allah yardımcınız olsun kızlar...zamanla düzelecektir inşallah...
sen emziriyormusun peki
zamanlamı?
ben uykusuzluktan ölmezsem
zamanlamı?
ben uykusuzluktan ölmezsem
eşinle nöbetleşe bakın cnm mamada veriyorsan bakabilir eşin.
uykusuzluk insanda sinir de yapiyor esimle kavka etmeye hazir bi haale geldim adam ne dese tersliyrum
bende dünden beri barut gibiyim..
ve dünden beridir küsüz..kaynanam yüzünden...
tabiki isterim ama çok uzun hikaye...bildigin dengesiz bencill saçma sapan biri işte..niyeki eger anlatmak istersen tabi
benim kizim da çok kuçukken (2 aylik falan) bi 48 saat neredeyse hiç uyumadi, artik çaresizlikten yagmur sesi, selale sesi, relaxation muzikleri ne dinletmedim ki.. 1 gun daha uyumazsa doktora goturecektim ki uyudu...
acaba beslenmesiyle alakali olabilir mi? belki artik daha fazla sute ihtiyaci vardir ve tam doymadigindan ya da erken aciktigindan olabilir..
bu kadar kuçuk bebekleri anlamak o kadar zor ki...
Allah sabir versin hepsi çok yakinda geçer ve nasil geçtigini anlamazsin bile
tabiki isterim ama çok uzun hikaye...bildigin dengesiz bencill saçma sapan biri işte..
bebek yüzünden şimdide huzursuzluklarımız..
cnm tesellin için tşk ederim ama ben bittim bile daha 1bucuk ayda
beslenmesinden oldugunu düşünmüyorum acıkınca agzını açar doyuncada biberonu iter tükürür..
uyumamak için direniyo resmen aglamıyo ama sürekletrafa bakıyo kıpırdanıyo falan.
5 dk ilgilnmeyip kucagıma almazsam aglamaya başlıyo yaa..gece gece uykumun en tatlı yerinde gözlerimi açamıyorum uyandıgında
bosver kaynani bide onu takma kafana ayy senin bicirikta ayni benimki gibiymis ya
olmuyo takmamak..benle ugrasıyo kafayı takmış durumda..sütümde 1 haftam dolmadan onun yüzünden çekildi zaten.
benle tartışıyo sürekliii..laf sokuyo dışlıyo ulu orta yapıyo yapacagını sonra hop sıyrılıyo bütün suç bende gibi gösteriyo yaa..gelde takma işte
bebeğini öpüyorum cnm
iyide derdi neymis ben anlamiyorum bu insanlari ya zaten yeni dogum yapmissin piskolojin alt ust olmus desdek olacagina kostekmi oluyor.bende senin bebisni opuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?