacak şey belli o zaman. Ha şu da var sen tercih edilmemeyi problem ediyorsun ama hiç bir caban yok diye bunları söylüyorum. Beni seven böyle sevsin yada kimse sevmese de olur ben kendimi seviyorum olduğum gibi kalicam diyorsan o zaman tercih edilmemeyi de kafaya takmaman lazım
Yemin ediyprım olayı çözdünüz. ama kendimi de nasıl aevceğini bilmiyprum. Kendime bakıyprum sevilecek yanım ypk gibi. Ya da ben kendimi küçük görüprım.Cevap burada. Siz kendinizi sevmeden başkalarının sizi sevmesini bekliyorsunuz. İnsan neyse onu dışarı yansıtır. Kendinizi değersiz gördüğünüz için silik duruyorsunuz, dolayısıyla kimsenin dikkatini de çekmiyorsunuz.
Hiç böyle becerileriö yoktur. Saç yapmayı gürş gitinmeyi hiç bilmem. Kendime ne yaşışıyor hiç bilmiypum. O yüzden de böyle şeylerden uzak duruyorumKendine daha fazla bak. Mesela balık etli olma spor yap diyet yap. Saçlarına şekil ver güzel bir tarz kesim yaptir.
Yemin ediyprım olayı çözdünüz. ama kendimi de nasıl aevceğini bilmiyprum. Kendime bakıyprum sevilecek yanım ypk gibi. Ya da ben kendimi küçük görüprım.
Benim gözünde yanlış anlamada silik bir tip canlandı. İnsanlar ister istemez dış görünüşe önem verir.Şu an üniversitedeyim. 21 yaşındayım. Bu yaşıma kadar hiç çıkma teklifi almadım ya da bir erkekten iltifat almadım. Bu da beni kendimi sevmemeye itti. Zaten ailemden sevgi görmüyprum. Hergün kavga dövüş küslük... Bazen insan sevilmek istiypr, iltifat almak istiypr ama kimse yok.
10 12 yaşımdan beri kendimi sevmiyorum. Aynaya bile bakmak istemiyorum. Aynaları sevmiyorum. Diğer kız arkadailarımı sevenler oldu, sevgilisi olanlar var. Aslında sorun sevgilimşn olmaması değil sorun bir kere bile tercih edilmemek. (Zaten üniversite bitene kadar sevgili yapmayı düşünmüyorum. ) Bazılarına itiraf sayfasından itiraflar yapıldı falan.
Kendimden bahsedecek olursam; orta bpylu bakık etli esmer bir kızım. Evden okula okuldan eve bir hayatım var. Gösterişli şeyler giymem. Genelde sade giyinirim. Saçımı da sadece açaarım. Şekil vermem. Makyaj yapmam.
Huy olarak ise uysal bir yapım var. Sessiz sakin bir kzım.
Benim gibi birisi niye tercih edilmez? Sorun güzel olmamakta mı? Yoksa başka bir şey de mi?
Bazen evde kalacağımı bile düşünüprum.
Sadece dertleşmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?