neden tüm kadınlar beni kıskanıyor

üzülme canm herkesin iliskisi erkegi fln aynı olacak diye bir kural yok. Benimki 185cm 90kg babayiğit esmer yağız bir delikanlı ama biz de bazen mutlu deiliz yani mesela evlenmek istemiyo kızlar bakıyo aramızı bozuyo fln. Kocan çirkin olsa da mutlusn yani önemli olan o yani bi de evlenmis senle yani herkesin kocası bnmki gibi olacak deil canını skma canım tm mı
Sen evlenmeye ikna edememissin diye niye kıskandın ki. Bak ikna eden nasil ediyor, sende sorun demekki.

Öyle deme canm en azından esmer yağız sevgilisi çadır kurmayı ogretiyormus oda bişey 😂
canm sana çadır kuran erkek olmamıs herhalde çadır kurmak ne demek bilmiyon daha. gogıl amcaya sor ben burda söylemiyim. bi gün çok zr ama sana da bi erkek bakarsa anlarsın cnm ;)

canm sana çadır kuran erkek olmamıs herhalde çadır kurmak ne demek bilmiyon daha. gogıl amcaya sor ben burda söylemiyim. bi gün çok zr ama sana da bi erkek bakarsa anlarsın cnm ;)

Yani bu ülkede damacanaya hallenen insanlar var yine de ben bisey demeyeyim 🤷‍♀️

Üzülme Cemoos Cemoos damacanadan da fazla giderimiz vardir herhalde.
En azindan evlenebilmisiz😄

Diş hekimliği öğrencisiyim bölümümü kıskanıyorlar 185 esmer errrrkek gibi errkek sevgilim var onu kıskanıyorlar.
1626216420065.webp

500km öteden hiç erkek eli tutmadıgn belli oluyo cok zorlama istersn canm kaşlarını da hiç almamıssındır simdi sen :KK66: sonra niye erkekelr bana bakmiyo :KK66: bi kaşını al yzn gözun acılsn

5 yıldır evliyim ama yinede sen bilirsin tabi belki de eli elime değmemiştir. 🤪🤪🤪😆😆😆
Ama sen üzülme tamammı sevgilin senle evlenmiyor diye ☹️☹️☹️ Üzülme bi gün seninle de evlenmek isteyen çıkar inşallah 😍😍😍

5 yıldır evliyim ama yinede sen bilirsin tabi belki de eli elime değmemiştir. 🤪🤪🤪😆😆😆
Ama sen üzülme tamammı sevgilin senle evlenmiyor diye ☹️☹️☹️ Üzülme bi gün seninle de evlenmek isteyen çıkar inşallah 😍😍😍
şimdilik istemiyo ilerde isteyecek nisbet yapma evlendin diye canm kaşlarından habr ver bana ;) ;)

şimdilik istemiyo ilerde isteyecek nisbet yapma evlendin diye canm kaşlarından habr ver bana :KK66: :KK66:

Aay kaşlarım çok güzel. 😍😍😍
Tamam mı sen üzülme inşallah ilerde ister dualarım seninle olacak 😍😍😍
Ayrıca kaş almak mı kaldı yahu hangi devirdesin kuzum sen yap microblading geç. 😆😆😆 Çağın çok gerisindesin tabiki adam istemez seni 💔💔💔

Back
X