neden tüm kadınlar beni kıskanıyor

yilkaybi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2021
50
153
8
23
artık kadınlarla arkadaşlık edemiyorum. Diş hekimliği öğrencisiyim bölümümü kıskanıyorlar 185 esmer errrrkek gibi errkek sevgilim var onu kıskanıyorlar. Güzelliğimi kıskanıyorlar. Bazıları da sebepsiz yere kıskanıyor. KKye yeni geldim hemen başlamışlar laf atmaya hazımsızlığa. Kıskanmayın belki bi gn sizin de olur cnm benimler

artık kadınlarla arkadaşlık edemiyorum. Diş hekimliği öğrencisiyim bölümümü kıskanıyorlar 185 esmer errrrkek gibi errkek sevgilim var onu kıskanıyorlar. Güzelliğimi kıskanıyorlar. Bazıları da sebepsiz yere kıskanıyor. KKye yeni geldim hemen başlamışlar laf atmaya hazımsızlığa. Kıskanmayın belki bi gn sizin de olur cnm benimler
Buraya konu açma değeri nedir? 😂

Yine birilerinin cani sıkılıyor anlaşılan. Anlamadıgim nokta böyle sacma fake konular acarak nasil bi zevk alındığı?

Ooo ne içtin sen böyle yaa gece gece? daha yeni iki konu açmışsın birini silip "pislikler" yazmışsın diğerinde de sevgilim çok azgın falan yazmışsın şimdi de bu, bence bi yat uyu yarın konuşalım😐

Hani konunda laf atmışsın ya başlamışlar hazımsızlığı diye o laf bana bak doru şöyle uyuyamam sonra 🥺

hamilesin gelmis bana laf yetistiriyosun asıl seninki kötü girişim cnm. evlenmissin bebegi yapmıssın niye baskalarını kıskanıyosun evliliğine odaklansana
Evliliğime sonra odaklanırım dur şimdi odağım sensin. Burdan kıskançlık enerjilerimi yollamakla meşgulüm.

evet gçlü kuvvetli brisi herkesin gözü hep onda ama o bni seviyo. Her şey çok iyi ama o evlenmek istemiyo 30 olayım sonra dusunuruz diyoooo

Bak ben de kıskandım simdi.
Eşim düz erkek. Tek r ile, normal, Allahin sıradan bir kulu. Herhalde o yüzden evlenmeye hemen sıcak bakti 🤷‍♀️

Back
X