neden tüm kadınlar beni kıskanıyor

Evliliğime sonra odaklanırım dur şimdi odağım sensin. Burdan kıskançlık enerjilerimi yollamakla meşgulüm.
canm saka mı yapiosn cidti mi? niye bana odaklanion?? sonra kocam bni niye aldattı kocana ilgi göstersene canm. Adamlar ilgisiz hissedio sonra sen gelmissin beebgin var benle ugrasiyosn cocugun anne sevgsine ihtiyacı var canm

canm saka mı yapiosn cidti mi? niye bana odaklanion?? sonra kocam bni niye aldattı kocana ilgi göstersene canm. Adamlar ilgisiz hissedio sonra sen gelmissin beebgin var benle ugrasiyosn cocugun anne sevgsine ihtiyacı var canm
Kız daha doğurmadım doğurunca sevcem. Kocamı da sevdim kenara bıraktım. Şimdi citdi sana enerji yolluyom.

evet gçlü kuvvetli brisi herkesin gözü hep onda ama o bni seviyo. Her şey çok iyi ama o evlenmek istemiyo 30 olayım sonra dusunuruz diyoooo

Peki sen nasilsin?
Kadddınnnn gibi kadddıınnn mısın? Ne yaptın da bu yagiz delikanliyi bagladin kendine, biraz anlatsana😄😆

Bak ben de kıskandım simdi.
Eşim düz erkek. Tek r ile, normal, Allahin sıradan bir kulu. Herhalde o yüzden evlenmeye hemen sıcak bakti 🤷‍♀️
üzülme canm herkesin iliskisi erkegi fln aynı olacak diye bir kural yok. Benimki 185cm 90kg babayiğit esmer yağız bir delikanlı ama biz de bazen mutlu deiliz yani mesela evlenmek istemiyo kızlar bakıyo aramızı bozuyo fln. Kocan çirkin olsa da mutlusn yani önemli olan o yani bi de evlenmis senle yani herkesin kocası bnmki gibi olacak deil canını skma canım tm mı

Cidti yazan biri hekimliği okuyor öyle mi? 😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆😆

üzülme canm herkesin iliskisi erkegi fln aynı olacak diye bir kural yok. Benimki 185cm 90kg babayiğit esmer yağız bir delikanlı ama biz de bazen mutlu deiliz yani mesela evlenmek istemiyo kızlar bakıyo aramızı bozuyo fln. Kocan çirkin olsa da mutlusn yani önemli olan o yani bi de evlenmis senle yani herkesin kocası bnmki gibi olacak deil canını skma canım tm mı

Aaa kız yapma, cidden aranızı mı bozuyorlar 😄
Neyse benim adam göbekli, sen de yüksek merci olarak görmeden cirkin olduguna karar verdin. Kimse bakmaz benim adama, iyidir iyi.

Back
X