- 18 Mart 2021
- 11.898
- 62.304
- 548
Yok iyi falan değilim de o laf direk bana mı onu söyle yetero kadar iyisn yani inanim mi
Önceki konunda da bana laf söyledin ya üstüme alinayim mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok iyi falan değilim de o laf direk bana mı onu söyle yetero kadar iyisn yani inanim mi
Ooooooo simdi seni kiskanmis mi oldu. Neyini kıskanacak, çadır kuran sevgilini mihamilesin gelmis bana laf yetistiriyosun asıl seninki kötü girişim cnm. evlenmissin bebegi yapmıssın niye baskalarını kıskanıyosun evliliğine odaklansana
tm tm afetim canm üzülme ben de iyyim yaaaniYok iyi falan değilim de o laf direk bana mı onu söyle yeter
Önceki konunda da bana laf söyledin ya üstüme alinayim mi![]()
Anlattığına göre on numarasın ne diyeyim bravo böyle devam kooossss kosss kim tutar senitm tm afetim canm üzülme ben de iyyim yaaani
canm saka mı yapiosn cidti mi? niye bana odaklanion?? sonra kocam bni niye aldattı kocana ilgi göstersene canm. Adamlar ilgisiz hissedio sonra sen gelmissin beebgin var benle ugrasiyosn cocugun anne sevgsine ihtiyacı var canmEvliliğime sonra odaklanırım dur şimdi odağım sensin. Burdan kıskançlık enerjilerimi yollamakla meşgulüm.
İvit cınım, biraz daha çalışman lazım, bir sonraki denemende en azından birkaç msj sonra anlayalımdoğum mu yaptın cnm
Seni hangi ana sevmedi de böyle oldun acaba.canm saka mı yapiosn cidti mi? niye bana odaklanion?? sonra kocam bni niye aldattı kocana ilgi göstersene canm. Adamlar ilgisiz hissedio sonra sen gelmissin beebgin var benle ugrasiyosn cocugun anne sevgsine ihtiyacı var canm
Kız daha doğurmadım doğurunca sevcem. Kocamı da sevdim kenara bıraktım. Şimdi citdi sana enerji yolluyom.canm saka mı yapiosn cidti mi? niye bana odaklanion?? sonra kocam bni niye aldattı kocana ilgi göstersene canm. Adamlar ilgisiz hissedio sonra sen gelmissin beebgin var benle ugrasiyosn cocugun anne sevgsine ihtiyacı var canm
evet gçlü kuvvetli brisi herkesin gözü hep onda ama o bni seviyo. Her şey çok iyi ama o evlenmek istemiyo 30 olayım sonra dusunuruz diyoooo
üzülme canm herkesin iliskisi erkegi fln aynı olacak diye bir kural yok. Benimki 185cm 90kg babayiğit esmer yağız bir delikanlı ama biz de bazen mutlu deiliz yani mesela evlenmek istemiyo kızlar bakıyo aramızı bozuyo fln. Kocan çirkin olsa da mutlusn yani önemli olan o yani bi de evlenmis senle yani herkesin kocası bnmki gibi olacak deil canını skma canım tm mıBak ben de kıskandım simdi.
Eşim düz erkek. Tek r ile, normal, Allahin sıradan bir kulu. Herhalde o yüzden evlenmeye hemen sıcak bakti![]()
canm saka mı yapiosn cidti mi? niye bana odaklanion?? sonra kocam bni niye aldattı kocana ilgi göstersene canm. Adamlar ilgisiz hissedio sonra sen gelmissin beebgin var benle ugrasiyosn cocugun anne sevgsine ihtiyacı var canm
kıskandığını bu kadar belli etme cnm sn belli etmsen de anlıyorum yani zorlmana grk yoookCidti yazan biri hekimliği okuyor öyle mi?![]()
Öyle deme canm en azından esmer yağız sevgilisi çadır kurmayı ogretiyormus oda bişeyCidti yazan biri hekimliği okuyor öyle mi?![]()
kıskandığını bu kadar belli etme cnm sn belli etmsen de anlıyorum yani zorlmana grk yoook
bak kocanı ararım ha. sapık msın nesin bana kafayı taktın lez misin yaaaaKız daha doğurmadım doğurunca sevcem. Kocamı da sevdim kenara bıraktım. Şimdi citdi sana enerji yolluyom.
Öyle deme canm en azından esmer yağız sevgilisi çadır kurmayı ogretiyormus oda bişey![]()
üzülme canm herkesin iliskisi erkegi fln aynı olacak diye bir kural yok. Benimki 185cm 90kg babayiğit esmer yağız bir delikanlı ama biz de bazen mutlu deiliz yani mesela evlenmek istemiyo kızlar bakıyo aramızı bozuyo fln. Kocan çirkin olsa da mutlusn yani önemli olan o yani bi de evlenmis senle yani herkesin kocası bnmki gibi olacak deil canını skma canım tm mı
Ara kocamı numarasını veriyorum 155bak kocanı ararım ha. sapık msın nesin bana kafayı taktın lez misin yaaaa