neden utanıyorum... yardım edin..

canım baban kaçıncı yüzyılda yaşıyor? hayır yıl 2014..
akraba evliliğinin ne kadar yanlış bişey oldugu çok belli.kendisi farkıdna değil mi?
sırf miras bölünmesin diye evladını bu kadar üzmeye değer mi?..
hem halanın oğluyla mutlu olacagını nerden biliyor?
komşumdan örnek vereyim. kendisi eczacı,babamı kırmayayım etmeyeyim diyerek istemediği halde kardeş gibi büyüdükleri hala oğluyla evlendi.
şimdi kafasını taşlara vuruyor.keşke sevdiğime gitseydim hayatım zehir oldu diye.hiç de mutlu değil,sevmedi istemedi çünkü.
o insanla ömür geçirecek olan sensin. yatağa sevgi dolu yatmak var, acılar içinde buz gibi yatmak var. birgün değil,bir ömür..
için rahat olsun, babana ayıp falan etmiyorsun.sen babanın dünya görüşünü benimsemek durumunda değilsin.yanlış düşünen o çünkü.. hayat senin hayatın, sevdiğin adamdan eminsen başın dik olsun.
yolun da açık olsun..

Son düzenleme:

babanızın yaptığı yanlış, siz utanmayın bence. böyle saçma baskılardan kurtulcağınız için sevinin aksine, erkek kız evlat ayrımcılığı var ya resmen.
sizi ççokk iyi anlıyorum, iyiki anlatmamışsınız sevdiğinize sorun olurdu yok yere hiç yok ssayın..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…