Neden tercih edilmyorum acaba?

Büyük göz harika bişey....
Ama benşmki harika değil işte. Saf bakıyorum. Güzel bakmadıktan sonra ister çekik plsun ister iri

Evet özgüvenli pozitif olmalıykm

Silik olmayın
Yani sosyal yönden de girişken olmalısınız
Giysi tarz yönünden de
Yine çok sade giyinebilirsiniz ama öyle parçalar seçersiniz ki sanki üstünüze özel dikilmiş gibi olur uyumlu olur göze hoş gelir dikkat çeker
Saçınızı size uyan bir kesimle yüz hatlarınızı bile farklılaştırabilirsiniz
Herkes pür makyaj ve yapılı saçla gezecek değil
Sadece tarzınız olsun

Biraz da ortamlarda olmak ve göz gezdirmek gerekiyor tercih edilmek için

Öyle ben durayım prens gelsin yok :)

Onu yapmam bunu yapmam o zaman otur yalnizligini yasa. Küçük bir kızım var her sabah altıda kalkiyorum 40 dk yürüyüş eliptuk ve Duş hazırlanıyorum kızımı da hazırlayıp çıkıyorum. Saç baş kolay değil ama yapmak zorundayız.
Ya yan gelip yatar neden kimse ilgilenmiyor dersin yada emek verirsin. Laf salatasiyla güzellik olmaz

Ben tam prensi bekleyecek moddayım. Bu yaşıma kadar bir erkke için kılımı kıpırdatmadım. Mesela bazı kızlar bardır. Gözlerine birini kestirip ona karşı süsülenirlrr hoş konuşurlar huyuna suyuna giderler. Ben hiç böyle işlere kalkışmadım. Sevdiğim kişiler oldu ama fark ederde eder etmezse de ne yapayım dedim çekildim kenera

İçimdem gelse zaten yaparım. İçiöden gelmiyor. Laf aalatası yapmıyprım.

Siz tercih eden olun mesela. Birini beğenin ve olması için uğraşın.
Saçına şekil verip az makyajla (sadece rimel gibi) o kadar güzel ve farklı olabilirsin ki. Bi de kendine güvenen bi duruşun olsa. Farklı bi kız olurdun

kimse durup dururken gelip teklif etmez öyle. Eden de iyi niyetli olmuyor pek. Önce ortamlarda falan sohbet edersin. Tanışırsın biriyle falan. Sosyal medya kullanyorsanız oradan da konuşabilirsiniz. Yani herkesle değil de. Hoşlandığın yakın gördüğün birilerine mesaj at öylesine . Havadan sudan muhabbet et. Arkadaş ortamlarına takıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…