neden uyumuyosun artık :( :( :( :( :(

esmer226

Berika'M hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
3.766
1.733
373
mrb kızlar
bebeğim saat itibariyle 42 günlük oldu ve hiç uyumaz oldu
daha 2 gün önce gece uyumazsa gündüz bütün gün uyurdu.
şimdi gecede gündüzde uyumaz oldu.
gözleri uykusuzluktan kıpkırmızı ve sürekli esniyo ama sanki uyumamak için diireniyo.
2 gün içinde toplasan 4 saat yatmamıştır
bende mafoldum uykusuzluk çok fena.
neden böyle oldu bir fikri olan deneyimli anneler yardım edin......

slm bizdede ayni dert var bugun 40 cikti ama duzelecegine iyice kotu oldu ne gece ne gunduz uyumuyor doymuyordur diye mamada veriyorum amasonuc ayni bu saatoldu yeni birazcik daldi hemen geri uyaniyor tam uykuya dalmiyor

bende aynı şekilde.40ı çıkınca düzelir dediler ama 40a kadar uyuyodu hiç olmazsa şimdi uykuya dalamıyo hemen uyanyo geri

allah yardımcınız olsun kızlar...zamanla düzelecektir inşallah...

benim kizim da çok kuçukken (2 aylik falan) bi 48 saat neredeyse hiç uyumadi, artik çaresizlikten yagmur sesi, selale sesi, relaxation muzikleri ne dinletmedim ki.. 1 gun daha uyumazsa doktora goturecektim ki uyudu...
acaba beslenmesiyle alakali olabilir mi? belki artik daha fazla sute ihtiyaci vardir ve tam doymadigindan ya da erken aciktigindan olabilir..
bu kadar kuçuk bebekleri anlamak o kadar zor ki...
Allah sabir versin hepsi çok yakinda geçer ve nasil geçtigini anlamazsin bile

niyeki eger anlatmak istersen tabi
tabiki isterim ama çok uzun hikaye...bildigin dengesiz bencill saçma sapan biri işte..
bebek yüzünden şimdide huzursuzluklarımız..

cnm tesellin için tşk ederim ama ben bittim bile daha 1bucuk ayda
beslenmesinden oldugunu düşünmüyorum acıkınca agzını açar doyuncada biberonu iter tükürür..
uyumamak için direniyo resmen aglamıyo ama sürekletrafa bakıyo kıpırdanıyo falan.
5 dk ilgilnmeyip kucagıma almazsam aglamaya başlıyo yaa..gece gece uykumun en tatlı yerinde gözlerimi açamıyorum uyandıgında

bosver kaynani bide onu takma kafana ayy senin bicirikta ayni benimki gibiymis ya

bosver kaynani bide onu takma kafana ayy senin bicirikta ayni benimki gibiymis ya

olmuyo takmamak..benle ugrasıyo kafayı takmış durumda..sütümde 1 haftam dolmadan onun yüzünden çekildi zaten.
benle tartışıyo sürekliii..laf sokuyo dışlıyo ulu orta yapıyo yapacagını sonra hop sıyrılıyo bütün suç bende gibi gösteriyo yaa..gelde takma işte
bebeğini öpüyorum cnm

iyide derdi neymis ben anlamiyorum bu insanlari ya zaten yeni dogum yapmissin piskolojin alt ust olmus desdek olacagina kostekmi oluyor.bende senin bebisni opuyorum

iyide derdi neymis ben anlamiyorum bu insanlari ya zaten yeni dogum yapmissin piskolojin alt ust olmus desdek olacagina kostekmi oluyor.bende senin bebisni opuyorum

ya dikişim var bana daha ilk haftamda gelen olur halı kirlenmiş sil diyo
halbuki dgoum yapcam die yıkatıp açmıştım..
mutfak perden kirli yıka diyo daha dün astı oğlun diyorum mort oluyo..destek olmak kim o kim...
bebeğimi sırf ben izin vermiyorum die inadıma diger torunlarının kucagına vermeye çalışıyo yanağını öptürüyo ffalan..hapşuran çocuga bile öptürüyooo:84:
bunu gözüme baka baka yapıooo kızdıgımdada kırma çocukların kalbini küserlerse gelmeyiz bidaha diyo ve beni oğluna şikayet hemennn..
bebeğe elletmiyo diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…