- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
kızlar merhaba.. erkek arkadaşımla bır yıldır beraberız..ıkımızde ıkı yıldır kamuda calısıyoruz.. ılk gunden berı onu cok sevdım.. erkek arkadadasım zaten aılesıyle tanıstırmıstı benı bayramda.. (yanlıs anlasılmasın sunu belırteyım sımdıye kadar pısman olacagım bırsey yasamadım) sevgılımden evlenme teklıfı geldı.. bende ıstıyorum konuyu anneme actım. annemde babama tabı soyledi.. ama babamın aklına dedemler halamın oglunu yerlestırmısler(( kızlar o benım kardesım gıbı yanı oyle goruyorum.. her neyse babamda tabı kendı ıstedıgı kısıyle evlenmek ıstemeyınce bana saymadıgı laf kalmadı (( yok acelem neymıs daha 25 yasındaymısım.. canım erkek mı ıstıyormuş.. erkeksizlikten çatlamışmıyım ( ne yaşamışım da nıkaha ıhtıyacım varmıs ( okadar zoruma gıttı kı bu sozler.....anlatamam cok gururum kırıldı. tek ıstedıgım sey, sevdıgım ınsanla evlenmek ( bunları sevgılıme hıc soyleyemedım tabı...
bır dıger konu da şu, aradan bıkac gectı ve bıtanem annemınde çabaları sayesınde, babam ıkna oldu.. ben karısmıyorum madem kendı buldugunla evlenmek ıstıyosun tamam evlen ama yarın obur gun pişman olup geldıgınde sakın bızı suçlamasevgılımı daha gormedı tanımıyo bıle.. ama kuzenımle evlenmıyorum ya ona gore kesınlıkle pişman olucam (
ama oğlu kendısınden 6 yaş buyuk bır muhendıs kızla konusuyor ona gelınce tam destek... buarada kardesım benden ıkı yaş kucuk.. baba dedım kız ,kardesımden altı yaş buyuk sorun olmazmı dedım cevap aynen şu : bosver uzayan kol bızden olsun o kız sonucta muhendıs...
pes dedım ..
kızlar haftaya ıstemeeye gelecekler ben elbısemı bıle aldım ama nasıl desem babamın yuzune bakamıyorum ne olursa olsun sankı ayıp bısey yapıyomusum gıbı gelıyo
sız sozunuzde nişanınızda utandınızmı babanızdan..
canımm tesekkur ederım yorumun ıcın ama nasıl desem sankı ayıp yasak bısey yapıyormusum gıbı gelıyor.. babamın onayı olmadıgı ıcın yanı tavrı şu oldu : ben kesınlıkle karışmıyorum, madem sen benı baba yerıne koyup dedıgımı yapmadın. ben sadece rol yaparım o kadar.. ya böyle şeylerde hatır gönül olmuyor nasıl evleneyım ben sevmediğim bır ınsanla.. nasıl başkasını severken halamın oglu bana dokunmasına ızın vereyım .. tum bunları yapmadım dıye gururumu kırdı... ya cok uzgunum ya..
Baban senin geleceğini kafasında kurmuş seninde bu fikrine saygı duyup tamam demeni beklemiş...
Ama hiç beklemediği bi tepkiyle karşılaşınca ağzıdan çıkanı kulağı duymamış..
Benim dayımda aynen böyle yapmıştı kuzenim seviyorum baba dedikce ikna olmadı, kız evlendi çokta mutlu iki çocuğu oldu hala dayım ara ara aslında benim hiç gönlüm yoktu, vermeyecektim falan der... Onunda aklında babanızın gibi bi düşüncesi vardı çünkü...
Sen sadece sevmişsin ve sevginin arkasında dur...
kızlar merhaba.. erkek arkadaşımla bır yıldır beraberız..ıkımızde ıkı yıldır kamuda calısıyoruz.. ılk gunden berı onu cok sevdım.. erkek arkadadasım zaten aılesıyle tanıstırmıstı benı bayramda.. (yanlıs anlasılmasın sunu belırteyım sımdıye kadar pısman olacagım bırsey yasamadım) sevgılımden evlenme teklıfı geldı.. bende ıstıyorum konuyu anneme actım. annemde babama tabı soyledi.. ama babamın aklına dedemler halamın oglunu yerlestırmısler(( kızlar o benım kardesım gıbı yanı oyle goruyorum.. her neyse babamda tabı kendı ıstedıgı kısıyle evlenmek ıstemeyınce bana saymadıgı laf kalmadı (( yok acelem neymıs daha 25 yasındaymısım.. canım erkek mı ıstıyormuş.. erkeksizlikten çatlamışmıyım ( ne yaşamışım da nıkaha ıhtıyacım varmıs ( okadar zoruma gıttı kı bu sozler.....anlatamam cok gururum kırıldı. tek ıstedıgım sey, sevdıgım ınsanla evlenmek ( bunları sevgılıme hıc soyleyemedım tabı...
bır dıger konu da şu, aradan bıkac gectı ve bıtanem annemınde çabaları sayesınde, babam ıkna oldu.. ben karısmıyorum madem kendı buldugunla evlenmek ıstıyosun tamam evlen ama yarın obur gun pişman olup geldıgınde sakın bızı suçlamasevgılımı daha gormedı tanımıyo bıle.. ama kuzenımle evlenmıyorum ya ona gore kesınlıkle pişman olucam (
ama oğlu kendısınden 6 yaş buyuk bır muhendıs kızla konusuyor ona gelınce tam destek... buarada kardesım benden ıkı yaş kucuk.. baba dedım kız ,kardesımden altı yaş buyuk sorun olmazmı dedım cevap aynen şu : bosver uzayan kol bızden olsun o kız sonucta muhendıs...
pes dedım ..
kızlar haftaya ıstemeeye gelecekler ben elbısemı bıle aldım ama nasıl desem babamın yuzune bakamıyorum ne olursa olsun sankı ayıp bısey yapıyomusum gıbı gelıyo
pes dedım ..
açıkçası onun destegını almadan boyle bır yola gırmek ıstemezdım.. sonucta dunya hali ben onlara muhtac onlar bana...
evet sevdım. ama ıcım babamdan dolayı bı tarafım eksik......
seni çok iyi anlıyorum ben de sırf bunları duyma korkusundan babamla konuşamıyorum Allah cc yardımcın olsun erkek arkadaşınla mutlu olur musun bilmem ama kuzeninle kesin mutsuz olacaktın.doğru olanı yapıyosun.
Asıl utanması gereken babanız bence. Nasıl olurda kuzenınızle evlenebılırsınızki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?