- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Canım anlattığın kadarıyla aile yapını anladım.Aslında çok karşılaşılan bir baba örneği.Yani sadece sen yaşamadın bunları.Bence erkek arkadaşından yeterince emin olmaya bak sana o güveni veriyorsa kesinlikle ilişkinizin arkasında dur ve savaş.Ne güzel nişanınız olacak istemeye gelecekler falan bu güzel günler bir daha geri gelmez tadını çıkar derim.Baban da ister istememz tanımak zorunda sevgilini ve ailesini.Hatta sevgilin ve ailesi hakkında küçük çaplı bir araştırma bile yapmıştır.Bazı babalar duygularını gizlerler.hala oğluyla evlenmediğin için pişman olmayacaksın.insanı sevmediği biri mutlu edemez.
kızlar merhaba.. erkek arkadaşımla bır yıldır beraberız..ıkımızde ıkı yıldır kamuda calısıyoruz.. ılk gunden berı onu cok sevdım.. erkek arkadadasım zaten aılesıyle tanıstırmıstı benı bayramda.. (yanlıs anlasılmasın sunu belırteyım sımdıye kadar pısman olacagım bırsey yasamadım) sevgılımden evlenme teklıfı geldı.. bende ıstıyorum konuyu anneme actım. annemde babama tabı soyledi.. ama babamın aklına dedemler halamın oglunu yerlestırmısler(( kızlar o benım kardesım gıbı yanı oyle goruyorum.. her neyse babamda tabı kendı ıstedıgı kısıyle evlenmek ıstemeyınce bana saymadıgı laf kalmadı (( yok acelem neymıs daha 25 yasındaymısım.. canım erkek mı ıstıyormuş.. erkeksizlikten çatlamışmıyım ( ne yaşamışım da nıkaha ıhtıyacım varmıs ( okadar zoruma gıttı kı bu sozler.....anlatamam cok gururum kırıldı. tek ıstedıgım sey, sevdıgım ınsanla evlenmek ( bunları sevgılıme hıc soyleyemedım tabı...
bır dıger konu da şu, aradan bıkac gectı ve bıtanem annemınde çabaları sayesınde, babam ıkna oldu.. ben karısmıyorum madem kendı buldugunla evlenmek ıstıyosun tamam evlen ama yarın obur gun pişman olup geldıgınde sakın bızı suçlamasevgılımı daha gormedı tanımıyo bıle.. ama kuzenımle evlenmıyorum ya ona gore kesınlıkle pişman olucam (
ama oğlu kendısınden 6 yaş buyuk bır muhendıs kızla konusuyor ona gelınce tam destek... buarada kardesım benden ıkı yaş kucuk.. baba dedım kız ,kardesımden altı yaş buyuk sorun olmazmı dedım cevap aynen şu : bosver uzayan kol bızden olsun o kız sonucta muhendıs...
pes dedım ..
kızlar haftaya ıstemeeye gelecekler ben elbısemı bıle aldım ama nasıl desem babamın yuzune bakamıyorum ne olursa olsun sankı ayıp bısey yapıyomusum gıbı gelıyo
sız sozunuzde nişanınızda utandınızmı babanızdan..
kızlar merhaba.. erkek arkadaşımla bır yıldır beraberız..ıkımızde ıkı yıldır kamuda calısıyoruz.. ılk gunden berı onu cok sevdım.. erkek arkadadasım zaten aılesıyle tanıstırmıstı benı bayramda.. (yanlıs anlasılmasın sunu belırteyım sımdıye kadar pısman olacagım bırsey yasamadım) sevgılımden evlenme teklıfı geldı.. bende ıstıyorum konuyu anneme actım. annemde babama tabı soyledi.. ama babamın aklına dedemler halamın oglunu yerlestırmısler(( kızlar o benım kardesım gıbı yanı oyle goruyorum.. her neyse babamda tabı kendı ıstedıgı kısıyle evlenmek ıstemeyınce bana saymadıgı laf kalmadı (( yok acelem neymıs daha 25 yasındaymısım.. canım erkek mı ıstıyormuş.. erkeksizlikten çatlamışmıyım ( ne yaşamışım da nıkaha ıhtıyacım varmıs ( okadar zoruma gıttı kı bu sozler.....anlatamam cok gururum kırıldı. tek ıstedıgım sey, sevdıgım ınsanla evlenmek ( bunları sevgılıme hıc soyleyemedım tabı...
bır dıger konu da şu, aradan bıkac gectı ve bıtanem annemınde çabaları sayesınde, babam ıkna oldu.. ben karısmıyorum madem kendı buldugunla evlenmek ıstıyosun tamam evlen ama yarın obur gun pişman olup geldıgınde sakın bızı suçlamasevgılımı daha gormedı tanımıyo bıle.. ama kuzenımle evlenmıyorum ya ona gore kesınlıkle pişman olucam (
ama oğlu kendısınden 6 yaş buyuk bır muhendıs kızla konusuyor ona gelınce tam destek... buarada kardesım benden ıkı yaş kucuk.. baba dedım kız ,kardesımden altı yaş buyuk sorun olmazmı dedım cevap aynen şu : bosver uzayan kol bızden olsun o kız sonucta muhendıs...
pes dedım ..
kızlar haftaya ıstemeeye gelecekler ben elbısemı bıle aldım ama nasıl desem babamın yuzune bakamıyorum ne olursa olsun sankı ayıp bısey yapıyomusum gıbı gelıyo
sız sozunuzde nişanınızda utandınızmı babanızdan..
yahu ne ayıbı baban sana ne laflar söylemiş ağza alınmayacak cümleler sarfetmiş sen mi utanıyorsun o utansın
baba olmak kolay değil evlenmek istedin diye o laflar söylenir mi?
hele o ne yaşadında nikaha ihtiyacın var cümlesi ne tarafa varıyor senın banaın 10 düşünüp hiç konuşmaması lazım...
babaysa babalığını bilsin edebiyle davransın
insan kıızna böyle nasıl konuşur kendi bitane kızına_?
canım benım cok gururumkırıldı bu sozlerınden sonra.. ya nasıl desem sankı oyle bır aşağıladı ki beni bu cümleleriyle.....
yuzune bakamıyorum.. sankı yuzuk takıldıgı an benı ınsanların onunde rezıl edecekmış gıbı gelıyor
bana en çok dokunan da şu soz oldu '' erkeksızlıkten çatladın mı...''
tum arkadaslarım nısanlandı evlendı sımdı bunlar çatlamış mı oluyr..acaba onların babaları boyle konustu mu kızlarına karşı..
amacı, fazla bısey ıstedıgımı hıssettırmektı sanırım ya kızlar Allah aşkına ben çok mu şey ıstıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?