neden tuhaf geliyor ?

Yani her sey tamam da 3-4 yas cidden cok abarti. O sutun artik ona ne yarari var. Saglikli bir baglanma olarak görmüyorum sahsen. Benim de kuzenim 4 yasindaydi bos memeyi emmek isterdi. Halam hayir deyince kayinvalidesi gel torunum der emzirirdi. Mesela o bana sapiklik gibi geliyodu kimse kusura bakmasın.

Bebeğim 19 aylık oldu çok şükür. Hala emiyor. Tabi ek gida da aliyor. Ama Nedense etrafimda herkes "ne hala emiyor mu ? artık sütten kes" demeye başladı.geceleri sık uyanıyor emmek için evet ama çalıştığım için özlüyor diye düşünüyorum sorun etmiyorum . Ama nedir bu yok sapık olur yok bilmem ne . Kes artık yeter . Yemek yemez kes artık. Ne zararı olabilir sütten o istemedigi surece kesmesem?
Keşke benimde sütüm olsada iki sene emzirsem. Zararı olmaz aksine yararı olur.Aranızdaki bağ güçlenir. Millet saçma saçma konuşuyo zaten kafanıza takmayın.

Meme yaraların gecti demi esracım ilk 8 ay surundum acıdan ama pes etmedim sukur rahat emiyoz artık biz bu defada yeter emzirdigin diyorlar
Yaralar geçti canım çok şükür ama yerini mastite bıraktı, biraz emzirmesem tıkanıyor kanallar. Neyse bugünümüze şükür :)

Yani her sey tamam da 3-4 yas cidden cok abarti. O sutun artik ona ne yarari var. Saglikli bir baglanma olarak görmüyorum sahsen. Benim de kuzenim 4 yasindaydi bos memeyi emmek isterdi. Halam hayir deyince kayinvalidesi gel torunum der emzirirdi. Mesela o bana sapiklik gibi geliyodu kimse kusura bakmasın.
Uzun emzirmenin ruhsal sıkıntılarını var mıdır bilemeyeceğim fakat emzirme devam ettikce bağışıklığa etkisi vardır.

Back
X