• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

neden tuhaf geliyor ?

birumutturyasamak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2016
1.667
1.747
83
37
Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?

Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Nedense etrafimda herkes artık sütten kes demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
Sapık mı yok daha neler,ama ek gıda alımı nasıl .Gün içerisinde yemek ve diğer besinleri alımı nasıl meyve vs.

Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
30 ay emzirdim :)

Sapık mı yok daha neler,ama ek gıda alımı nasıl .Gün içerisinde yemek ve diğer besinleri alımı nasıl meyve vs.
Tüm meyveleri yiyor. Pankek filan yapıyorum yiyor. Şimdiye kadar hiç paketli gıda yemedi seker cips nedir tanimiyor bilmiyor. ama Eti biraz zor yeduriyorum sadece. blw ile beslendi o yüzden kendisi ne kadar isterse o kadar yiyor. Asla ben müdahale etmedim. Boyu kilosu yerinde

Tüm meyveleri yiyor. Pankek filan yapıyorum yiyor. Şimdiye kadar hiç paketli gıda yemedi seker cips nedir tanimiyor bilmiyor. ama Eti biraz zor yeduriyorum sadece. blw ile beslendi o yüzden kendisi ne kadar isterse o kadar yiyor. Asla ben müdahale etmedim. Boyu kilosu yerinde
O zaman sorun ne hani hiç ek gıda yemiyor olsa sadece süt içiyor olsa neyse herşeyi düzenli kendi çocukları sapık mı olmuş.

kuzenim 4 yasina kadar emzirdi. hayatimda görmedim öyle meme ucu...

Gerçekten mi.
Neden rahatsız oluyorlar anlamıyorum

sutunuz kesilse veya bebek emmeyi reddetse de siz kötü anne olurdunuz
bilerek emzirmiyo derlerdi
bu çocuk buyumez hastaliktan kurtulmaz derlerdi

millete ne bakiyosunuz

agzi olanin bilir kisi olarak konustugu bir yer yurdum

Sonuçta çocuk sizin çocuğunuz ne kadar emzirmek isterseniz o kadar emzirirsiniz. Ben de duyuyorum aynı şeyleri ama cahil insanlar diyip geçiyorum, bunu kafama asla takmam.

Sapıklık ne alaka ya o zaman hic emzirmeyelim sapık olur diye. Bunu düşünen zihniyet sapiktir bence.
Bana da aynı şeyleri diyorlar ama kim ne derse desin boşver sen istediğin kadar emzir ya kime ne zorluğunu biz cekiyoruz raziyiz. Gerisi bos.

Size de diyen oluyor muydu peki
Sonra nasıl biraktiniz
Ben ve kardeşim hiç anne sütü almamışız millet ona bile laf edermiş mama ile büyümüşüz kardeşim doğdugunda kilosu normal di ama ben çok zayıf doğmuşum minicik, anneme sen yeterli beslenmedin bu çocuk o yüzden zayıf,bunlara mama veriyorsun bunlar hiçbir işin de başarılı olamaz sürekli hasta olur,bilerek emzirmiyorsun belirli yaşa kadar çok zayıftım ben kibrit çöpü gibi hatta kibrit çöpünün yanında ben daha zayıf kalırdım insanlar annem babam için bu çocuğu aç bırakıyorlar yemek vermiyorlar dermiş kilo almayan benim bünyem halbuki şimdide tiroid çıktı kilo aldım ona bile laf söylüyorlar .

Sapık olur ne demek? İğrençler! Hele bi bana biri öyle desin, paramparça ederdim!
Valla Allah nasip ederse oğlum bırakana kadar emzireceğim.

Back
X